Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

LTE - MAX TELECOM

Започната от аас, 20-05-2014, 21:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ooo_Pepi

С какъв телефон си и с какъв ром си ?
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

gogyto

Цитат на: Ooo_Pepi;322343С какъв телефон си и с какъв ром си ?

Самсунг галкакси 3 - 9305 LTE - ром Водафон - Германия
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

васендак

Здравейте, колеги, да споделя и аз опита си.
Аз съм със Samsung Galaxy S4 на американския оператор Sprint (SPH-L720). Отключил съм го и работи идеално, с ром за i9505 съм и имам опция за LTE. Според характеристиките работи на 1900Mhz, докато доколкото разбирам Макс Телеком са на 1800Mhz. Все пак поръчах, къде не давам 10лв.
Днес получих СИМ картата, сложих я. Свърза се с някаква мрежа. Въвеждам apn.maxtelecom.bg, но не тръгва интернет.
С програмата intelli3g избирам LTE only, но не се вързва никъде. Странното е, че на 2G се свързва с нещо и дава сигнал, но няма нет.
Някакви идеи?

bu12tras

Сам си си отговорил, няма как да тръгне на 1800 след като тел ти не го поддържа

Sent from my HTC One using Tapatalk

gogo636

А някой пробвал ли е с iphone 5s?
Защото аз не можах да подкарам картата.
От Русе съм.

Ooo_Pepi

Четох,  че и други с айфон не са могли.
Тук можем да изтъкнем предимството на XDA с хилядите ромове за андроид телефоните.
Когато си купувате телефон помислете добре какъв да бъде,  освен ако една хилядарка не ви бърка по никакъв начин.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Веско

Пепи,то това е основния проблем при хората които си купуват нови Смартфони. Обикновено там от където го купуват им пробутват телефони които са им бонусни, т.е получават допълнителна премия на всяка продадена бройка. И ако не знаеш какво тончо търсиш си "изгорял".
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

антена

аз съм с "бисквитка" HUAWEI E5372  

досега по голяма скорост от 3,6  не ми вдига  а по принцип пише ,че може до 150 от компютър иначе като тегля  тя адски загрява и се изключва  трябва да изстине за да тръгне пак   като цяло съм доволен ползвам друго устройство от тях но тук скоростта  цепи мрака за разлика от другото устройство , видях на някой колеги им излиза логото мах   на мен ми излизат само цифри   при сканиране на мрежата ми излиза и мтел ския 4Г  но не ми дава достъп , ще се откажа от другото ми устройство като пуснат планове ще ползвам само това;;675
:itv:

sarivano

Цитат на: gogo636;322520А някой пробвал ли е с iphone 5s?
Защото аз не можах да подкарам картата.
От Русе съм.

Айфон първо сертифицира оператора, който иска да предлага LTЕ работещо на техните продукти. Едва след като се убедят, че LTE мрежата на оператора отговаря на техните изисквания, тогава пускат ъпдейт и LTE заработва. Така беше и с МЕГАФОН в Русия и с Билайн/Вимпелтелеком/.LTE работи в Европа за моделите  iPhone 5S A1457 и iPhone 5S A1533
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Ooo_Pepi

Най-накрая и аз да видя над 50 мегабита:

Задал съм Only LTE и вижда тези две мрежи.

антена

и аз ги виждам само тез   ама другата мрежа мтел не се знае нищо

Ooo_Pepi

Е, не се знае нищо, но може МобилТел да изпреварят Булсатком... а дано.
Така по едно и също време ще се пръкнат три оператора предлагащи LTE.

антена

Тази Сутрин скороста беше по добра  !!  Явно зависи къде се намираш

ivan02121983

Здравейте;;650Като чета мненията ви виждам,че сте доволни от услугите на MAX TELECOM:s101
Мога да кажа само,по лични наблюдения:s101че обслужването на клиенти е на добро ниво;;650докато им задам въпрос и след около час получих отговор;;650
Все пак тук сме сателитен форум:)и на мен ми беше по-интересно дали след въвеждането на новата технология LTE ще гледаме отново C-Band в градовете....:s101та реших да задам въпрос към тях;;650
Здравейте!Какво ще е бъдещето на вече изградената в повечето градове wimax 4G-мрежа 3500MHz след въвеждането на новата LTE технология?В Русе вече няма wimax 3500MHz!Ще се случи ли това скоро и в другите градове или всичко зависи от клиентите притежаващи съответните устройства предназначени за wimax 3500MHz-4G?ще има ли някакъв преходен период?Благодаря за вниманието!
а отговора беше;;650
Здравейте,
 Благодарим Ви за проявения интерес към услугите на Макс.  
В отговор на Вашето запитване Ви уведомяваме, че WiMax мрежата ни остава в експлоатация и към настоящия момент не се предвижда спирането й.
Повече информация може да получите от Отдел ,,Обслужване на клиенти" на телефон 0999111.

Coolpazo трябва да черпи;;573че в Русе отново може да се наслаждава на екзотичен прием в диапазон C-Band:)
А аз поне се успокоих,че скоро няма да разтурям новоизградената DX станция на село:);;650;;573
D=205см,d=32см:sat:Motor  96.5°E-31.5°W(Ku-band)
D=305см,d=54см:sat:Motor 100.5°E-11.0°W(C-band)
D=305см,d=54см:sat:Motor  38.0°E-47.5°W(C-band)

аспух

Такаа, взех си телефона от Германос и ми сложиха LTE опциите за сканиране на такива мрежи. Проблемът, който аз забелязах е, че от Подуяне до Студентски явно не е било успешно направено прехвърлянето и в стаята нямаше около 2 минути мрежа, след като си извадих тела от джоба. Утре и картинка от параметрите на мрежата със Sony Xperia Z c6603 :-) От телефон незнам  защо немога да качвам

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания