Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Дайте съвет за Android TV Palyer

Започната от Jovanoty, Февруари 15, 2014, 10:14:12 PM

« назад - напред »

Чък Норис

Най-доброто е това MINIX NEO X7, след него се нарежда това Rikomagic MK802 IV, но за второто ще трябва допълнително да се закупи дистанционо и/или мишка и/или клавиатура.
И двете в България са с изключително надути цени(не случайно).
Пример - MINIX™ NEO X7 ANDROID MINI PC

Underworld

Колега, ако те интресува, мога да ти продам този: http://www.amazon.com/gp/product/B00ALSZNLW/ref=oh_details_o08_s00_i00?ie=UTF8&psc=1, за 65 лв ( тоест цената за която съм го купил от US). Пускал съм го не повече от 10 пъти.
Колегите могат да ти кажат дали са му добри харектристиките (не искам да го рекламирам в тази тема).
Поздрави

Чък Норис

Слабо му е ви-фито на това, но пък за 65лв ако ще седи в една стая с рутера, защо не?

Didko

Предполагам Распберито може да се включи и то тук, макар че не е андроидско. Аз все още съм с тестовото и не съм се наканил да цакам за мое, но ето един пример, с който ме грабна - мапнал съм си сториджа от БГ по НФС и си слушам флак файлове директно през нета. Ако беше андроид, не знам дали щях да се справя с настройките на нфс-а и тунинговането му... Та така, имай го предвид като опция.
И други примери:
- ползвам го с външен ДАК - захапа от раз (почти) ;;573
- ХБМЦ-то си има прекрасно дистанционно (апп.) за телефони и напрактика закупуването на истинско такова се обезсмисля.

Чък Норис

RPi e много по слабо от мк808, да не говорим от двете устройства които дадох за пример по-горе, предимството на пи-то е само в много повечето софтуер, но и различните андроидски пръчки напредват в това отношение. Отделно в сатсуприме коментирахме ODROID-U3, което очевидно се очертава нещо като заместник на пи-то.

Jo

Да не отварям нова тема, с подобна джаджа ще мога ли да си стриймвам сигнала от Vu-то на друг телевизор? В смисъл има ли аппове някакви както има за Ipad?

Чък Норис

Да, особено ако имаш втори/трети/... тунер така можеш да ги уползвотвориш.

Didko

Цитат на: Продуцентът;307150Отделно в сатсуприме коментирахме ODROID-U3, което очевидно се очертава нещо като заместник на пи-то.

Ама това май е непоръчваемо все още? Или ще идва на около 200 кинта най-малко....

Чък Норис

Didko

Чък Норис

Мито едва ли, то не цял сглобен компютър, няма кутия и търговски вид, така, че минава за части, така и изглежда. То си е на късмет дали ще те пратят на митницата. Виж и в ибей ако има оферти, при покупки от там до сега никога не са ме пращали на митницата.

Didko

Да и времето из летището за освобождаване.... позната история.
Ок, ще видим, може да го пробвам. Иначе наистина изглежда мега обещаващо.

civica

" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

bu12tras

Цитат на: Jovanoty;307116Hitman като инфо много ме грабна този който ми препоръчваш, човека който го продава казва че работи и като тв приемник първия месец безплатно втория се плаща по 10 лева да имаш някакво инфо за това?
Каза, че не работят web камери на него, а може и да не е тествал не знам точно. Ти случайно да можеш да кажеш нещо по въпроса, че си стара пушка :)

Както ти е казал човека така е, пакета с тв е много добър и се увеличава постоянно, отделно има и други екстри ;). Цената която ти е казал на месец е много добра. За web камери и аз не съм тествал но мисля че ще работят, закачал съм wifi мишка и клавиатура ,тръгнаха от раз

Jovanoty

Другата седмица и без това съм за 4 дена в Бургас инаправо го взимам. Само не ми каза човека кои са програмите.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания