Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Тестова апликация "Fusion TV" за смарт телевизори Samsung

Започната от БониБо, Юни 01, 2015, 02:53:10 PM

« назад - напред »

Радо1948

Дедал

Цитат на: Радо1948;421557Колеги, защо всички телевизии са с лошо качество като за телефон? Пуснах да гледам мача и направо не можах да повярвам какво се случва, при всички ли е така или проблема е нещо при мен?

Ако имаш предвид мача на Лудогорец в момента , то той по принцип си се излъчва с кофти качество.
Иначе наистина има огромна разлика от преди - не бях го пускал с месеци , но сега си е направо ужас - дано е временно явление ...

Пецо

Много хубаво си се излъчва мача, виж студиото....там си е кофти...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Радо1948

Цитат на: Дедал;421564Ако имаш предвид мача на Лудогорец в момента , то той по принцип си се излъчва с кофти качество.
Иначе наистина има огромна разлика от преди - не бях го пускал с месеци , но сега си е направо ужас - дано е временно явление ...
Ами не е само мача, всички канали са с ужасно качество, нито един канал вече не е ХД(720р), такава измама просто няма .....:lol15:

ИлиянБГ

360p е макса за всички :) Така ще е докато  се напълни  канала и след това скачат  направо на 240p . Това  е абсолютен провал за цялата платформа и едни загробени  пари. Със това качество те не са атрактивни дори и за  крадците и муфтаджиите дето до сега  гледаха от 1 акаунт по 100 човека.

Дедал

Цитат на: Пецо;421566Много хубаво си се излъчва мача, виж студиото....там си е кофти...

Ако гледаш на 21" кинескоп е перфектно :)

Наистина са зле всички канали - точно това написах - преди поне в приложението за Панасоник бяха по-добре от сат. услугата им :)

При техен нет пак така ли е - да не са почнали другите доставчици да ги режат?

Пецо

Колега, ти написа, че ПО ПРИНЦИП мача се излъчва кофти, което не е вярно. За това приложение не знам как е, отдавна спрях да се занимавам с простотии...

бендо

Ползвам тяхна оптика и мазалото е голямо;;basi

pe6o1975

Всичкото HD е SD :hammer: Запазена марка на бск :a0335:
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Дедал

Цитат на: Пецо;421573Колега, ти написа, че ПО ПРИНЦИП мача се излъчва кофти, което не е вярно. За това приложение не знам как е, отдавна спрях да се занимавам с простотии...

Ами така си е - гледам го по Диема Спорт на КТ Скат - не в приложението.
Мача си е все едно сниман със старите камери на БНТ - жълто-зелен и мътен - може да превключиш на Диема Спорт2 и да сравниш с дугия мач там на запис и пак да коментираме качеството на излъчване .

pe6o1975

Това с резолюцията , прилича малко на гасенето на лампите в магазините когато трябва да затварят , демек теста е към своя край :D
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

oldgraf

Странно е наистина защо пускаха приложения за тв след като са искали да наложат собствения си приемник :s101

ОФФ: Аз по магазините до толкова късно не съм стоял, но помня, че гасяха лампите в кръчмите ;;650

Радо1948

Добре де, в крайна сметка при всички ли е лошо качеството или при клиентите на Булсатком с интернет всичко е наред ?

Чък Норис

Зависи как го припознаеш, във форума на гонг един малоумник ми твърдеше, че с фюжъна гледал фулл хд :lol15:

Радо1948

Е ясно е, че при фюжъа няма Фулл ХД, идеята ми беше дали нещата са както преди 2-3 дни, когато поне можеше да се гледа нормално.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания