Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Някой да потвърди за LX2 ?

Започната от Йовчо Димов, 02-10-2014, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Йовчо Димов

Понеже в една тема за продажба ме цензурираха (може би са си прави) , аз ще отворя все пак темата .

Става дума за едно ревю на GI Xpeed LX2 и понеже навсякъде пише че е с 512 Рам , видно от видеото обаче в прозореца с инфото за паметта пише ................. друго ! вижте сами какво в следващите снимки . Та някой , който да потвърди ? И тъй като вече ме обвиниха че "съм говорел глупости" казвам отново - Видеото ме провокира да задам този въпрос и искам потвърждение или доказателство за обратното ! Понеже ако това е така , все пак лъжат че този приемник има 512 рам , нали така ?
Ако ли пък има обяснение защо е така (в което не вярвам, няма логика) то нека го обясни.

Естествено и линк към видеото , в което се казва че това е LX2 .
http://www.youtube.com/watch?v=AFm-dr66wCY

участник

Енигмата скрива част от рама.
.

Йовчо Димов

Благодаря за човешкия отговор , а не беше следващия обявил ме за "говорещ глупости" . Отделен е въпросът защо така прави тая енигма де. Няма логика поне за мен . Но все пак благодаря

Kosme

Това е от моя XPEED LX1...наистина информацията е за почти двойно по малко памет. Може и да не се визуализира цялата памет както каза колегата по горе.. незнам!
Offset-120 см., LNB Hirschmann 0.3db, Amiko DM3800, Golden Interstar XPEED LX1, TV Samsung 55H6410, LG 42LM620s

Йовчо Димов

Хмммм, става все по-интересно . Не казвам че колегата по-горе не може да е прав че се скрива амаааа.... има нещо гнило тук слушайте какво ви казвам . Това от оригиналния софт на Интерстара ти ли е ?

Kosme

Не е официалния софт ..ОПЕН АТВ е!
Offset-120 см., LNB Hirschmann 0.3db, Amiko DM3800, Golden Interstar XPEED LX1, TV Samsung 55H6410, LG 42LM620s

Йовчо Димов

забележете тук обаче на LX3 пишат че е с 1 ГБ и хоп , толкова си показва , софта е OpenHDF. Interesting , isn`t it ?

участник

Цитат на: Йовчо Димов;338562забележете тук обаче на LX3 пишат че е с 1 ГБ и хоп , толкова си показва , софта е OpenHDF. Interesting , isn`t it ?
LX  3  е  с  2ГБ рам
.

Йовчо Димов

Колега в грешка си - ФЛАША е 2 ГБ , рама си е 1

http://www.golden-media.net/golden-interstar/XPEED-LX-3/

Kosme

http://dtv-bg.com/showthread.php?p=317920
с 1GB е!
Струва ми се има някаква "скопена" работа с тея приемници! Ама нисък клас - дърво какво да се очаква!;;650

Йовчо Димов

Е чакай сега , тук не говорим за скопяване а за лъжа според мен .
Има приемници доста по-евтини и без Линукс , но каквото си пишат си е вярно - казват 256 примерно и си е толкова ..
Случайно при ревюто на тия приемници ги хванах че нещо не е както трябва . Преди това ги бях гледал и го запомних че дават 512, нооо...
Все пак 350-360 лева не са малко, нали? Именно и заради това е тази тема в раздела за ГИ

участник

.

Kosme

Според мен, трябва да има някакво логично обяснение, за визуализирането на два пъти по малко ram от обявеното по спецификации. Може и от имиджа да е, с OpenHDF може би се показва коректно. Някой колега по осведомен и запознат трябва да се изкаже по въпроса и най-вече да има такъв приемник.

Цец0

Колеги, не разбрахте ли вече, че енигмата показва 2 пъти по-малко от реалната памет на приемниците? Колко пъти и в колко теми трябва това да се разтяга като локум? ;;basi

Йовчо Димов

Добре, разбрахме .
Само не разбрахме защо OpenHDF , нали и той енигма основа ?! Що показва на LX3 точно колкото трябва ? Не разбирате ли вие пък че не може просто ей така без причина да показва каквото си иска ? Що тук показва уж по-малко , а на 3-ката е каквото си е по спецификация . Какво ? Енигмата показва избирателно ли ?
Стига че почва да ми става смешно...

От поне 10- години се занимавам с компютри . То остана и линукса и Уйндоус-а да почнат да показват половината и какво  стана тя ? Това са глупости отвсякъде , няма причина поради която да  показва половината че и не точно половината - 256  е 262ХХХ нещо си  беше. А тук е някакво си супер точно число отново до килобайта .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания