Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Bootloader за Golden Interstar XPEED LX1

Започната от Kosme, Септември 24, 2014, 11:16:36 AM

« назад - напред »

дрим

Аз едно не мога да разбера!
Какъв е смисъла да клокваш процесора на приемника само и само за да можеш да качиш определен имидж :s101
Ама работил като светкавица, ма той приемника си бачка като светкавица и без клок!
Всичко е в главата, 100% ако сложиш един до друг два приемника един с клокнат проц и друг без, ако човек не знае кой кой е няма и да разбере.
То се видя, че в ATV 4.2 основните промени касаят приемниците с повече от един тунер (те така или иначе са с по-мощни процесори и повечко RAM)
Другото е опит да се направи от магарето кон ;;650
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

ICO42

Цитат на: дрим;337258Аз едно не мога да разбера!
Какъв е смисъла да клокваш процесора на приемника само и само за да можеш да качиш определен имидж :s101
Ама работил като светкавица, ма той приемника си бачка като светкавица и без клок!
Всичко е в главата, 100% ако сложиш един до друг два приемника един с клокнат проц и друг без, ако човек не знае кой кой е няма и да разбере.
То се видя, че в ATV 4.2 основните промени касаят приемниците с повече от един тунер (те така или иначе са с по-мощни процесори и повечко RAM)
Другото е опит да се направи от магарето кон ;;650
Като носи на клок,и остава стабилен,не забива и не загрява защо пък не.Аз имах проблеми с 4.1,след изкл на Самсунг,и престой няколко часа,без да изкл. приемника се губеше връзката по HDMI.При 4.2 това го няма.Сега пробно съм сложил OpenHDF не виждам някаква съществена разлика от АТВ,ама много грозни скинове там.Я кажете някой читав.
No pain, no gain

дрим

Много ми е натруфено ATVто, изтърпях го точно един ден и го махнах. Известно време бях с алианса, но накрая пак се върнах на пли, за мен това е имиджа ;) (за ет4000 говоря)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Чичо Боре

Цитат на: дрим;337383Много ми е натруфено ATVто, изтърпях го точно един ден и го махнах. Известно време бях с алианса, но накрая пак се върнах на пли, за мен това е имиджа ;) (за ет4000 говоря)

Да, и аз го тествах преди няколко дена, но много бавно върви с много непотребни неща е и заема полвината екран и го махнах вече пак съм с плито.

Вокстер

Едно не мога да разбера, защо в тази тема дават съвети хора, които нито имат въпросния приемник, нито са си играли с него? За ваше сведение въпросният приемник навсякъде се рекламира и продава като 750 DMIPS процесор. Което означава, че въпросният bootloader просто сетва приемника на правилната честота, а до сега просто е бил ъндерклокнат. За това процесора нито грее, нито забива. А и още нещо, как да качим прехваленото Пли, като то се разработва само за трендове, дриймбоксове и ву-та?

П.С. Доколкото ми е извесно има такъв bootloader и за et4000, та ако искате можете да позволите и на вашето магаренце да потича с конете....

Поздрави!
Golden Interstar XPEED LX1 powered by OpenVix v4.2; Cloud iBox III powered by OpenPli; Dish: Triax 78, 19.0E & 23.5E; Vivacom 65cm, 39E; Samsung UE40D6530

дрим

Не се пени толкова, нали за това съм писал за какъв приемник говоря или дай да се пуска още една тема за клок на идентичен приемник!
Мисълта ми беше, че с тоя клок си правиш само душевна ч....я и изпадаш в екстаз като отидеш на information и видиш 750 Mhz.
И между другото има разлика м/у Mips и Dmips ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания