Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

МТЕЛ стартира сателитна телевизия - Продължение

Започната от Чък Норис, Октомври 01, 2014, 09:27:46 AM

« назад - напред »

Orbital

Цитат на: дрим;338241Колега, никой не те кара да спориш, просто кажи колко мегабита е, че другото повече ми прилича на "правя се на интересен и вие калъфи нищо не разбирате"

Пич, аз съм добронамерен и сега и преди. Освен това и сега, както и преди, пишех тук с идеята да споделя информация с хора, които биха разбрали и които наистина се интересуват от кое, как и защо. Никога не съм искал да се правя на интересен, а просто да давам информация, на колеги, които биха я оценили, а и да корегирам нещо, което съм пропуснал или проспал, а вие сте го установили. Защото тук хората реагират по-бързо от всяка добре координирана фирма защото това им е хоби, както и на мен, доста преди това да ми стане работа. За съжаление, както преди, така и сега се сблъсках с определено отношение, което най-меко казано е непрофесионално. Вложеният ми служебно аватар не е проблем, но меренето на пишки и демонстрацията на мускули е тъпо, особено когато става въпрос за форум, хоби и хора събрани от общ интерес като цяло.

78 мегабита

bu12tras

Цитат на: Orbital;338239И пак за протокола, без да се обяснявам за лошото качество на HD каналите и битрейта - всяко HD е по добро от всяко SD

Цялата работа ви е такава за това всичко в бг е на това положение. Защото нищо не се прави като хората , важното е да е уж по-добро от предходното ,но дали е и вие не знаете :lol15:

dzumba

Цитат на: Orbital;33824578 мегабита
с ддс!

п.с тоя ти е най добрия пост!

дрим

Цитат на: Orbital;338245Пич, аз съм добронамерен и сега и преди. Освен това и сега, както и преди, пишех тук с идеята да споделя информация с хора, които биха разбрали и които наистина се интересуват от кое, как и защо. Никога не съм искал да се правя на интересен, а просто да давам информация, на колеги, които биха я оценили, а и да корегирам нещо, което съм пропуснал или проспал, а вие сте го установили. Защото тук хората реагират по-бързо от всяка добре координирана фирма защото това им е хоби, както и на мен, доста преди това да ми стане работа. За съжаление, както преди, така и сега се сблъсках с определено отношение, което най-меко казано е непрофесионално. Вложеният ми служебно аватар не е проблем, но меренето на пишки и демонстрацията на мускули е тъпо, особено когато става въпрос за форум, хоби и хора събрани от общ интерес като цяло.

78 мегабита

Питането ми беше сериозно, аз също съм добронамерен и винаги съм бил за добрата комуникация.
Относно закачката ти с другите колеги, амо просто всички сме чешити ;)
Казвай кой си и да ти лепиме и на теб - Представител на оператора :19:
Мислиш ли, че на Вито му е гот-> няма угодия ;;650
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

ВалчоП

И аз съм на същото мнение като hitman: нещата не са както трябва, но се защитават с едно високомерно и пренебрежително отношение към потребителите.
Това се нарича "агресивна посредственост" и за съжаление се е утвърдило масово на всички нива в Родината ни.
И наистина, една от причините да сме на това дередже е именно тази масова агресивна посредственост.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

bodurov

С такъв битрейт мисля, че няма как нещата да изглеждат добре.

Стискам палци обаче нещата да се оправят. Действително има нужда от разреждане на транспондерите и търсене на възможност за симулкрипт. За съжаление няма и бегъл спомен от качеството на Сателайт БГ.
XTrend ET9200  + Zgemma H7s powered by OpenPli 7.0 and SONY KDL-50W808C

Orbital

Цитат на: system;338244Колкото и да ти е  странно,  найстина гледам служебно мтелска телевизия на работа! Да уточня не работя в Мтел!

Важното е да не подвеждаш хората. Служебни абонаменти няма! А това, че ти го гледаш в работата ... супер.

Orbital

Цитат на: hitman;338246Цялата работа ви е такава за това всичко в бг е на това положение. Защото нищо не се прави като хората , важното е да е уж по-добро от предходното ,но дали е и вие не знаете :lol15:

Проблема в БГ е комплексен. Всички искат качеството на SKY, ма няма кой да плати таксите на SKY. Нали не си мислите, че стелитния капацитет има една цена за UK и Германия и друга за България?! Нали не си мислите, че цената на даден канал в чужбина е по-висока от цената му за БГ?! Нали не си мислите, че локализирането на даден канал е субсидирано от самия канал?! Колко да е по-скъпо субтитрирането или войсовъра на даден канал, разделен на 30М домакинства примерно спрямо нашите 2.3М, които уж плащат за платена телевизия?! Как със средна цена от 12 лв. С ДДС искате това, което хората гледат за 50лв. ( за SKY и D+ Не говоря, защото техните пълни палето са над 120 лв месечно). Айде да си говорим сериозно, а?

bu12tras

Да дай да си говорим сериозно, по твоята логика по-добре не предлагайте такава услуга защото няма кой да плаща. Как очакваш хората да станат ваши абонати като с нищо не сте по-добри от конкуренцията и няма и да станете ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orbital

Цитат на: hitman;338261Да дай да си говорим сериозно, по твоята логика по-добре не предлагайте такава услуга защото няма кой да плаща. Как очакваш хората да станат ваши абонати като с нищо не сте по-добри от конкуренцията и няма и да станете ...

Това е твое мнение. Дай да си говорим след месец-два. Може и да се окажеш прав, но може и да грешиш. В момента хвърляш боб. Ще ти припомня, че в началото Булсат бяха над една година без БТВ, а Вива стартира с доста по-лош пакет и качество. Дай да изчакаме със заключенията и да видим какво ще стане.

Orbital

Цитат на: bodurov;338253С такъв битрейт мисля, че няма как нещата да изглеждат добре.

Стискам палци обаче нещата да се оправят. Действително има нужда от разреждане на транспондерите и търсене на възможност за симулкрипт. За съжаление няма и бегъл спомен от качеството на Сателайт БГ.

В сателита нещата зависеха от мен, не че тогава бях радушно посрещнат тук, но сега в МТел има 100 човека, които са правили ИПТВ то на Мегалан дето станаха САТ спецове за 3 месеца

bu12tras

Дано да ни обориш ,но съдейки по поведението ти надали ...

Orbital

Цитат на: bodurov;338253С такъв битрейт мисля, че няма как нещата да изглеждат добре.

За СатБГ ... благодаря, а като ще си показваме битрейтове:
[/IMG]

bu12tras

Недей го показва,че е срамно HD канал с такова качество ...

Кермит

Цитат на: Orbital;338283За СатБГ ... благодаря, а като ще си показваме битрейтове:
[/IMG]
Първо си помислих, че монитора ми се е развалили. После осъзнах в коя тема съм;;675
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания