Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Diema Sport Online

Започната от Tzviatko, Февруари 27, 2015, 12:19:38 PM

« назад - напред »

Дедал

Нещо не работи при мен от вчера ...

ICO42

Бачка ли в момента,че при мене няма стрийм?There are no active peers and streams at this moment.
No pain, no gain

Валентинко

Не работи в момента.

Търновеца

Нов съм и се регнах специално, за да попитам. Дали ще излезе нещо, защото онзи ден на вървеше стрийма, има ли надежди и днес за мача да тръгне ?

Булмара

Ей много сте кухи вие за sportal.bg не сте ли чували и , че там се излъчват всичките мачове на живо ,за кво ви е тая умряла диема кат в спортала има всичко

Търновеца

Цитат на: Булмара;359370Ей много сте кухи вие за sportal.bg не сте ли чували и , че там се излъчват всичките мачове на живо ,за кво ви е тая умряла диема кат в спортала има всичко

Какво се излъчва на живо в спортал ? Изобщо няма да го коментирам този сайт, но Diema Sport HD е pay-per-view, никъде другаде на излъчват А Група, камоли пък в спортал ...

Milenrec

Цитат на: Булмара;359370Ей много сте кухи вие за sportal.bg не сте ли чували и , че там се излъчват всичките мачове на живо ,за кво ви е тая умряла диема кат в спортала има всичко

Що не казваш ве колега,изтървахме мача,то и по дарик са го давали ,ама късно са сетихме!

TUISTERa

Мале колко сме кухиииии

Булмара

Цитат на: Milenrec;359372Що не казваш ве колега,изтървахме мача,то и по дарик са го давали ,ама късно са сетихме!
еми не си ме питал не съм ти казал :;808:k010(1):

Булмара

Цитат на: Търновеца;359371Какво се излъчва на живо в спортал ? Изобщо няма да го коментирам този сайт, но Diema Sport HD е pay-per-view, никъде другаде на излъчват А Група, камоли пък в спортал ...
Всичко се излъчва включително и БГ мачовете ,ама ти като имаш мерак да пълниш на някой гушата ходи си плащай за диемата твоя воля.Все пак нали е демокрация.Всеки сам си решава за кво да си дава кинтите аз ако трябва да съм честен предпочитам да дам тия 4-5 кинта на некая магистралка да ми духа и да си гледам спортала ,пред тва да пълна гушите на некви алчни монополчета ;;516:h025:

Търновеца

Цитат на: Булмара;359389Ти гледай да не те издухам аз :lol15::e015:

Аз освен видео на головете и ситуациите, друго не съм виждал в спортал. Кога са излъчвали мачове, да не се бъркаш нещо ? Хайде Дай другия път линк ?!

Булмара

Натискаш на live tv и там са ти мачовете

Търновеца

Цитат на: Булмара;359402Натискаш на live tv и там са ти мачовете

праща ме тук
http://livetv.sx/bg/eventinfo/294605_lokomotiv_sofia_cska_sofia/

но за тоя мач нямаше стриймове и какво ?

Булмара

Незнам не съм влизал днеска да видя какви мачове са излъчвали попринцип по важните ги излъчват ако играят да речеме левски - цска със сигурност ще го излъчат

TUISTERa

Ама ние кухите проверихме...
Цитат на: Булмара;359434Незнам не съм влизал днеска да видя какви мачове са излъчвали попринцип по важните ги излъчват ако играят да речеме левски - цска със сигурност ще го излъчат

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания