Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

LTE - MAX TELECOM

Започната от аас, 20-05-2014, 21:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Цец0

Като сам признаваш, че не знаеш по-добре не говори ;)
Тук не става въпрос за това какво се прави или не в рамките на година или две, а за решения, които се вземат в рамките на седмици.

Повече не желая да коментирам този въпрос, защото ясно се потвърждава отново максимата, че едно ново ръководство не може да промени към добро нещата за кратко време, но може да ги съсипе за отрицателно кратко :)
Дано се бъркам, защото в последните 2 години страшно много неща се подобриха в тази компания към добро.

Milenrec

И аз мога да кажа ,че доста се подобриха услугите на Мтел ,дано наистина не паднат на нивото на вивашита!

tonivet

Цитат на: m3gab0y;394788Имат, но не гледаш правилните модели и не ползваш правилния софт.
Един красив Huawei с root си превключва чудесно между 4G мрежата на макс и 3G покритие на Теленор там, където 4G-то не стига или е със нестабилно покритие. С малко синхронизация държа чудесно IPTV сесия без прекъсване на канала в продължение на целия път (300+км).

Това, че по подразбиране софтуера не се държи така е друга тема, но нали и сега трябва да "сръчкаш" приемника си, за да гледаш безпроблемно какво ти душа сака? ;)

Отделно едно е да имаш две бройки 2G модули, друго е да имаш два 3G модула- такова няма масово все още. Не и Dual 3G Standby. Но това не означава, че не може да се сменя модула софтуерно, без да пипаш картите в устройството.
Това с превключването когато няма покритие как се прави?

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Ванси

Където макс нямат покритие закача и на 3 г мрежата на мтел не е само лте, а и закача и на мрежата на була. И с двете компании имат роуминг.

пуканка

И скоростта е 256 кбпс, нали?

антена

да ама към мтел ми пише ,че е забранена не знам как се връзва
в роуминг скорста е 25 мак 30 к
:itv:

антена

Цитат на: Ванси;404296Където макс нямат покритие закача и на 3 г мрежата на мтел не е само лте, а и закача и на мрежата на була. И с двете компании имат роуминг.

покажи кога имаш роуминг с мтел понеже на мен ми пише забранена мрежа
:itv:

лун2лан

Цитат на: Веско;404270http://www.economic.bg/bg/news/6/otnemat-litsenza-za-4g-mrezha-na-maks-telekom.html

От догодина щяли да стават мобилен оператор даже, след като подписали роуминга с мтел... ми каза едно птиченце:)

Ooo_Pepi

Такива балъци които да стоят при тях още една година не знам откъде ще намерят.
Услугата войсър е под всякаква критика.
Само интернета им става, ама ти трябва телефон с две сим карти примерно.
Абе не си е работа да ползваш нет с една сим карта от един оператор, и да ползваш телефония с друга карта от друг оператор.
В това отношение операторите на запад са къде къде по-напред.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

taewu

от 2 дена сигнала е много слаб в София скоростта ми е 8 кб Явно ще Фалират щом не може да си поддържат станциите  в мое запитване какво става казаха

азиатец и половина

Ванси

Че та са си фалирали и не са плащали от година и полвина за станциите си

njor

От Нетера един от двата им доставчика преговарят с под доставчиците за прекратяване на договорите и спиране на услугите.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

taewu

имам чувството ,че съм през модем  а не на 4Г интернет
азиатец и половина

11012V

Пиши ги бегали тия :worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания