Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Приемници ползвани от бг операторите ...

Започната от netman, 03-05-2008, 10:04

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

hristoslav2

Цитат на: Еди;97202Благодаря, за отговора, значи правилно съм предполагал. Един колега е ходил (мисля, че) Техномаркет Варна и там служител му е разяснявал, че трябвало непременно да вземе от кабелния си оператор (МСАТ ВАРНА) допълнително устройство, което трябва да включи в телевизор с вграден цифров приемник. Можел да върне стария приемник (за аналогова телевизор) и да получи безплатно това устройство.
прочети тук
http://forum.setcombg.com/index.php/topic,42823.0.html

civica

Здравейте ! Чудесен форум !

Да питам и аз - някой да е запознат с кабелния HD тунер , марка Synaps , предлаган от Мсат за скромната сума от 199 лв , без картата !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

purko

Знае ли някой ,как  мога да ресетна паролата на този приемник защото е забравена паролата му.

shamarasat

Цитат на: botod;90901
Цитат на: netman;1575Kaon (търся материали)...

Из менютата:

трся дистанциооно за моделa
д
· Radio Viva BG

shamarasat

Цитат на: shamarasat;163857
Цитат на: botod;90901д
ТЪРСЯ ДИСТАНЦИОННО ЗА КАОН!!!
· Radio Viva BG

shamarasat

някой не знае ли откъде да намеря дистанционно за кабелен приемник КАОН или дали му става някое универсално?
· Radio Viva BG

тин

в сайта www.conel-bg.com има само за сателитни приемници с тази марка.в краен случай може да се прати приемника на фирмата в ботевград и те да изработят дистанционно специално за него пак за 12 лева плюс доставката.

shamarasat

Мерси за отговора, но се надявах някой от форума да има някое и друго изпаднало дистанционно или пък да знае нещо по въпроса...
· Radio Viva BG

Пахомий

Здравейте, искрено се надявам да се намери някой тук, който да ми помогне със задачата, с която съм се захванал. Имам цифров премник Топфийлд 6100 ЕМЦ от мрежата на Близу, но който искам да ползвам на друга кабеларка, за която знам че цифровия сигнал се приема без карта. До момента в опитите си съм направил следното:
1. Върнах заводските настройки на приемника /което може би бе първата грешка/.
2. След като изчетох доста от темите във форума успях да активирам допълнителните полета в "Инсталация" с кода 159357147369.
3. Стигнах до момента на търсене на услуги, но нищо не можах да намеря. Вероятно трябва да променя някои от параметрите там, но нищо не разбирам от тях.
В допълнение ще добавя, че и след възтановяване на заводските настройки, продължава да излиза логото на близу и част от полетата в менюто, като настройка на времето са неактивни. От прочетените постинги все повече ми се струва, че май ще трябва да сменя фирмуеъра на приемника.
Ако някой може да помогне... ще се надявам. Моля пишете с думе прости, като за лаик в областта.

pe6o1975

Цитат на: Пахомий;165183Здравейте, искрено се надявам да се намери някой тук, който да ми помогне със задачата, с която съм се захванал. Имам цифров премник Топфийлд 6100 ЕМЦ от мрежата на Близу, но който искам да ползвам на друга кабеларка, за която знам че цифровия сигнал се приема без карта. До момента в опитите си съм направил следното:
2. След като изчетох доста от темите във форума успях да активирам допълнителните полета в "Инсталация" с кода 159357147369.
3. Стигнах до момента на търсене на услуги, но нищо не можах да намеря. Вероятно трябва да променя някои от параметрите там, но нищо не разбирам от тях.
В допълнение ще добавя, че и след възтановяване на заводските настройки, продължава да излиза логото на близу и част от полетата в менюто, като настройка на времето са неактивни. От прочетените постинги все повече ми се струва, че май ще трябва да сменя фирмуеъра на приемника.
Ако някой може да помогне... ще се надявам. Моля пишете с думе прости, като за лаик в областта.
Това за кой оператор става на въпрос?
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

shamarasat

Цитат на: Пахомий;165183Здравейте, искрено се надявам да се намери някой тук, който да ми помогне със задачата, с която съм се захванал. Имам цифров премник Топфийлд 6100 ЕМЦ от мрежата на Близу, но който искам да ползвам на друга кабеларка, за която знам че цифровия сигнал се приема без карта. До момента в опитите си съм направил следното:
не му пречи фирмуеъра за да гледаш тази кабеларка. В "Инсталация" трябва да промениш параметрите но трябва да знаеш някои от тях.
· Radio Viva BG

pe6o1975

Цитат на: shamarasat;165205не му пречи фирмуеъра за да гледаш тази кабеларка. В "Инсталация" трябва да промениш параметрите но трябва да знаеш някои от тях.
Че,даже и Conax картите на други кабеларки вървят на този приемник!
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Пахомий

Цитат на: pe6o1975;165191Това за кой оператор става на въпрос?

Аз съм от Кърджали, кабеларката я има само тук при нас и в Хасково мисля. Казва се "Източни Родопи", но предполагам, че за всички във форума е неизвестна. Липсва подробна информация за нея и в нета. Тъй като вече си мисля, че ползват друг тип кодеци за разкодиране на сигнала /ако се изразявам правилно/ ще видя с какви приемници работят и техните настроики и вероятно ще задавам допълнителни въпроси.

Златанов

Виж на някой с телевизор с цифров тунер, на коя честота му е bTV и я сканирай нея.
Вероятно нямат NIT и трябва всички пакети да се сканират ръчно, един по един, подобно на DCC Пловдив. Тук с приемник, без функция за пълен автоматичен scan, направо можеш да откачиш докато въведеш и сканираш всичко :hammer:

сузи

Първоначално написано от Пахомий
Здравейте, искрено се надявам да се намери някой тук, който да ми помогне със задачата, с която съм се захванал. Имам цифров премник Топфийлд 6100 ЕМЦ от мрежата на Близу, но който искам да ползвам на друга кабеларка, за която знам че цифровия сигнал се приема без карта. До момента в опитите си съм направил следното:

Ако не е от "дървените " приемници, които ползват и някои други оператори, промени честотата на приемане на сигналите от желаната кабеларка

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания