Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове XXVll

Започната от dzumba, Юни 22, 2015, 02:51:15 AM

« назад - напред »

dzumba

Мързи ме да отговоря на всичките 27 въпроса!Поне не,тая вечер!Наистина Болен чорбар,не е плод на някаква случайна диагноза!:worry:
И ме кефи Черно Море!;)

Milenrec

Няма ги големите разбирачи дето само плюят по ЦСКА,няма ли да отговорят нещо ?

dzumba

Чети бе Рудоземецо!:worry:

Milenrec

Цитат на: dzumba;383640Мързи ме да отговоря на всичките 27 въпроса!Поне не,тая вечер!Наистина Болен чорбар,не е плод на някаква случайна диагноза!:worry:

Поне кажи защо не сте платили лев за 12-15 год и защо гонзо е бил на 250 лв заплата?

dzumba

Кой ти каза,че не са платили?Къде го прочете това?

Milenrec

Има документ от днес ,може да провериш!

dzumba

Хич няма и да чета глупости,никой не плаща,всички са мафиоти и Реал Барса  и Ювентус Ман Ю. и въпреки ,че имате 50 милиона задължения,аз не държа да ви закрият заради това!Я виж какво първенство се играе,чорбата ми е през шмайзера,хич не е липсваща!
И поне го удари на партизанщина,къде ви е емблемата бе?Къде ви е честа Бе?Оня микренския,можеше да я купи с един тир захар!Това ,трябваша да ви е първа точка,само нея да изпълните,щяхте да ме жегнете,че има нещо положително в това безмислие!

Milenrec

Незнам и аз що се занимаваш с аматьорски отбори!

petar_ganev

Сините май започнаха да се задъхват пред истините.

dzumba

Добре,че си ти ,да ни задъхаш!
С толкова чорби и всичките без петолъчка!Срам бе Ганев!:worry:

Виктор

РИКИ

Ехее...тука яко грухтене е паднало снощи...Кефят ме петолъчките...На футболната карта не можеш ги намери,обаче я в какви данъчни експерти са се превърнали...Браво червеноармейчета - дерзайте...това ще ви остане...:worry:

ВалчоП

Изреждането на обидни клишета по отношение на опонентите, не може в никакъв случай да бъде прието за някакакъв смислен аргумент по темата "плаща ли се на НАП, или не", а е по-скоро ярък израз на очевидно безсилие в материята, както и поредният пример за демонстрация на едни поведенчески културни особености, показващи едно специфично възпитание...

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

РИКИ

Цитат на: ВалчоП;383700Изреждането на обидни клишета по отношение на опонентите, не може в никакъв случай да бъде прието за някакакъв смислен аргумент по темата "плаща ли се на НАП, или не", а е по-скоро ярък израз на очевидно безсилие в материята, както и поредният пример за демонстрация на едни поведенчески културни особености, показващи едно специфично възпитание...

via Tapatalk

Кво рече?...Много е лоша връзката с "В" група...Нищо не се разбира...:)

ВалчоП

Неплащане на текущи падежи към НАП, не е нищо друго, освен фактическо състояние на невъзможост за обслужване на задълженията, или неплатежоспособност. Договаря се плащане към кредитор, получава се лиценза, после обаче не се плаща, но проблем всъщност няма, защото документите от НАП са някакви глупости, които няма смисъл да се четат, понеже всички са маскари, дори и Реал и Барса, както по-горе беше обявено. Ясно е, че всички са маскари, но фактът, че едни ги наказват, а други - не, показва че едни са по-равни от другите, вероятно заради народната любов.

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания