Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избирам си телефон, дайте съвет!

Започната от metody72, Септември 19, 2014, 07:51:35 AM

« назад - напред »

metody72

Здравейте, търся си телефон на ниска цена но и да има качество, попаднах на това http://www.merimobiles.com/doogee-valencia-dg800-3g-4-5-inch-quad-core-dual-sim-smartphone_p/meri10240.htmмоля дайте си мнението и приемам всякакви предложения, като цена си търся до 150долара. Моля ви дайте мнение и за сайта също и за  този //www.dx.com

AGT

Вторият сайт "работи" тоест не съм чул някой да е имал проблем с него . Относно телефон до $150 ама и да е качествен там работата на късмет . Тия Китайски пръчки може да се окажат работещи доста време...... ама могат и да угаснат след 2 седмици . На късмет е работата с тях. Другото е ,че ако ще го сравняваш с някой от премиум телефоните на скъпите марки просто забрави . На вид на снимка го докарват ..... но само до там . Късмет .
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

palermo

http://www.tinydeal.com/thl-5000-5-ips-fhd-mtk6592t-octa-core-android-44-otg-phone-p-132245.html
Вземи си този няма да съжаляваш.
Батерията държи 7 дена.
Прави много добри снимки.

д.е.м.т

Цитат на: metody72;336336Здравейте, търся си телефон на ниска цена но и да има качество, попаднах на това http://www.merimobiles.com/doogee-valencia-dg800-3g-4-5-inch-quad-core-dual-sim-smartphone_p/meri10240.htmмоля дайте си мнението и приемам всякакви предложения, като цена си търся до 150долара. Моля ви дайте мнение и за сайта също и за  този //www.dx.com

До края на месеца има промоция във виваком.
Аз си взех mini idol 2,единственият проблем е малкият капацитет на батерията,но за парите си е супер.А за китайските сайтове ,слагаш едни пари и може и да спечелиш....Ето какъв звяр има таблет за 190 долара
http://www.aliexpress.com/item/Cube-Talk-9X-Octa-Core-MTK8392-3G-Tablet-PC-9-7inch-Retina-OGS-2048x1536-16GB-ROM/1907135373.html
Beat me, hate me
You can never break me

dzumba

Хем,да ми го дига,хем,да не ме изважда!:s101

д.е.м.т

Цитат на: dzumba;336347Хем,да ми го дига,хем,да не ме изважда!:s101
+ да има кинти и да ме рани
Beat me, hate me
You can never break me

Brian

Взех на малкия ми меломан Sony Xperia E1 - за 200 лв си е трепач телефона. За какво ти е да се набутваш с китайски пръчки? Още повече, че официално се ъпгрейдна до Кити Кет от Сони.
;;612

mad_07

Цитат на: Brian;336372Взех на малкия ми меломан Sony Xperia E1 - за 200 лв си е трепач телефона. За какво ти е да се набутваш с китайски пръчки? Още повече, че официално се ъпгрейдна до Кити Кет от Сони.
Sony Xperia са най големите пръчки излизали някога на пазара ;););)
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

Чък Норис

Цитат на: Brian;336372Взех на малкия ми меломан Sony Xperia E1 - за 200 лв си е трепач телефона. За какво ти е да се набутваш с китайски пръчки? Още повече, че официално се ъпгрейдна до Кити Кет от Сони.
Минал си се с това сони, за тея пари Lenovo A536 е по-добре.

Дезео

На жена ми взех ето тази китайска пръчка Цък! Засега(около месец експлоатация) няма забележки, работи бързо, батерията държи около 2-3 дни. За тия пари + безплатна и бърза доставка до БГ съм доволен.
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

Brian

Цитат на: Продуцентът;336377Минал си се с това сони, за тея пари Lenovo A536 е по-добре.

Да бе - голяма минавка ;;573 Специално съм написал, че малкия е меломан - не виждам с какво Леново-то е по добро в музикално отношение от Сони-то.
Къде го видя за 200 лв с доставката в Пловдив това Леново?
;;612

Чък Норис

Какво има сонито за меломаните, което го нямат другите според теб?
Иначе леновото на свободна продажба във викаома е към 200лв, знаеш им сайта провери го, аз на баща ми го взех за 80, като възстанових една спряна тяхна карта.

Мишка

Цитат на: Продуцентът;336382Какво има сонито за меломаните, което го нямат другите според теб?
Иначе леновото на свободна продажба във викаома е към 200лв, знаеш им сайта провери го, аз на баща ми го взех за 80, като възстанових една спряна тяхна карта.

240лв. е на свободна продажба А536  във Виваком. По нищо неотстъпва в музикално отношение на Сони. Вградения плеър на леновото и слушалките в комплекта са удобни. Иначе и аз си го взех за 80лв.  в ценовия си клас няма равен.

михоф33

В тая тема не ми се пише, ама не може да ми хвалите Сони със 512РАМ. И за какво му е на меломан телефон с андроид също не мога да разбера :s101 Що не му взе един качествен МР3 плеър?

Иначе за 150 долара най-доброто е XiaoMi. Няма конкуренция в съотношението цена - качество. ;;650
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

Brian

Михов кажи ми качествен мп3 плеър на който да си проверяваш пощата, да си джъткаш фбука и т.н.... Говорим си за 200 лв! 240 лв е 20% повече. Когато започнете да купувате през месец телефони на децата си ще ви питам :worry:
Пропуснах най-важното приложение - tunein
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания