Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове XXVll

Започната от dzumba, Юни 22, 2015, 02:51:15 AM

« назад - напред »

dzumba

Завиждат,че няма подобни статистики,за техните смешни отборчета!
Цитат на: Neo64;384070хората коментират футбол и отбори
Кви отбори бе,Юнайтед похарчиха 200 милиона,аз ако му спретна на Гал отбор за 20 милиона,ни един дърводелец няма да играе от тия!Даже и Руни,толкова ми е втръснал!Откак Бербо го няма там ,няма живопис в тоя отбор!Левски са по добре от тях или поне колкото тях!Ебати цирка е навсякъде!

ivan_sv

Цитат на: dzumba;384139Откак Бербо го няма там ,няма живопис в тоя отбор!Ебати цирка е навсякъде!

За това получаваш ръкопляскания.

atuani

Цитат на: ivan_sv;384147За това получаваш ръкопляскания.

Дъртия що народ го омрази с тва че не пускаше Беро в  мачовете на Ш .Лига ;;602:e085::s103
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

dzumba

Цитат на: ivan_sv;384147За това получаваш ръкопляскания.
За Бербо или Левски?
Ти внимавай!
Гледам,че с Ганев се опитвате да свирите сбор с "Чорба каша"!:)

ivan_sv

Цитат на: dzumba;384151За Бербо или Левски?
Ти внимавай!
Гледам,че с Ганев се опитвате да свирите сбор с "Чорба каша"!:)

Мисля ,че много точно съм написал.:lol15:

дрим

Гледате ли каква битка става в Благоевград, ако продължават така, освен червени картони, ще има и носилки!

м/у другото резултата е 0:1 за Гелкъмпъни

п.п. вече е 0:2 в 35 мин.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

мсат79

Canal+Futbol Espana HD май са се отказали да излъчват Серия А на Италия?

TUISTERa

Цитат на: РИКИ;384044

http://7dnifutbol.bg/archives/7568

Ще те цитирам пак, за да прочетеш какво си пуснал! Не виждам да коментираш нищо, но освен линка си изкарал снимката с огромния текст отгоре ! За мене това си е коментар, който си пускаш от твое име с източник линка под него. Айде моля ти се не ме прави на луд, нито се прави сам на луд. Що не пускаш новини за цска или за някой друг отбор? Да беше отбелязал и ти отдолу че статистиката е за мизерните 4 мача ;;650

РИКИ

Цитат на: TUISTERa;384211Ще те цитирам пак, за да прочетеш какво си пуснал! Не виждам да коментираш нищо, но освен линка си изкарал снимката с огромния текст отгоре ! За мене това си е коментар, който си пускаш от твое име с източник линка под него. Айде моля ти се не ме прави на луд, нито се прави сам на луд. Що не пускаш новини за цска или за някой друг отбор? Да беше отбелязал и ти отдолу че статистиката е за мизерните 4 мача ;;650

Ako беше отворил линка,щеше да видиш,че големината на текста си е такъв,какъвто съм го копирал.А ти в какви филми се вкарваш си е твоя работа.Иначе като кача нещо за цска и се започва:"Само с цска се занимавате".Като кача за Левски - "Защо не качам за цска"?...Е,на това как му се вика?:s101

dzumba

Ако викнеш мууу или споменеш за рога и копита,ще им подпухнат кунките!;;602

TUISTERa

Изобщо не ме интересува какво пускаш и за кого, цитата ти е точно какъвто изглежда - кефиш се че Левски са най-посещавания отбор :) В статистика от 4 мача ;;650 Ако го беше пуснал за цска също щях да го отбележа, и за Ботев да беше пак така...
Гледам на цецка зрителите във в групата двойно на вашите :) ;;650;;650;;650 Ние сме на къра и не можем да сберем повече ;;650

ЦСКА дебютира във В група с 3:0 срещу "Струмска слава" пред 7000 зрители

ЦСКА спечели втора поредна победа с 3:0 във В група
Двубоят се игра пред около 4000 зрители на стадион "Локомотив" в кв. "Надежда",

А в дневник пък даже и 5000 казват че имало :)

Средно 5500 зрители?!?
Тоест - най-гледания отбор в България е ЦСКА :) А най-гледания в А група е Левски :)

РИКИ

В предишен пост:
Цитат на: TUISTERa;384211Що не пускаш новини за цска или за някой друг отбор?  ;;650
Сега:
Цитат на: TUISTERa;384248Изобщо не ме интересува какво пускаш и за кого
Очевидно раздвоение на мисълта,което не зная защо,но не ме учудва...

В статията е подчертано,че става дума за професионалния футбол:

Какво не ти е ясно не можах да те разбера,че ми намисаш тука аматъорски отборчета.Като искаш да си показваш четирибуквието - прави го.Къде си тръгнал да го нареждаш в професионалния футбол?:worry:

Цец0

Да, четирибуквието събират публика сега сред аматьорите. Но това е просто от еуфория. Спомням си и Ботев преди години като играха във В група беше същото чудо, дори на първите им мачове във В група стадионите се пукаха. След няколко месеца еуфорията ще спадне и я пак съберат 1000 човека на мач, я не.

dzumba

Чорбата са извън всякакви статистики!Създадени са, за да се нарушават статистиките!Нямат ни един аматьор или стругар в отбора!Догодина,щели да стават и  парашутисти!

Цец0

Стругари могат да нямат, но са пълни с дърводелци :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания