Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на телефон

Започната от БониБо, Август 29, 2014, 08:06:20 PM

« назад - напред »

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

dodo_pv

Тоя Nexus 6 клони към таблет, само за големи мъже е! Кажете нещо за Galaxy S5, "прилича" на споменатите HTC-та по-горе ;)

kristov

Стефо

Колеги, засилил съм се към Samsung Galaxy A7, ама на едно в един сайт ми казаха, че няма да се продава в BG, а в друг да го очаквам в края на Април началото на Май и заради тая противоречива информация се  пренасочих към по-малкия му събрат А5? Какво мислите за двата телефона и да изчакам ли да видя дали ще се появи А7 на нашия пазар или направо да взимам А5 ... че в момента Vivacom имат добра оферта за 15 кинта ... 1000 мин. към всички и 4000 MB. за целия срок на договора + 25 лв. за А5??

joroblue

Някой да каже от къде може да се закупи Asus Zenfone 2 и дали си заслужава?

mad_07

Цитат на: joroblue;364121Някой да каже от къде може да се закупи Asus Zenfone 2 и дали си заслужава?
http://www.coolicool.com/asus-zenfone-2-4g-ram-intel-z3580-23ghz-quad-core-55-inch-gorilla-glass-3-fhd-screen-android-50-4-g-35982
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

Ooo_Pepi

Цитат на: Стефо;364120Колеги, засилил съм се към Samsung Galaxy A7, ама на едно в един сайт ми казаха, че няма да се продава в BG, а в друг да го очаквам в края на Април началото на Май и заради тая противоречива информация се  пренасочих към по-малкия му събрат А5? Какво мислите за двата телефона и да изчакам ли да видя дали ще се появи А7 на нашия пазар или направо да взимам А5 ... че в момента Vivacom имат добра оферта за 15 кинта ... 1000 мин. към всички и 4000 MB. за целия срок на договора + 25 лв. за А5??
Разгледах спецификациите на тези два модела.
Ти само по външен вид ли ги избираш ?
Този който е 5.5" е с 2 гиги рам, снима видео 1080р, и е с келава батерия 2600 милиампера, даже не се и сваля.
А5 е още по-зле.
Като цени не съм ги гледал, но според мен е по-добре да вземеш Note 4 в този момент.
Всичко му е по-добро от тези двата, и цената сигурно е паднала, защото е модел от есента на 2014-та.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Стефо

Цитат на: Ooo_Pepi;364129Като цени не съм ги гледал, но според мен е по-добре да вземеш Note 4 в този момент.
Всичко му е по-добро от тези двата, и цената сигурно е паднала, защото е модел от есента на 2014-та.
Благодаря за бързи отговор! За съжаление 60 кинта на месец за две години ми идват малко множко ... :) Иначе е по-добър телефон и от двата :)

vanko112

Мeizu mx4 . Има го при вивата.

erdinerdin872

аз си взех HTC DESIRE 820 за сега се държи идеално.

tonivet

Цитат на: joroblue;364121Някой да каже от къде може да се закупи Asus Zenfone 2 и дали си заслужава?

и тук

и аз съм го набелязал, но ще изчакам първи отзиви!

Цец0

Цитат на: Ooo_Pepi;364129келава батерия 2600 милиампера, даже не се и сваля.
Свиквай.... Вече и Самсунг абдикира. Цялата А серия, S6, S6 Edge... Няма да се учудя и новия Note и той да бъде с вградена батерия, в което лично аз не виждам нищо лошо...

jack82

Цитат на: Цец0;364174Свиквай.... Вече и Самсунг абдикира. Цялата А серия, S6, S6 Edge... Няма да се учудя и новия Note и той да бъде с вградена батерия, в което лично аз не виждам нищо лошо...
Ами след 1-2 години като омре батерията какво правим
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

AGT

Е па той ще издържи ли цели 2 години :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

bu12tras

Цитат на: jack82;364179Ами след 1-2 години като омре батерията какво правим
Ората не карат вече по 2 години с един телефон , ти се кахъриш за батерията, а и няма телефон на който да не може да му се смени батерията.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания