Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мтел или Булсат

Започната от Даниле-асенов, Юли 05, 2015, 06:47:13 AM

« назад - напред »

bate_dino

Точно на 32 инчово ТВ и 27 инчов PC монитор съм го виждал и си представям какво ще бъде на 42 и нагоре... Субективно  качеството беше малко по-добро на стария трансондер. RT Doc няма какво да го сравняваш. Сравнението ми е визуално наблюдение  на базата на превключване към аналогичния канал по съседните спътници и по-специално за аналозите на Астрата на 23.5 гр.

Серхио Агуеро

Едно е да си го виждал, а съвсем друго е да гледаш всеки ден.

Качеството на каналите се изменя според съдържанието и приоритета на програмата.

Пак повтарям, че забележки и оплаквания като клиент на Мтел нямам.

kokobul

Според мен удовлетворението от услугите на един оператор е комплексно и субективно усещане от даден потребител след определено време на ползване на услугата. Не може да си абонат на оператор "Х" и от няколко поглеждания у комшията на оператор "У" да си извадиш заключение, че не става. Съотношението "съдържание-качество-цена-обслужване" също е променлива величина при различните потребители. За пример: в постовете си от преди 3-4 месеца, колегата Серхио Агуеро имаше различно мнение за операторите. Но нещата се променят. Всичко зависи от самите оператори - да отиват към по-добро, не към по-лошо. А субективното мнение на абонатите им едва ли ще се уеднакви някога. Важното е да има избор. ;;650

Серхио Агуеро

Така е, имах ясно изразена положителна нагласа към булсатя и не очаквах да прекрачат границата. Обаче след като не пускат в HD качество каналите, за които искат да се плаща като за такива, заради грозното и лабаво отношение към клиента с тенис изпълненията (помните ли Уимбълдън 2015?), то чашата преля и търпението ми изчезна.

Напълно нормално.

bate_dino

Съгласен съм. Просто изказвах моите наблюдения. Естествено, че Мтел има и доста предимства. На първо място ми харесва подборката на ТВ канали. Имам какво да се желае, но това се отнася за всеки оператори в т.ч. и кабелните и IPTV. Избраната спътникова позиция предразполага и за по-голям избор на канали от съседните позиции дори и при конфигурацията по default. Опцията за лесен мултифийд 13,16,19.2 и 23.5 и/или защо не и 4.8 и 7 гр.?  Възможност за комбинация с други услуги на оператора също не е за изключване.

bu12tras

На 39 също имаш много изгоден мултифийд с 36 еast и пакета на руснаците ,който за мен е най-добър от всички птички на хоризонта.

bate_dino

Цитат на: bu12tras;388408На 39 също имаш много изгоден мултифийд с 36 еast и пакета на руснаците ,който за мен е най-добър от всички птички на хоризонта.
Така е, особено ако си на по-източна локация в България. Ще видим какво ще стане с новото пиле.
П.С. Аз се надявах и АМ7 на 40 да тръгне в горния банд, но нещо се ослушват...

bu12tras

То новото пиле е ясно пак ще се хваща ,но по-интересното е да не стане като с Триколор , че тогава ще трябва абонамент , не че е много скъп но все пак ...

kokobul

Цитат на: bu12tras;388408На 39 също имаш много изгоден мултифийд с 36 еast и пакета на руснаците ,който за мен е най-добър от всички птички на хоризонта.

Съгласен. Също така и потребителите от турскоговорящите райони. Как ще убедиш някой турскоговорящ в предимството на мултифийда при Мтел. Като и БСК и Вивата са на 3 градуса от Тюрксат и с една антенка, техните предпочитания са удовлетворени.

аас

Ама булсат след 1 година няма да са на 39 а на 1,9 ли нещо такова. Тогава сакво ще гледат ?

bu12tras

На 39е ,ще излъчват поне още 2 години след това , нали ще трябва да се пренастроят всички антени все пак.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания