Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Blizoo IPTV

Започната от goplay89, Май 13, 2015, 10:20:16 PM

« назад - напред »

кокович

В Чести въпроси е описано какво къде и как...

Мен лично най ме кефи:
Цитатlive.blizoo.bg Ви предоставя достъп до 20 от най-гледаните ТВ програми. Те нямат за цел да са аналог на някой от предлаганите ТВ планове, а представляват специална селекция на съдържание. Броят и видът на каналите в live.blizoo.bg не варират в зависимост от вида на ползваната основна услуга от клиентите ни.
и
ЦитатНяма специални изисквания към устройствата. Като цяло всички съвременни устройства са подходящи – нужен е браузър и flash player.

Като им гледам цялата визия чисто си копират Булсата.....

gentu

Мен пък лично не ме кефи това че и при двата операторе за да ползуваш тази услуга трябва да си абонат на някоя от другите им услуги!!!:s101
Примерно за абонати - 2 лв. за всички останали 5-10 лв. или там каквото измислят.
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

njor

А как да оправдаят авторските права?
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

gentu

По същият начин както ги оправят за другата услуга!!!:)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

preslav

Цитат на: Златанов;370702А, така има нещо логично, но зависи от пакета канали, които ще са достъпни. За момента, ако Булсатком оправят качеството, макар да не сме видели това на Близу, са фаворит.
Относно качеството познай кой ще е по-добрия.;)

Чък Норис

Цитат на: gentu;370719Мен пък лично не ме кефи това че и при двата операторе за да ползуваш тази услуга трябва да си абонат на някоя от другите им услуги!!!:s101
Примерно за абонати - 2 лв. за всички останали 5-10 лв. или там каквото измислят.
След като така и така не си им абонат ги боли.... сам си харесай какво.
Ако държиш на подобна услуга се обърни към своя оператор, ако не предлага подобна услуга или пий една студена вода или смени оператора ;)

ПП: Примерно мтел също имат подобна услуга, но задължително трябва да си им абонат и на мобилната услуга, нещо което при бск и близу(и далеч) го няма.

Ангел Сотиров

Туй чудо някой ползва ли го в момента.

preslav

Вече е налично.

sonaki

Невалидно потребителско име или парола... нищо не работи ;;basi
LG UHD 43UN81003LB - TVIP S-Box v.605  |  LG UHD 43UQ80003LB - TVIP S-Box v.605
LG UHD 49UK6470PLC - TVIP S-Box v.605  |  LG UHD 55NANO753PA - TVIP S-Box v.605

preslav

https://my.blizoo.bg/index.html
заявка за тест 7 дни
20 канала като начало.

Ангел Сотиров

Първите 10 сек.който и да е канал показва като платно,след това картината се оправя.

preslav

Цитат на: Ангел Сотиров;371495Първите 10 сек.който и да е канал показва като платно,след това картината се оправя.
При мен го няма това.

Ачо

Да,вече работи,налични 20 програми
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

preslav

Тествахме с колегата gogyto от Русе,който не е в мрежата на близалките услугата върви.

Ангел Сотиров

Само дето откъм съдържание все още са доста постни.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания