Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Канал 3 в 16:9 формат от 2 февруари

Започната от Дато, Януари 27, 2015, 08:51:31 PM

« назад - напред »

taewu

само където не е хд  излъчват го в сд:)
азиатец и половина

sky2

Не знам какво ще е съдържанието, но резолюцията е категорично HD.
Сега, че има някои оператори, които го мачкат, си е техен проблем, или по-скоро на абонатите им.

авантикс

Цитат на: taewu;593279само където не е хд  излъчват го в сд:)
Всички се учат от кораба майка Булсатком,при тях нали пише Нова хд ама сд...

Цец0

Цитат на: Калито;593276Остана и Сашо Диков да вземе нещата в свои ръце! :)
...и да сложат Асен да връща ;;573

an

Важното е да има БНТ 1. Водещата е голяма красавица...

Човек

Цитат на: sky2;593284Не знам какво ще е съдържанието, но резолюцията е категорично HD.
Сега, че има някои оператори, които го мачкат, си е техен проблем, или по-скоро на абонатите им.

Напротив, към момента на тестовия сигнал резолюцията е SD, поне при Неосат :D А един колега по-горе написа ,че останалите три големи национални оператора НЕ го излъчват за момента. Аз за това написах в предходния си коментар, че се надявам да се излъчва SD само за времето на тестовия сигнал, ама това е друг въпрос вече и не зависи от никой оператор а единствено от съответния канал;;573

милстан

В нашата селска кабеларка си е чисто 1080i. Получаваме го от Netix.

sky2

Цитат на: Човек;593292Напротив, към момента на тестовия сигнал резолюцията е SD, поне при Неосат :D А един колега по-горе написа ,че останалите три големи национални оператора НЕ го излъчват за момента. Аз за това написах в предходния си коментар, че се надявам да се излъчва SD само за времето на тестовия сигнал, ама това е друг въпрос вече и не зависи от никой оператор а единствено от съответния канал;;573
Кое е напротив? Кое от написано не е вярно?

Канал 3 се излъчва в HD. Ако у ваше село има проблем, то значи, че операторът ви цака!

Човек

Цитат на: sky2;593294Кое е напротив? Кое от написано не е вярно?

Канал 3 се излъчва в HD. Ако у ваше село има проблем, то значи, че операторът ви цака!

Всичко е вярно, "у наше село има проблем" :) Само където моя оператор е и национален, и не цака само мен ;;675
Направи ми впечатление само това, че е един от първите, които започнаха излъчването на Канал 3 у Бг, а го излъчва в SD :;810

11012V

Как се казва твоя оператор у ваше село?

an

Златанов

Цитат на: Цец0;593286...и да сложат Асен да връща ;;573

... не тея момичета, а онея другите момичета;;675

гледамтв

Цитат на: Човек;593295
Цитат на: sky2;593294Кое е напротив? Кое от написано не е вярно?

Всичко е вярно, "у наше село има проблем" :) Само където моя оператор е и национален, и не цака само мен ;;675
Направи ми впечатление само това, че е един от първите, които започнаха излъчването на Канал 3 у Бг, а го излъчва в SD :;810

Трудно ли беше да погледнеш в bix.bg. Канал 3 го има в HD - 12 Mb и SD - 6Mb, всеки оператор сам си избира как да го пусне.

Златанов

Е, бикс не е бръкни си, земи си...

sky2

Цитат на: гледамтв;593360
Цитат на: Човек;593295Трудно ли беше да погледнеш в bix.bg. Канал 3 го има в HD - 12 Mb и SD - 6Mb, всеки оператор сам си избира как да го пусне.
Какво да му гледам на Бикс? Всичко което съм написал, абсолютно вярно.
Вярно е и, че всеки оператор си избира как да го пусне, НО също така е вярно, че всеки клиент си избира оператора!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания