Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсатком с Андроид ОС

Започната от preslav, Декември 23, 2014, 08:03:52 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

oldgraf

Не ти говоря за чужбина, а и не съм казал само спортните канали. Виж имаш ли Нова тв през андроид приложението

MetaMan

Цитат на: oldgraf;396441Не ти говоря за чужбина, а и не съм казал само спортните канали. Виж имаш ли Нова тв през андроид приложението

На iOS и на web-a си имам всички канали на Нова (без ДиемаЕкстра пакета)

ИлиянБГ

Ми на телефона си го имам канала.  Плащам си 14 .80 и според техните писаници няма как да  го нямам в България тоя канал. И ти питаш защо ги няма каналите на Нова груп   !!!!  Няма пакет без Нова тв  а за платените спортни и филмови пакети  ще трябва да се бръкнеш отделно  ако искаш да ги гледаш.  И тука вече идва тънкия момент ,че и да си платиш Диема спорт   пак няма да я гледаш  на сайта и на андроид  телефона и таблета.  Могат да гледат  всичко в България  само хората с нови телевизори Самсунг,андроид боксове и чрез Коди с емулация на OS ID Samsung.Всички други  могат да гледат през прозореца  как пече слънцето.

oldgraf

Оказа се, че през мобилният ми оператор липсват каналите, а през вифи и интернет провайдера ми ги има  Edit: И тв Панасоници някои :)

ТаняТ

Цитат на: ИлиянБГ;396437...за нашенците в чужбина бързи проксита и VPN .

и безплатно от къде бързи проксита ?

ИлиянБГ

Белгиец  конкретно на тебе ще ти пуснем 1 gigabit  И пълния пакет  на Булсат,Виваком,Мтел  :)  Как може да си такъв Андрешко бе ?  Без пари може да ти дам да ми почешеш ..... Събирай кенчета,шишета,хартия   и ги предавай на вторични да  можеш да си  купиш VPN  барем за коледа  и нова година да чуеш президента  :) Те клошарите на улицата ще излезе ,че са по богати от тебе . Кво правиш в тая Белгия и как оцеляваш като нямаш 5 евро да се  обръснеш бе човек ?На 40+ години дърт пергишин   и да нямаш  20 евро да си пуснеш  50 канала наша телевизия е кашмер. И си тръгнал да  питаш за бързи VPN -и  и за  сателитни платки от 150 евро :)  Ако  пък можеш да ги гледаш  ей така на муфта  защо изобщо питаш за подобни неща ?  Ти не разбра ли ,че от мене инфо няма да  получиш  никога .що си клопаш клавиатурата да питаш изобщо.  Ще  кажа и ще покажа на 30 други  ама на тебе никога ,защото  си ми антипатичен .Не държа да ми отговаряш  ама се замисли сериозно   по въпросите .

ВКВ

Два пъти ми се налага да инсталирам на KODI репото и Fusion TV  в последните месеци:s101
Някой има ли идея  защо е така?

ТаняТ

Цитат на: ИлиянБГ;396459И си тръгнал да  питаш за бързи VPN -и  и за  сателитни платки от 150 евро :)  Ако  пък можеш да ги гледаш  ей така на муфта  защо изобщо питаш за подобни неща ?

С познавателна цел питам, за да знам кое, къде, как става.
Пак си объркал цената на платката, 240 евро е с доставката от Францата, а от Немачко е 10 евро по-евтино. И се гледа без пари с нея, да.

dzumba

Това са страшно много пари бе Танче,как си ги дала?;;basi

jack82

Цитат на: dzumba;396553Това са страшно много пари бе Танче,как си ги дала?;;basi
Май не ги е дала още :s101
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

bu12tras

purevpn имат промоция в момента излиза по 2 долара на месец за две години и услугата им е супер.

ИлиянБГ

Белгиец стига  писа фантасмагории :) Даваш 250 евро  за платка  и си дал и още толкова за големите лигени дето си го забил в двора. Нищо  дето си струва няма да гледаш с тая платка  без да си платиш.За 250 евро  ще гледаш Булсат ,Виваком или Мтел 5 години  без да ти трябват ни платки  ни компютри ни VPN. Ни интернет имаш  бърз да гледаш IPTV   ни приемник имаш за шеринг ни пари за платка имаш. Никой не гледа без пари а всеки си плаща по един или друг начин. Старите хора са казали че кефа цена няма и мерак  с пари се гаси . Тук във форума има хора дето са дали по 1300 лева за техника и 1000  лева за 1 карта  бе човек.  Има  два начина
1. Плащаш и гледаш
2. Не плащаш  и не гледаш
Всичко друго е умряла работа  и не си заслужава усилията.

ТаняТ

Цитат на: ИлиянБГ;396557За 250 евро  ще гледаш Булсат ,Виваком или Мтел 5 години  без да ти трябват ни платки  ни компютри ни VPN.

Аз ги изкарвам сметано по 2 долара на месец за булшит, че стават цели 10 години.
Ама не мога да се изфукам че мога да отварям стриймове, които ти не можеш, ако нямам платка. Иначе от руснаците всичко е за безпари, това дето е преведено от английски по булшит и от торенттв го има, само че е на руски.
Я кажи ти сега с кой софтуер сканираш за свободни бързи проксита, да помогнеш малко на братовчедка ти от Ница, да погледа и тя за без пари, стига си й прибирал ти паричките за ИПТВ.

ИлиянБГ

Тоя е перфектен  и сканира само най бързите и безплатни :)  натискаш на жълтото копче  и кат светне червено значи си хванал   това дето ти трябва . Айде бягай да сканираш  че  коледа наближава  и нямаш кво да гледаш  с антената на тавана .  Може да питаш  Додо  шилето  от Калдата  да ти каже  за скенерите . Вие с него сте на един акъл и знания. Иди в другия раздел за листите докато не са затворили пуснатата Астра да погледаш барем  тая вечер.

ТаняТ

Цитат на: ИлиянБГ;396564Айде бягай да сканираш  че  коледа наближава  и нямаш кво да гледаш  с антената на тавана .

Гледай си ти чалга, аз гледах "раждането" на новата звезда Луиза Джонсон по itv.com  тази вечер и Адел ми попя даже.
-
Абе много ви се е набила в съзнанието тази почти три метрова антена, да не я сънувате нощно време ?
Скриншота от БНТ ХД, дето ви лъгах че съм го хванал с нея, беше със сигнал 1280х720 от Коди с приложенито му за Булсат, ама вие не разбрахте че не е оригинален 1920х1080, щото съм майстор на Фотошопа.

А иначе 1280х720 се гледа по-приятно пратено на телевизора в реалния му размер, без да се изпълва целия 47 инчов екран.
За СД 720х576 също изглежда доста по-добре ако не е разпъната картината на целия екран. Поради тази причина, се замислям за PCIe тунер, за да ми е удобно да си избирам да не е разпънато на целия екран, ако е само 720х576.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания