Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нов Администратор и нови модератори

Започната от Ники, Март 11, 2014, 09:40:05 PM

« назад - напред »

Ooo_Pepi

Били сме на една сБирка в Сухата река, но панциани беше от дясната ми страна и почти не можеше да му се вземе думата :)
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Ники

Наистина е доста приказливичък Пацо, запознах се с него преди 2 дни. Разбирам че обича да изпипва нещата.
Да видим обаче какво е мнението на другите не за Пацо а за njor

дрим

За Павката мога да кажа само хубави неща.
За Ники (njor) нямам впечатления, човека съм го виждал един път на въпросната сбирка, но не можах да говоря с него. Със сат ТВ не ми е направил впечатление, но ми се вижда принципен или поне така казва.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Хиена

Беркс протестира с титлата си в форума. Писал се е "неблагодарници".
То бива злоба, но това на нищо не прилича.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

дрим

Цитат на: Хиена;312008Беркс протестира с титлата си в форума. Писал се е "неблагодарници".
То бива злоба, но това на нищо не прилича.

Има ли някаква история с Беркс, че се е разпенявил?
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Хиена

Нищо сериозно.
Преди време той също беше мод. тук.
Един ден реши, че може да ми изтрива постовете. Следователно аз реагирах, че не може така, без да ме уведоми. Той се разфуча и постави ултиматум към собственика на форума или той или аз. В крайна сметка сам се отказа, докато аз съм тук. Сега след като имаме нови колеги го прояде пак злобата. Да е жив и здрав, но изглежда като тинейджър.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Ники

Цитат на: фолкръм;311868njor или Ники както се казва също е подходящ!

Разговаряхме на сбирката с него, той благодари за поканата, но каза че му се е стоварила доста друга работа на главата и за сега няма да се включи в екипа.
Остава  поканата за неопределено бъдеще.

Ники

Оставям администрирането на форума на Продуцента,
след малко ще направя обща амнистия за да може Продуцента да започне начисто. Да му пожелаем успех в начинанието;;513;;650

дрим

Жорка, честито!
Повече кеф и по-малко нерви.
Успех колега.

ivo

И от мен успех. Работата по този голям форум хич не е малка.

Хиена

Това беше най-разумното решение.
Честито на Жорката !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания