Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с радиокасетофон Блаупункт

Започната от 4oker, 28-06-2014, 13:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

4oker

Тинейджъра е свалял акумолатора да палне неговата,но сега блаупункта /радиокасетофон/стой на FACE.От нета намерих това.
1. Давате ключа за запалване на контакт.
2. Изключвате касетофона ( ако е настроен да се включва с стратиране на двигателя)
3. Задържате бутона "AS" няколко секунди
4. В същото време ( без да пускате AS_) натискате кръглото копче за вкл./изкл на касетофона
След това се появява на дисплея enter code
и 5. въвеждате вашия код с бутон 1 за първа цифра, бутон 2 за 2ра и тн.
След като го въведете( примерно 3 4 5 6)
отново 6. задържате AS докато чуете звуков сигнал.

Но аз стигам до 6 FACE и до тук.Какво не правя както трябва.
Нищо не знам,само се уча

Кайен

Редът, който си описал е за Филипс car300-400. Напиши марката и модела на радиото.

optics

Я пак погледни дали не пише S A F E вместо FACE ?

При мен е така (блаупунк модел 300):

Цитат1) Turn radio off
2) Start engine
3) Press and hold down AS button
4) Turn On radio WHILE holding down the AS button until there is a beep
5) Dial the code using the 1, 2, 3, 4 **** (eg: 1234 would be 1 once, 2 twice, 3 three times and 4 four times)
6) Press and hold AS button for approx 5 seconds

п.с. Натисни бутон UML след като набереш кода :a0335:

dodro

Когато изписваш кода първото натискане е нула.
1=0
2=1
3=2 и т.н.

Кермит

Цитат на: 4oker;326843Тинейджъра е свалял акумолатора да палне неговата,но сега блаупункта /радиокасетофон/стой на FACE.От нета намерих това.
1. Давате ключа за запалване на контакт.
2. Изключвате касетофона ( ако е настроен да се включва с стратиране на двигателя)
3. Задържате бутона "AS" няколко секунди
4. В същото време ( без да пускате AS_) натискате кръглото копче за вкл./изкл на касетофона
След това се появява на дисплея enter code
и 5. въвеждате вашия код с бутон 1 за първа цифра, бутон 2 за 2ра и тн.
След като го въведете( примерно 3 4 5 6)
отново 6. задържате AS докато чуете звуков сигнал.

Но аз стигам до 6 FACE и до тук.Какво не правя както трябва.
Червеното е излишно. Ако не стане след въвеждане на кода с AS - стрелка надясно.

П.С. Или преди това си пропуснал да включиш на контакт и след това с еднократно натискане да изкл. радиото.
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

4oker

Цитат на: optics;326849Я пак погледни дали не пише S A F E вместо FACE ?

При мен е така (блаупунк модел 300):

п.с. Натисни бутон UML след като набереш кода :a0335:

Същия модел е объркал съм се бях без очилата,пише SAFE.Въобще не стигам да излязат чертите за кода .На контакт,или при работещ двигател задържане на AS включване на радиото ,след сигнала от колоните остава на 6 SAFE и дотам ,чета някакво наказателно време.Ако откача акумулатора изчакам известно време и тогава да пробвам:s101
Нищо не знам,само се уча

BOBIKAT

Цитат на: 4oker;326853Същия модел е объркал съм се бях без очилата,пише SAFE.Въобще не стигам да излязат чертите за кода .На контакт,или при работещ двигател задържане на AS включване на радиото ,след сигнала от колоните остава на 6 SAFE и дотам ,чета някакво наказателно време.Ако откача акумулатора изчакам известно време и тогава да пробвам:s101

С това наказателно време ще трябва да почакаш. 6 е за оставащите опити. При мен на 3 чаках 8 часа някъде.
Колкото и да откачаш акумулатора пак ще е 6. По добре я покарай малко или я остави на контакт . При 6 май си чакаше 30 мин или час. Потърси из нета, не помня вече.
In the beginning was dark, and then bang...

Кермит

Цялата процедура е следната:
 1. Вкл. на контакт
  1.1. Ако пише SAFE го изкл.
 2. Задържаш AS и натискаш кръглото бутон като не пускаш AS-а докато не изпищи и не ти даде 4 черти и след тях колко опита ти остават за грешен код.
 3. Вкарваш кода както ти си го описал - всеки бутон за коя цифра значи.
 4. Натискаш и задържаш пак AS и след 2-3 sec требе да започне да търси и да ти запамети сам станциите.
 Ако това не се получи с големия талон в ''Sofia Auto - за всеки път'' за 10-15 лъва е ОК.
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

BOBIKAT

In the beginning was dark, and then bang...

4oker

Благодаря на всички, днес стана след 30 минутно возене ;;650
Нищо не знам,само се уча

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания