Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мтел промоции

Започната от аас, Февруари 12, 2015, 04:58:27 PM

« назад - напред »

аас

Трансфер М - 16.12 лв 600мин 1500мб 30мин ЕС Турция Сащ Русия
Трансфер L - 20.60лв 1200 мин 3000мб и 60 мин международни

Какво да кажа най-добрите на пазара в момента. Уникални промоции

жоро75

Нещо изчезнаха тези оферти мн. бързо :s101

Цец0

Нищо не е изчезнало. Офертите са активни.
Но въпросните такси са при активация на тарифен план без закупуване на устройство към него. Ако при активацията или промяна на плана искаш да си купиш телефон таксата е 22.90 на L и 17.90 на M ;)

hgeorgiev

Леката уловка е че ако си започнал със 600 минути, изразходил си 200 примерно....на следващия месец не ти се добавят още 600, а още 300. (толкова са без промоцията, за план М). Ако си изразходил всичките ще имаш 600...малко е кофти, но въпреки всичко, плана е ОК.

TUISTERa

Нещо не ти схванах логиката... Може ли пак да го обясниш?
Имаш 600 минути, на края на месеца ти остават 400, прехвърлят ти 300 поради причината че си на план с 300 минути и 300 подарък :) Това ли имаш в предвид? И как да е кофти ?

БониБо

Цитат на: TUISTERa;357092Нещо не ти схванах логиката... Може ли пак да го обясниш?
Имаш 600 минути, на края на месеца ти остават 400, прехвърлят ти 300 поради причината че си на план с 300 минути и 300 подарък :) Това ли имаш в предвид? И как да е кофти ?

Аз разбрах, че за месеца не можеш да има повече от 600 минути.
Ако си изговорил 285 минути от 600, ти добавят 315 следващия месец за да станат точно 600, което пък ми се вижда малко глупаво и невярно според мен... Аз съм на Трансфер S, но си изговарям всички минути още първите няколко дни. Вкъщи друг мобилен телефон също е на Трансфер и мисля, че си добавят всичките полагаеми минути за месеца...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Цец0

Цитат на: hgeorgiev;357091Леката уловка е че ако си започнал със 600 минути, изразходил си 200 примерно....на следващия месец не ти се добавят още 600, а още 300. (толкова са без промоцията, за план М). Ако си изразходил всичките ще имаш 600...малко е кофти, но въпреки всичко, плана е ОК.
Нещо не си разбрал както трябва. Ако си на Трансфер М с 600 минути максималния брой минути, които могат да ти се прехвърлят от предходен период са равни на стандартния брой минути в пакета, т.е. 300, но всеки месец започваш и с промоционалните 600 минути, което значи, че в началото на всеки таксуващ период, ако имаш останали 310 минути, например, ще започнеш месеца с 600 минути за новия плюс 300 минути от предходния месец т.е. 900 минути.

hgeorgiev

Да нещо такова е. Иначе може д имаш до 1200 натрупване. Накратко казано, имах 610 минути....не станаха 1200 а 900. Тоя месец останаха към 200 така че ще видим колко ще станат. Както и да е. Плана си е ок. А и 1500 мб нет, стигат ми идеално без да се съобразявам.

TUISTERa

Напълно в рамките на нормалното е . Ако прехвърлят минутите като на горния план се получава така - Вместо Трансфер М с промоционални минути  Трансфер L с промоционална цена :) А те даже и ги комбинираха нещата :)

garvanat

От сайта на мтел в секцията Условия:

Неизползваните в рамките на даден месечен таксуващ период минути към всички национални мрежи се прехвърлят за следващия месец, като максималният брой прехвърлени минути не могат да са повече от тези, които са включени стандартно в месечната абонаментна такса на съответния тарифен план.

T.e. максимално могат да се прехвърлят:
За XS - 100
За S  -  200
За М  - 300
За L  -  600

hgeorgiev

М дааа..."включени стандартно" съм го пропуснал 😊

dodo_pv

Цитат на: Цец0;357096... Ако си на Трансфер М с 600 минути максималния брой минути, които могат да ти се прехвърлят ... което значи, че в началото на всеки таксуващ период ... ще започнеш месеца с ... 900 минути.
То, заради такива планове, страдащите от словесна диария не си затварят вече телефоните и бъгясват клетките :;803

bu12tras

Надали е това проблема, в чужбина да не би да не говорят много, там имат планове с хиляди минути от преди 14-15 години, клетките им не са умрели.

Sent from my Note 3

jack82

Цитат на: bu12tras;357309Надали е това проблема, в чужбина да не би да не говорят много, там имат планове с хиляди минути от преди 14-15 години, клетките им не са умрели.

Sent from my Note 3
Особено в англия Лондон там е доста зор с клетките 3 оператора големи единия къде има покритие другия няма
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

valbg

Цитат на: jack82;357311Особено в англия Лондон там е доста зор с клетките 3 оператора големи единия къде има покритие другия няма

4 големи оператора, и Лондон е добре покрит и от четирите и в 3G и в 4G, но факт е че като се кача на М44 към Бирмингам има доста зони без покритие (поне с о2)

Sent from my iPhone using Tapatalk
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания