Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

проблем само с аутомоторспорт

Започната от кампф, Март 29, 2014, 08:36:05 PM

« назад - напред »

кампф

Понеже не съм компетентен,искам да попитам защо имам проблем само с тази програма?Изписва ''кодиран''и приемника забива,и се нуждае от рестарт:s101.
На всички други програми нямам никакви проблеми, cccam линията е изключително стабилна.
Приемника ми е СКАЙБОКС Ф3 пуснал съм му интернет по Wi-FI
Благодаря за отговорите предварително!
VU+ZERO,две ръждиви булсатки .:s104

Дезео

Не съм от най-компетентните, но от опит съм научил, че в лога на емулатора си пише всичко, вкл и това защо не можеш да отвориш канала. Така че отиди на въпросния канал, виж какво пише в лога и го напиши тук. Има достатъчно знаещи хора, които да ти помогнат.
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

кампф

Цитат на: Дезео;314525Не съм от най-компетентните, но от опит съм научил, че в лога на емулатора си пише всичко, вкл и това защо не можеш да отвориш канала. Така че отиди на въпросния канал, виж какво пише в лога и го напиши тук. Има достатъчно знаещи хора, които да ти помогнат.

Канала го отварям,но отвреме навреме спира и се налага да рест.приемника,а не знам ка да влеза в тоя лог на канала:hammer:

кампф

Вече проблема не е само в аутомоторспорт,а във всички HD програми,краткотрайни,но чести насичания:c040:
:c040:;):c040::c040:

Юлиян

Цитат на: кампф;314540Вече проблема не е само в аутомоторспорт,а във всички HD програми,краткотрайни,но чести насичания:c040:
:c040:;):c040::c040:

А пробва ли с FTA HD канали

kaizera82

Имал съм подобен проблем само че със дрийм 800, оправих го след като изтрих канал листата на спътника и го сканирах отново.

кампф

Цитат на: kaizera82;314550Имал съм подобен проблем само че със дрийм 800, оправих го след като изтрих канал листата на спътника и го сканирах отново.

Еее,а дано стане така,е сега изтривам Астра3А ,и пускам ново сканиране!:c040:

кампф

Позакрепиха се нещата,майче....;;675

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания