Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

LTE - MAX TELECOM

Започната от аас, 20-05-2014, 21:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Саттехком

има си обяснение и то е това, че в Банско има много по-малко базови станции,отколкото във Варна, а и откъде си сигурен, че примерно във Варна, Пловдив или Плевен няма да закачиш ЛТЕ, нищо че оператора не обявява официално, че има мрежа.
Всичко е в тестов период в момента и няма как да се гарантира качеството на услугата, особено в неизброените първоначално градове.

bokarium

здрасти.

като изтече тая аванта за 10 лева - 4 месеца, после да не ме обвържат с безкраен договор? и предлагат ли някакъв ви фи модем/рутер с който да свържа повече компютри у нас ?
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

gogyto

Някой със Самсунг Галакси 3 ка 9305 LTE модела , ако може да сподели дали се връзва към мрежата...?
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Саттехком

Самсунг засега не може да се ползва. Трябва да сертифицират мрежата.

yavor1

Цитат на: bokarium;321436здрасти.

като изтече тая аванта за 10 лева - 4 месеца, после да не ме обвържат с безкраен договор? и предлагат ли някакъв ви фи модем/рутер с който да свържа повече компютри у нас ?

Гледам че модема го предлагат с депозит, но ако нямаш поне 1 ънлокван модем , то по-добре си стой там където си в момента. ;)

Цитат на: аспух;321401Аз имам един смартфон Sony Xperia Z C6603, на  кутийката пише че поддържа LTE, но не приема картата на Макс, закупен е  от Глобул, явно са го заключили за 4G работа, незнайно защо. Дори при  избор на режим за работа няма LTE, само GSM и WCDMA. Странна работа, ще  се ходи идните дни в техен магазин да видим за какво иде реч.  

Иначе 10 лева се плащат еднократно до септември, хубавото е че картата  може да се счупи, в зависимост от това дали искаш да я ползваш за микро  сим слот или стандартен сим слот от онези големите. За сведение един  адаптор или държач струва около 10 кинта, а ако искаш подмяна на карта  например от Глобул, освен че сигурно трябва да си платиш ще ти дадат и  пластика за размер на картата, каквато ти заявиш, а да не си избираш  като си я счупиш за конкретния случай и после като ти се развали  смартфона да си купуваш адаптор.
Така че определено си заслужава да се вземе карта на Макс, поне тези,  които притежават съответните устройства. Само незнам дали се продават  отделно джаджи за работа на компютър през LTE.
Ако не си рутнеш телефона (S-OFF ), няма как да ползваш 4g. Колега в твоята ситуация в Бразилия остана без нет, докато не си купи за 50$ отключен стик :)))
За подмяна на сим карта на Глобул не се плаща, поне днес не се плащаше, пожелах да си сменя симката с по-нов модел , все пак е от първите  :D
Ако нямаш 4G стик , може и 3G , но и там стои въпроса за отключване :)))
Вчесто  4G стик спокойно може да ползваш някой стар смартфон, но и там трябва да си пипнал ;;650

4G пробвах в Русия за 20$ - 70 GB на месец + безплатен стик , добре си е определено и през стика и през телефона като рутер ;;650

Ooo_Pepi

Цитат на: Саттехком;321439Самсунг засега не може да се ползва. Трябва да сертифицират мрежата.

Може да си прав за сертифицирането, но не и, че Самсунг не може да се ползва.
По-горе съм дал шот от спийдтест от Note 3-ката ми.
Вижда се, че ужким няма сигнал, но нет има :)
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

gogyto

Цитат на: Ooo_Pepi;321449Може да си прав за сертифицирането, но не и, че Самсунг не може да се ползва.
По-горе съм дал шот от спийдтест от Note 3-ката ми.
Вижда се, че ужким няма сигнал, но нет има :)

А аз зададох въпроса понеже днес им звънях за поръчка на телефон 0999111.Попитаха ме за устройството с което ще ползвам нет, казах им Самсунг 3 ка 9305 и ми казаха че за сега нямало възможност, били тествали и тем подобни и ме отказаха от заявката.:lol15:
За това някой ако има под ръка такъв телефон и карта да пробва и да сподели, ще съм благодарен ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

fonzi

Каква карта дават? Може ли на S4 mini да се сложи?

gogyto

Цитат на: fonzi;321451Каква карта дават? Може ли на S4 mini да се сложи?

Май са два вида до колкото разбрах...по скоро два размера

civica

Цитат на: fonzi;321451Каква карта дават? Може ли на S4 mini да се сложи?

Такава -
Цитат

Услугата е тестова и "Макс Телеком" ООД не гарантира: .....

съвместимостта на предоставената сим карта с крайно устройство, което не е осигурено от "Макс Телеком" ООД
[/SIZE]
;;573
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Веско

Аз ходих в магазина в Сливен.Питаха ме каква е карта ми малка или голяма.
Имаха тяхна тестова,първо пробвах с нея.Прави се настройка за APN и след това НЕТ-а пали от раз. Единственото което не ме кефи е че нямам възможност за телефонни разговори.Но пък да са живи и здрави от Skype and Viber . Сега съм махнал моята сим карта и сложих тази,ще пробвам няколко дни как е.Лошото е че пътувам много,а нямат покритие на много места.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

gogyto

Цитат на: Веско;321455Аз ходих в магазина в Сливен.Питаха ме каква е карта ми малка или голяма.
Имаха тяхна тестова,първо пробвах с нея.Прави се настройка за APN и след това НЕТ-а пали от раз. Единственото което не ме кефи е че нямам възможност за телефонни разговори.Но пък да са живи и здрави от Skype and Viber . Сега съм махнал моята сим карта и сложих тази,ще пробвам няколко дни как е.Лошото е че пътувам много,а нямат покритие на много места.

А устройството ти е?
Телефония казаха по нататък ще пуснат като се разшири мрежата..

Веско

Аз ползвам Nexus 5
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

bu12tras

Сега им гледам сайта , той е едно към едно с EE UK , да няма някакво сътрудничество или нашите са се продали на англичаните ?!
http://www.maxtelecom.bg/

http://ee.co.uk/

PS : аха ето къде е разковничето http://www.maxtelecom.bg/bg/za-nas/AboutTheCompany
ЦитатПрез март 2013 г. компанията бе придобита от базирания в Лондон частен инвеститор Даниел Купсин, който инвестира в развитие на 4G LTE мрежа

gogyto

Цитат на: Веско;321457Аз ползвам Nexus 5

Жалко , некой шоп само може да ме спаси :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания