Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся приложение за tv lg Smart IPTV

Започната от мотобайк, 22-04-2014, 09:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

мехмет

Цитат на: Калито;552979Някой знае ли кое проложение работи коректно с платените iptv от alliexspres на LG Webos
здр.аз съм с iptv purple smart player - перфектно и бързо бачка.

Калито

На андроид на iptv smartes тръгват,но на LG webos на iptv smartes player не тръгват.:s101
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Сплендор

Цитат на: Калито;552979Някой знае ли кое проложение работи коректно с платените iptv от alliexspres на LG Webos

Аз ползвам това приложение за Андроид и Тизен, но гледам, че го има и за ЛГ. Ползвам го за платени руски IPTV, но съм сигурен, че става и за китайски такива.
https://ottplayer.es/soft/lg

Leoni

Цитат на: Сплендор;553120Аз ползвам това приложение за Андроид и Тизен, но гледам, че го има и за ЛГ. Ползвам го за платени руски IPTV, но съм сигурен, че става и за китайски такива.
https://ottplayer.es/soft/lg

Аз съм на Ilooktv , но нямат бг телевизия.И търся други руски IPTV.Може ли да кажеш кои руски ползваш и има ли бг телевизия? Благодаря.

Чък Норис

Цитат на: Калито;553081На андроид на iptv smartes тръгват,но на LG webos на iptv smartes player не тръгват.:s101
Смартерс искат $150 за да работи на webOS и Tizen.

Сплендор

Цитат на: Leoni;553177Аз съм на Ilooktv , но нямат бг телевизия.И търся други руски IPTV.Може ли да кажеш кои руски ползваш и има ли бг телевизия? Благодаря.

Ползвам ето тези. https://bil.best/billing.php?do=tarifs&vid=iptv Имат към 50 български най-основните, но не са HD. Както и БГ спортните, които вече са HD.  Аз лично ги ползвам за спортните канали, които са от цял свят и няма спорт, който да не можеш да гледаш. Иначе са над 3500 канала от много държави. Аз плащам за 1 устройство, на месец е 3$, но ако предплатиш за 6 или 12 месеца цената пада. Има опции за 2 или 3 устройства ако ще захранваш цяло домакинство с телевизия.
Аз също имам и ILookTV та ще видя кое ще оставя, понеже имам още 2 източника на БГ телевизия, и нашите програми не са ми приоритет.

sunnyboy115

Искам да споделя за LG и прилжението siptv, че ми се появиха проблеми наскоро, приложнието блокираше и не можеше да зареди плей листата.

На телевизорите има качена листа от алиекспрес и докато броя на каналите и филмите беше 10 000 нямаше проблеми, но след като февруари месец увеличиха листата на 15 000 канала и заглавия телевизорите започнаха да не могат да зареждат списъка.

Сапасението/решението намерих в значително съкращаване на списъка до около 500 канала, нещата се оправиха, вече няма забиване и засичане. Всичко си работи безпроблемно.

;;650

Сплендор

Цитат на: sunnyboy115;554828Искам да споделя за LG и прилжението siptv, че ми се появиха проблеми наскоро, приложнието блокираше и не можеше да зареди плей листата.

На телевизорите има качена листа от алиекспрес и докато броя на каналите и филмите беше 10 000 нямаше проблеми, но след като февруари месец увеличиха листата на 15 000 канала и заглавия телевизорите започнаха да не могат да зареждат списъка.

Сапасението/решението намерих в значително съкращаване на списъка до около 500 канала, нещата се оправиха, вече няма забиване и засичане. Всичко си работи безпроблемно.

;;650

Колко плащаш  месечна  такса и  имат ли  европейски  сървъри?

sunnyboy115

Цитат на: Сплендор;554850Колко плащаш  месечна  такса и  имат ли  европейски  сървъри?
:s101 не знам къде са им сървърите.
По спомен, около 30 +/- 5 лв. беше за 1 година.

jijo99

аз с9ъщо я ползвам от алито--Бг каналите им не са от най добре вървящите--накъсват или не тръгват, но например sky UK--няма грам проблем и от към картина и от към вървене

Мартинския

Здравейте,
Кое приложение е актуално към момента и работи с хтреам кодес логин?
Мерси.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

мехмет

Цитат на: Мартинския;578601Здравейте,
Кое приложение е актуално към момента и работи с хтреам кодес логин?
Мерси.
в google play има доста ...

spgi

Цитат на: мехмет;578602в google play има доста ...

малко ще му е трудно с LG Smart, защото е WebOS и няма нищо общо с Google play...

Мартинския

1. Темата е за ЛГ Веб ОС и се предполага че търся за него. Какъв гугъл плей?
2. След като питам тук значи пробвах няколко приложения от маркета и не става - иптв смартерс не тръгва защото урл-то не е добавено от производителя на апа. В Отт плейър не мога да вкарам плей листата защото нямам м3у файл, а имам урл юзер и пасс. Пърпъл Плейър, за който се споменава тук не излиза в маркета.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Чък Норис

http://url/get.php?username=....&password=....&type=m3u_plus&output=mpegts

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания