Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Спират TV7 !

Започната от кокович, Април 29, 2015, 10:36:12 AM

« назад - напред »

manechi

Има закон и той трябва да се спазва, нали ? Какво слово, каква свобода ? Ако на ми се случи да изпадна в несъстоятелност, няма ли да ми вземат телевизора ? Къде тогава ще гледам свободното слово на маститите журналисти, питам аз и отговор не искам ?!

Златанов

Законът трябва да се спазва, но не по този начин! Пак казвам, ако на ЧСИ му е чиста работата, щеше сам да застане пред камерите и да кажа:"Така и така, имаха срок, уведомени са, дайте да си свършим работата и да си ходим". А не да праща някаква, която не знае къде се намира и какво прави, без да покаже нищо черно на бяло, с което от телевизията са били уведомени за предстоящото изземване. Иначе - да, законът трябва да се спази и се предполага, че е еднакъв за всички... без значение дали са физически или юридически лица, без значение стоматолог или водещ, без значение фирма за дограма или телевизия.

oldgraf

Цитат на: Sisyphus;368169Някой знае ли, докато се вдига пушилка, какво са гласували днес в парламента? Защото ми прави впечатление, че когато се вдига патардия, правят някакви закони за свои хора.
Между другото, ще го отнесат журналистите. Който е виновен за нещо там, вече се е спасил нанякъде.

И това е достойно
"ВСС демонстративно освободи Петьо Еврото, без да му търси отговорност"

Хермес

Просто обяснение. ТВ7 дължат 10 милиона евро на КТБ. Като за да вземат  тези пари са заложили техниката си. Не са плащали по кредита от близо  година. Има изпълнително производство срещу тях. Уведомени са за  настоящият опис и им е даден 14 ден срок да предадат доброволно  заложеното имущество чрез което са взели кредита. Те обаче - не са го  предали както е според закона. За това след като не са извършили  доброволно погасяване на дълга си, се вземат мерки за принудително  изпълнение. Така както се вземат мерки  срещу всеки един длъжник с оглед закона. Това е. Но те искат хем да  вземат кредити от банката, хем да не връщат. е, няма как да стане.  Практически дадените им кредити в размер на 10 милиона евро са именно  парите на вложителите в КТБ., за които Държавата плати за да могат да си  вземат хората парите. Да, но сега Държавата следва да си вземе дълга  даден на КТБ с които е изплатила задълженията на КТБ към вложителите.

филасат

Цитат на: Хермес;368201Просто обяснение. ТВ7 дължат 10 милиона евро на КТБ. Като за да вземат  тези пари са заложили техниката си. Не са плащали по кредита от близо  година. Има изпълнително производство срещу тях. Уведомени са за  настоящият опис и им е даден 14 ден срок да предадат доброволно  заложеното имущество чрез което са взели кредита. Те обаче - не са го  предали както е според закона. За това след като не са извършили  доброволно погасяване на дълга си, се вземат мерки за принудително  изпълнение. Така както се вземат мерки  срещу всеки един длъжник с оглед закона. Това е. Но те искат хем да  вземат кредити от банката, хем да не връщат. е, няма как да стане.  Практически дадените им кредити в размер на 10 милиона евро са именно  парите на вложителите в КТБ., за които Държавата плати за да могат да си  вземат хората парите. Да, но сега Държавата следва да си вземе дълга  даден на КТБ с които е изплатила задълженията на КТБ към вложителите.
Mа мноо мяко писувате  за тия мушмуроци я малко съ зъмете у ръце .
Простотията е тотална и необратима.

TUISTERa

Цитат на: филасат;368205Mа мноо мяко писувате  за тия мушмуроци я малко съ зъмете у ръце .

Ако беше прочел поста , щеше да видиш, че колегата писува срещу тия мушмуроци. Я се земи у ръки...

oldgraf

Малко офф, но защо не скача никой на труд, часовете и тн. Те имат доста млн. кредити не връщани. Или ще ги отпишат като лоши и пак ние чрез заеми на фонда ще ги платим ?

Хермес

"Защо мълчахте за Костинброд? Не, не мълчахте, всъщност. Правехте "живи  връзки" от "мястото на събитието", гледахте с влажен поглед Николай  Бареков, когото щяха да "убиват до края на вечерта"? Защо мълчахте,  когато Ви се налагаше през ден да сменяте мнението си? Защо мълчахте,  когато Ви ползваха за бухалка, която мачка съдби и животи? Защо  мълчахте, когато всички говореха, че телевизията Ви се спонсорира от  КТБ? Защо мълчахте, когато всички говореха, че телевизията, в която работите  не се издържа на пазарния принцип? Защо мълчахте, когато служехте за  салфетка на Бареков/Василев/Пеевски? Защо мълчахте, когато Вашите  роднини, приятели, колеги протестираха над 300 дни срещу назначението на  Делян Пеевски за председател на ДАНС, а вие дори не отразявахте този  бунт, защото такава беше "политиката на телевизията".  Сега сте  НЮЗwithme. А къде бяхте на ДАНСwithme?"

om63

Цитат на: Sisyphus;368169Някой знае ли, докато се вдига пушилка, какво са гласували днес в парламента? Защото ми прави впечатление, че когато се вдига патардия, правят някакви закони за свои хора.
Между другото, ще го отнесат журналистите. Който е виновен за нещо там, вече се е спасил нанякъде.
Точно в десетката. Таман 2 броя закони преправиха.
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

manechi

Точно, Хермес, искаме отговори от свободните журналистчетата !

Златанов

А дали вчерашната буря в чаша с вода, не е била добре организирана постановка, в която и ТВ7 са участвали, за да си спасят телевизийката, като през това време в Парламента /чак ме е яд, че го пиша с главна буква/, са приели закона за земите.

TUISTERa

Закона за здравето - Отпадат задължителните имунизации. Вече няма да имунизират бебетата след раждането,който иска ще плаща...

Златанов

Цитат на: TUISTERa;368306Закона за здравето - Отпадат задължителните имунизации. Вече няма да имунизират бебетата след раждането,който иска ще плаща...

Т'ва нема как да го прокарат, ако ще да затворят и националната телевизия. На първо четене е минало, но няма да мине натам.

Нйе, нИ моа, майнЪ... ша умрЪ... Тая е цирк...

Бай Джейсън

Цитат на: TUISTERa;368133Не бе, що сега да стана на дебелия изрод? Преди година като беше на дебелия изрод и сие ти къде беше???
Че не знаеш ли? Ти знаеш всичко! А гат падаше Бай Тошо, ТИ къде беше, щото аз знам къде бях аз :D
Ай ся да ти цитирам един специалист на тема особени залози, щото тука нещо адвокатката (както се оказа) Кристина Димитрова (бай дъ уей, председател ?!? на Съюза на... юрисконсултите?) и Ниделчо Митев ангелчета ги изкара за правата кауза! Та - адв. Виолета Христоскова
"седи и се пита във връзка с мелодрамата ТВ7 и КТБ, значи... Първо -  оборудването дори и заложено си е собственост на собственика му - демек  на ТВ7. Когато заложния кредитор (демек КТБ) тръгне да изпълнява би  трябвало това да се впише в Централния регистър на особените залози към  Министерството на правосъдието (т. нар. ЦРОЗ), след което да се назначи  депозитар. Депозитарят е най-общо казано лице с икономическо  образование, включено в специален списък към същия тоя ЦРОЗ. После  депозитарят би трябвало да организира разпродажба на оборудването и като  събере парите да ги внесе по специална сметка. После от тая сметка да  се плати на кредитора (демек на КТБ) и ако остане нещо за длъжника  (демек ТВ7) - да му се даде. А какъв е тоя Тумбстоун дето гледаме по  телевизията изобщо не ми е ясно".
Цитирам я, щото е описала нещата точно и ясно. Обяснено е като за неспециалисти.
Демокрацията е преди всичко спазване на процедури. Неодобрението на неспазването им не е "вземане на страна в битката между Цветан и Делян, както твърди Свиролюба Бенатова. Другото е... ами, Тумбстоун.

yavor1

Винаги търси КОЙ има интерес ;)
За мен това е отговор на видеото  Искров - Цветан Василев - другата империя отвръща на удара.
А иначе акцията бе и против ББ, такова некадърно изпълнение направо насочи стрелите срещу него , определено в щаба около него , явно са или напълно тъпи, или са се продали на ДПС , като предлагат уж перфектни решения , да ама не ....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания