Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Diema Sport Online

Започната от Tzviatko, Февруари 27, 2015, 12:19:38 PM

« назад - напред »

mad_07

За Ботев - Цска ако може да пусне стрийм ще е чудесно ;;513;;650
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

растафара

Цитат на: mad_07;362077За Ботев - Цска ако може да пусне стрийм ще е чудесно ;;513;;650

ако има тука някой който е по навътре в нещата с рестриймването от udp ппроксита като тия дето обикалят из нета нека сподели тук или на лично или пък да ми пише в скайп имам време имам и желание да го на правя а ако стане бързо  ще ви дам да си гледате мача после ви спирам тока :D аз не го и гледам тоя канал но заради един канал няма да си раздухам лейлистата от която си гледам :)

vencil

Някой добър човек нямали да даде един стрийм да гледаме Беройци, може и на личното съобщение да го изпрати ако тук е "незаконно";;513

Пинк Пантер

Не ти трябва стрийм, мача не го дават .

redstar

Може ли някой да даде на лични...стриим за мача Ботев Цска...Предварително благодаря

А.Б.

Цитат на: vencil;362080Някой добър човек нямали да даде един стрийм да гледаме Беройци, може и на личното съобщение да го изпрати ако тук е "незаконно";;513
И на мен и на мен  :;802:400

Upgrade

Цитат на: redstar;362088Може ли някой да даде на лични...стриим за мача Ботев Цска...Предварително благодаря

Присъединявам се към колегата,ако може стрийм на лични.

vasilevsa

и на мен ако може един стрийм, да видим цска то.

костадин123

Ако може и на мен да ми дадете ликн за ботев цска ще съм ви мн благодарен. ;;650

А.Б.

Вярно ли е, че нямало излъчване на мача и по Диема Спорт 38 мин  ?

котка

и на мен на лични, ако може...благодря :)

Upgrade

Цитат на: А.Б.;362106Вярно ли е, че нямало излъчване на мача и по Диема Спорт 38 мин  ?

Да,поради технически проблеми за 3.96лв.

task24

Ако може и на мен да ми пратите на ЛС-код или стрийм, за мача Ботев-ЦСКА?!

gggng

И за мен ,че няма къде да го гледам.

систем

има ли работещ стрийм за цска днеска? ако да пратете на лс... :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания