Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Някой да потвърди за LX2 ?

Започната от Йовчо Димов, 02-10-2014, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

участник

Цитат на: Kosme;338579Някой колега по осведомен и запознат трябва да се изкаже по въпроса и най-вече да има такъв приемник.
Може да е и друга марка .Всички  с енигма показват половината памет.
.

Чък Норис

Цитат на: Йовчо Димов;338581Добре, разбрахме .
Само не разбрахме защо OpenHDF , нали и той енигма основа ?! Що показва на LX3 точно колкото трябва ? Не разбирате ли вие пък че не може просто ей така без причина да показва каквото си иска ? Що тук показва уж по-малко , а на 3-ката е каквото си е по спецификация . Какво ? Енигмата показва избирателно ли ?
Стига че почва да ми става смешно...

От поне 10- години се занимавам с компютри . То остана и линукса и Уйндоус-а да почнат да показват половината и какво  стана тя ? Това са глупости отвсякъде , няма причина поради която да  показва половината че и не точно половината - 256  е 262ХХХ нещо си  беше. А тук е някакво си супер точно число отново до килобайта .
LX3 е с 2GB рам. Енигмата изписва малко повече от половината, така е с всички приемници с енигма. Единственото логично обяснение за мен е, част от рамта да е споделена с видеокартата.
Това обяснение как 10 години си се занимавал с компютри можеше да ни го спестиш, защото е видно, че нищо не разбираш.

Йовчо Димов

Ще ме извиняваш ама не всичките компютри делят рама .... нали ?
Много добре знам че има шернат рам за видеото (АКО ИМА ВГРАДЕНО).
Горе съм дал линк от производителя където пише колко рам има !!!! Ако обичаш да ни оставиш намира и да не продължаваш да си мислиш че ти разбираш много . Първо гледай какво съм дал , осмисли го и тогава приказвай колко не разбирам. Ако не можеш да четеш че пише RAM : 1 GB!! аз не съм виновен
Ти ли знаеш колко РАМ има 3-ката или производителя ? Сигурно ти ги правиш и знаеш ...

Чък Норис

Голден медия не са производител. Те взимат готов продукт и го брандират с тяхното име, тоя който е писал инфото на сайта им може въобще да не е виждал приемника.
Ще си копирам едни картинки от един друг подобен спор, сам си прави изводите:

Йовчо Димов

За брандирането също знам че са повечето китайки или малайзийки или няма значение какви . Ставаше дума не да се караме , а да има поне едно логично обяснение ако ли пък то било от чужд сайт с линк към него ( ако някой знае естествено ). Енигмаджиите ако са обяснили някъде , би било още по-добре . Питам човешки, защото НЯМА по каква причина да е така. Освен това там пише Тотал мемори !. Защо да е половината написана за Тотал ? Има си начин за обозначаване на резервирана , нали ?

И ако трябва да съм точен първо си помислих че има нещо общо с Swap-a , но пък той е софтуерен "буфер" и тъй като няма хард си помислих че ползва рама за Swap. Така има логика да е половината, но пак ми е съмнително и бързо го отхвърлих като вариант.

Виж за видео процесора вътре по има логика макар и да са много половината "заделени" . Това също ме кара да си мисля че може да има нещо гнило

Чък Норис

Въобще не даваш вид да питаш човешки, влизаш директно с рогата напред и отделно претендираш за някакви познания които ги нямаш.

Йовчо Димов

Това че ти си решил че ги нямам беше влизане от твоя страна , а не пт моя . Признавай си грешките понякога . Както казах всичко по горе съм го постнал да се вижда че не говоря ей така едно към гьотере.
За мен имаше въпрос , отворил съм тема и изведнъж ти пак се появяваш и ми говориш как нищо не съм разбирал . А най-горе пише " ако някой знае да обясни причината" , а не да обяснява как аз нищо не разбирам и това е всеки път и не само към мен . А към МНОГО хора

Също казах че за видео процесора съм съгласен че е възможно да бъде , но половината е много според мен , явно има и други неща .Ако изобщо има някакви неща. Приемници без енигми съм гледал също ревюта . И там има видео процесори , но гледам си пише рама както трябва, разбра ли ме сега защо отворих тази тема ?

Чък Норис

Явно за тея 10 години в които се "занимаваш" с компютри, не си попадал на видеокарта която да използва рама и не си обърнал внимание колко точно изписва като тотал. По-добре се ориентирай в друга сфера, че тук не ти се отдава. :worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания