Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове XXVll

Започната от dzumba, Юни 22, 2015, 02:51:15 AM

« назад - напред »

Neo64

Петев да го събличат , ама тоя път от кръста надолу:e085::e085:

atuani

Поне ще  си гледаме Евро - турнира на спокойствие   без каквито и да е  притеснения :) ;;602
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Cavalry

Не знам с какво самочувствие си мислим, че сме по-добри от Норвегия, след като те са много по-сериозни момчета и много по-големи професионалисти (макар и традиционно много по-слаби от Дания и Швеция). Трябва да намалим очакванията, някъде към Азърбайджан сме.

atuani

Срам , втория отбор на  ЦСКА  да беше пуснал по добре щяха да се представят ;;573;;650;;513

Neo64

Колеги,
 с Мокета,Гела и Венци Сланината толкова ,няма какво да се косите
 Спомних си врътката на танца на Мокету старши с чалгарките, какво повече да говорим, къвто вождо , такова и племето:s101

atuani

Думите на Краси Балъков  !

gentu

Цитат на: atuani;386312Срам , втория отбор на  ЦСКА  да беше пуснал по добре щяха да се представят ;;573;;650;;513
-а бре който и отбор от В групата да беше , щеше да ги скъса Норвегите!!!:s104:;808:s104
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

vadzari

Цитат на: Neo64;386313Колеги,
с Мокета,Гела и Венци Сланината толкова ,няма какво да се косите
Спомних си врътката на танца на Мокету старши с чалгарките, какво повече да говорим, къвто вождо , такова и племето:s101

Когато Михайлов играеше, ако не бъркам бяхме четвърти на световно.

gentu

Цитат на: vadzari;386317Когато Михайлов играеше, ако не бъркам бяхме четвърти на световно.
-сигурно е било заради играта на "Айн, Цу Цвайн, Цу Трайн дрън!!!";;675

pepsifen

Кошмарна "игра" на нашите "национали"...никаква идея в играта,нито една спечелена висока топка,невъзможност да си подадат повече от 2 паса...Ритане напред да не би нещо да стане...А в момента "треньора" (супер известният ...Петев?!) ми обяснява как нищо не е изгубено и че още сме в играта. Идея нямам шефа на БФС ли трябва да се сменява,треньора ли или портиера на стадиона,но това,което "играха" тези...хора определено не е футбол и със сигурност нямаме никакво място на никакви международни форуми - било на клубно било на национално равнище...както всъщност и стана тази година. Колкото до нашите "звезди" играещи (неиграещи всъщност) в чужбина - приятели мои,колкото и да не ми изнася и на мен,като левскар,то истината е тази - един единствен български футболист може да се нарече УСПЯЛ в чужбина и той се казва Христо Стоичков. ;;650

Дедал

Цитат на: vadzari;386317Когато Михайлов играеше, ако не бъркам бяхме четвърти на световно.

И какво общо имат няколкото му силни мача (към края на кариерата) с това ,че е некадърен/корумпиран ръководител ?:s101

То цял живот да си гонил топката не е като да си учил и да имаш пипе за мениджмънт ...

atuani

Цитат на: gentu;386316-а бре който и отбор от В групата да беше , щеше да ги скъса Норвегите!!!:s104:;808:s104

Човека си каза... водещ  отбор ни е в В група :;808:s104

gentu

Цитат на: pepsifen;386319Кошмарна "игра" на нашите "национали"...никаква идея в играта,нито една спечелена висока топка,невъзможност да си подадат повече от 2 паса...Ритане напред да не би нещо да стане...А в момента "треньора" (супер известният ...Петев?!) ми обяснява как нищо не е изгубено и че още сме в играта. Идея нямам шефа на БФС ли трябва да се сменява,треньора ли или портиера на стадиона,но това,което "играха" тези...хора определено не е футбол и със сигурност нямаме никакво място на никакви международни форуми - било на клубно било на национално равнище...както всъщност и стана тази година. Колкото до нашите "звезди" играещи (неиграещи всъщност) в чужбина - приятели мои,колкото и да не ми изнася и на мен,то истината е тази - един единствен български футболист може да се нарече УСПЯЛ в чужбина и той се казва Христо Стоичков. ;;650

Мноого ги разбираш нещата , значи!Ставаш за шеф на футбола в БГ.;;675

vadzari

Те нещата бяха ясни отдавна.Още чичовото повлече крак и съсипа всичко.

vadzari

Цитат на: Дедал;386320И какво общо имат няколкото му силни мача (към края на кариерата) с това ,че е некадърен/корумпиран ръководител ?:s101

То цял живот да си гонил топката не е като да си учил и да имаш пипе за мениджмънт ...

Ами ред е вече на друг.Според мен за ръководител на БФС трябва да е лицето Стоичков.На него силната специалност е менинджъмента.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания