Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Diema Sport Online

Започната от Tzviatko, Февруари 27, 2015, 12:19:38 PM

« назад - напред »

Търновеца

Цитат на: Булмара;359434Незнам не съм влизал днеска да видя какви мачове са излъчвали попринцип по важните ги излъчват ако играят да речеме левски - цска със сигурност ще го излъчат

Хахаха, да и ние тук ще седим да пишем, ако са го излъчвали. Няма стриймове на тоя новия канал Diema Sport HD. Имаше един и той беше свален. А няма стриймове, защото канала е платен - 4 лв. Точно това се търси, някой да го стриймне или по някакъв друг начин да се излъчи в интернет без да се плаща на тези измекяри от Нова Груп. При положение, че струва 4 лв - да не са много, но поведението им е нагло. Първо никога в България не са искали пари за това. Разбирам в Англия, където е богата държава и в първенството им се наливат милиарди да има цени, но тук в България... И второ какво да правят хората, които не са абонати на близу и виваком, защото в момента само те поддържат пакета Диема Екстра. Става парадоксалната ситуация, при която искаш да платиш и пак не можеш. И това вълнува мен и всеки футболен запалянко, който следи родното първенство. Не можем винаги да сме на стадиона, особено хората от провинцията, а искаме и ние да гледаме. Не че е нещо специално, ама нали си е наше. Но вече не е, защото го монополизираха. Освен това, HD качеството, за което говорят доколкото разбрах от приятели, които са се включили, изобщо не е толкова high, разбираш ли ... На това отгоре са пуснали оная платформичка Gong Play със съдействието на продажниците от гонг, която пък сече ужасно на моменти. И какво ще давам по 4 лева на месец, за да се взирам в малкия монитор на лаптопа, за да гледам дадени откъси от мача.

Единствено съжалявам, че наспамих този форум в търсене на такъв стрийм.  Но пък точно като попрочетох тук и в интернет повече информация, разбрах, че в България трудно може да се поддържа такъв стрийм, защото е нужна апаратура, пък и веднага ще бъде свален, заради авторските права най-вероятно. Не е като в чужбина спрат един стрийм, тръгва друг.

Въпроса е защо само им дадоха правата. Айде да си излъчват английското, НБА и там каквото искат и 20 лв такса да направят, но кой им позволи да упражняват монопол върху А група...

Но в крайна сметка това е резултата, когато определени хора решат да се нагушат с пари и същевременно мислят, че предлагат pay-per-view услуга ...

Булмара

Напълно те разбирам и съм обеден ,че ще се пуснат линкове по-натам. А тва че са нагли и алчни копеленца спор няма .Виваком ,които ги спомена искат 4 лв. за пакета TV+ F+ отделно 4лв. за HBO Cimenax пакета ,а и сега още 4 лв. и за този пакет с диемите ,аз съм на 1 сателит с още 4 ма комшии и си делим пакета премиум от 12 лв. по 3 лв. на човек и не е нищо особено има около 90 канала а тези платените канали ги гледам безплатно по интернет всичките ,такаче предполагам ,че и тези 2те нови диеми ще ги пуснат просто е още твърде рано все пак се излъчват едва от няколко дни, но като се пуснат, ти обещавам да ти прата линк за тях

Дато

Цитат на: Булмара;359472Виваком ,които ги спомена искат 4 лв. за пакета TV+ F+ отделно 4лв. за HBO Cimenax пакета ,а и сега още 4 лв. и за този пакет с диемите ,аз съм на 1 сателит с още 4 ма комшии и си делим пакета премиум от 12 лв. по 3 лв.

HBO пакета при Виваком е 9лв

Kiki Riki

Вчера деиствително имаше линк от мача но не в спортал а в един друг саит.Саита няма да казвам но ще подскажа само че се гледа с Ace Player.

gandipg

Цитат на: Kiki Riki;359478Вчера деиствително имаше линк от мача но не в спортал а в един друг саит.Саита няма да казвам но ще подскажа само че се гледа с Ace Player.

:s101   ;;650

Стефо

Цитат на: Kiki Riki;359478Вчера деиствително имаше линк от мача но не в спортал а в един друг саит.Саита няма да казвам но ще подскажа само че се гледа с Ace Player.
За сайта който говориш угасна още в събота и се появи следното съобщение:
ЦитатКаналът е спрян! Благодарете си един на друг!
Защото шепа идиоти бяха решили да го пуснат в сайта на gong.bг

Kiki Riki

Да защото има малоумници който са пуснали линкове от сайта във форума на гонг в събота.Линка за мача вчера излезе десетина минути преди началото и то за малко.А след това се предаваше на лични.Надявам се и за напред да е така но за целта трябва да сме и по дискретни;;650

bigdjon

Още от четвъртък абонатите могат да заявят новите канали

Ето я радостната новина за феновете на футбола. БЛИЦ съобщава, че най-големият телевизионен оператор в България ,,Булсатком" и ,,Нова Броудкастинг Груп" са постигнали договорка относно новите два платени канала Диема Спорт и ,,Трейс Спорт Старс".
 Още от четвъртък абонатите на ,,Булсатком" ще могат да заявяват пакета, което означава, че ще имат на разположение мачовете от първия пролетен кръг на ,,А" група, които започват от петък.
 Припомняме, че след въвеждането на новия платен канал имаше няколкодневна сага и трудни преговори между ,,Булсатком" и ,,Нова Броудкастинг Груп". В крайна сметка двете страни се споразумяха в името на зрителите и любителите на футболните сблъсъци от ,,А" група и Висшата лига на Англия, както и НБА.
GIGA BLUE UHD UE 4K,HD,парабола - 1.40

njor

Това не беше ли за миналия четвъртък?
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Булмара

Цитат на: Дато;359474HBO пакета при Виваком е 9лв
Незнам колко е и не ме интересува аз го гледам безплатно през интернет

TUISTERa

Цитат на: Булмара;359472Виваком ,които ги спомена искат 4 лв. за пакета TV+ F+ отделно 4лв. за HBO Cimenax пакета ,а и сега още 4 лв. и за този пакет с диемите ,

Цитат на: Булмара;359509Незнам колко е и не ме интересува аз го гледам безплатно през интернет
Айде вече да спреш тогава? Първо бяхме КУХИ , че не гледаме мачовете в спортала, после каза , че не знаеш дали са ги давали там.
ХБО било 4 лв, пък после не знаеш колко е че си го гледал без пари.
Всеки твой следващ пост обяснява как не знаеш това което си писал в предишния. Или не пиши, или поне пиши без да обиждаш и проверявай цените които пишеш. Аз нямам проблем ще игнорирам твоите постове, но има хора които ти се връзват.

eeevgeniii

Цитат на: bigdjon;359498Още от четвъртък абонатите могат да заявят новите канали

Ето я радостната новина за феновете на футбола. БЛИЦ съобщава, че най-големият телевизионен оператор в България ,,Булсатком" и ,,Нова Броудкастинг Груп" са постигнали договорка относно новите два платени канала Диема Спорт и ,,Трейс Спорт Старс".
 Още от четвъртък абонатите на ,,Булсатком" ще могат да заявяват пакета, което означава, че ще имат на разположение мачовете от първия пролетен кръг на ,,А" група, които започват от петък.
 Припомняме, че след въвеждането на новия платен канал имаше няколкодневна сага и трудни преговори между ,,Булсатком" и ,,Нова Броудкастинг Груп". В крайна сметка двете страни се споразумяха в името на зрителите и любителите на футболните сблъсъци от ,,А" група и Висшата лига на Англия, както и НБА.
Така беше и миналата седмица и накрая нищо

Веско

Вземете почистете темата.Тук се нароиха всякакви индивиди!!!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

bonbonko

#EXTINF:-1,Diema SPORT BG
acestream://38fe5f9d421d9f88f14e949e978da29405a0d091
#EXTINF:-1,Diema SPORT HD BG
acestream://fcf15da57f0a29d3eb31e836f039fdfe6ea3f555
при мен не трагнаха но тествате

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания