Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове XXVll

Започната от dzumba, Юни 22, 2015, 02:51:15 AM

« назад - напред »

petar_ganev

Синьото се размърда , балона се надува.:)

dzumba

Кога синьото се размърда,червената агония получава нов пристъп!:worry:

Дедал

Е как да стане с ЧикчиритУ :) , уж големи проекти и трансфери , пък нападателя пак онуй недоносеното ;;basi

Veskop

Цитат на: dzumba;384265Кога синьото се размърда,червената агония получава нов пристъп!:worry:
Ааахахаха,ква агония бе Марияне,спукахме ви от бой!Айде,до скив догодина във Б група!Лузъри!И да си плащате ей!Да не идете във В група,че е много гот по 6-7 пъти подред да ви мачкаме.....Дори и в Б група ;;573

ПС.Цецо,олаби жилата,вече не си в ментел,доколкото разбирам,няма нужда да се натегаш на гуядата!Пък и бочко тиквоча им уреди нов спонсор,да не си почнал у сВиваком-а? :)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Цец0

Веско, аз съм Левскар много преди да почна в Мтел. Такъв съм си и след като се махнах. Затова, че май е добре е не аз, а ти да олабиш... ;) Едното никога не е имало общо с другото ;;basi

Veskop

Еееее,ти па от майтап не разбираш ли? ;;513;;650 За теб и Дзумбата няма какво да кажа,ама оня селския от Каварна,дето е ходил по задължение като войник на мач на Левски,ама много лала,все едно че е във  форума на спортен сайт,а не на сателитен,ще го гоня до дупка!

Дедал

Абе тоя мангал Коща кога ще го изгонят най-накрая ?:s103
Айде сети се Тери да да изгони поне ...

РИКИ

Цитат на: Veskop;384276Еееее,ти па от майтап не разбираш ли? ;;513;;650 За теб и Дзумбата няма какво да кажа,ама оня селския от Каварна,дето е ходил по задължение като войник на мач на Левски,ама много лала,все едно че е във  форума на спортен сайт,а не на сателитен,ще го гоня до дупка!

Абе глупак,на Спартак Варна ходих по задължение на мач и то срещу Ман.Юнайтед.:lol15:
От къде ти роди тъпата кратуна,че ще отида на мач на Левски по задължение?С всеки изминал пост ме убеждаваш все повече и повече в нещо,в което се съмнявах...:worry:

Veskop

ОК,аз за теб съм сигурен!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

РИКИ

Цитат на: Veskop;384472ОК,аз за теб съм сигурен!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Виртуалния ми образ го предполага.Щеше да е поредното ти плиткоумие,ако не беше сигурен.:worry:

Веско

Яяяя пилета левски са се вкиснали на  Лаута!
Братята " Градус" явно са ползвали малко химия в тази пратка.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

РИКИ

Здрав мач за Локото и слаб за Левски.Сякаш без централни нападатели стояхме по-добре.Какво да се прави... В крайна сметка 1:0 за Локомотив.

ICO42

Слабичко,никакви идеи в атака,а защитата увисна на няколко пъти.А Локото нали са стока за продан понапънаха се.
No pain, no gain

РИКИ

Цитат на: ICO42;384496Слабичко,никакви идеи в атака,а защитата увисна на няколко пъти.А Локото нали са стока за продан понапънаха се.

Това момче отзад - австриец ли беше,белгиец ли май я докарва само на приказки...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания