Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Журналисти втрещени от условията в Сочи

Започната от Чък Норис, Февруари 05, 2014, 08:41:44 PM

« назад - напред »

TPOTOAP

Цитат на: GeorgiD;304933А Полша се държи развита, за да е един вид буфер между Германия и Русия, има геостратегическо разположение

Tи съвсем се оля, бе човек! Полша граница с Русия НЯМА. Говориш някакви несвързани тъпотии. Я се стегни малко.

Ето ти и от мен един 'колаж ;;573

'

ЦитатРуският вицепремиер Владимир Козак отрече да има проблеми с настаняването в хотелите на Сочи, пише "Уолстрийт Джърнал", цитиран от вестник "Сега". В отговор на въпрос на журналисти той обясни, че в олимпийския град са настанени 100 000 гости, а "само" 103 от тях са подали оплаквания срещу условията за настаняване.

Козак коментира, че "журналистите просто си вършат работата", но отправяните критики срещу хотелите в града са свързани основно с "леки дефекти на олимпийските обекти и туристическата инфраструктура".

Вицепремиерът обаче похвали строителството и нарече проекта "голяма победа за цялата страна". Олимпиадата в Сочи излезе на руснаците 51 милиарда долара. Това е повече от цената за провеждането на предишните 20 зимни олимпиади взети заедно.

В началото на седмицата именно "Уолстрийт Джърнал" писа, че само 3 от 20 хотела в Сочи са готови да посрещнат стотиците хиляди туристи, които се очаква да гледат игрите.

Като най-тежко бе определено положението в планинския курорт Роза Хутор, където журналистите, пристигнали първи за спортния форум, са били принудени да чакат с часове на рецепцията, защото голяма част от помещенията се доремонтирали минути преди настаняването им.
http://www.mediapool.bg/domakinite-v-sochi-opravdaha-lekite-defekti-v-organizatsiyata-news216518.html

Хигс бозон

Цитат на: TPOTOAP;304948и от мен един 'колаж ;;573

'

Ето на това се вика "отборна работа" :)

Питагор

Цитат на: TPOTOAP;304948Tи съвсем се оля, бе човек! Полша граница с Русия НЯМА. Говориш някакви несвързани тъпотии. Я се стегни малко.

Ако  смяташ, че Калининградска област не е част  
от Русия си напълно прав . ;;573

TPOTOAP

Хаха, тя и Испания тогава има граница с Великобритания заради Гибралтар ;;573

Паоло Гети

Цитат на: ВалчоП;304879А снытся нам трава, трава у дома! Зелёная, зелёная трава...:)
В плевенската школа през 80-те години са го правили същото боядисване при посещенията на бай Добри през лятото - както тревата, така и борчетата!
Имах приятели там и така разправяха...

Това е гнусна и цинична лъжа за НШЗО-то!
Роден съм, израснал съм, живея и в момента в този район (на 3 мин. пеша от централното КПП). Доста приятели и роднини са служили или работили там както преди 1989г. (социализма) така и след това (демокрацията) и такова нещо НЯМА! Една трета от съучениците ми от класа, набора ми и въобще от цялото училище до 8-ми клас бяха деца на военни и служители в НШЗО-то и никой, никога не разказвал дори подобна, близка до тази история. А иначе истории с военните колкото искаш.....:)
Една от ГОЛЕМИТЕ глупостите които правиха, след 1989.г обаче, беше че за да пестят пари, тъй като бордюрите в ШЗО-то вече (без Н-Народна) и улицата (Артелерийска, сега ген. Вл. Вазов) водеща към главното КПП (вход, портал) се боядисваха в бяло и черно с боя. След "демократичните" промени замениха бялата боя с вар, черната с отработено масло от танковете, МТЛБ-тата, БТР-те, Праги-те, джуганите и др. военна техника примесено с грес. Ха познай какво ставаше ако си докоснеш обувките до някой бордюр или пък приседнеш в/у него. Белия с варта не беше чак толкова страшен, ама черния .......:u010::s100:g015:
П.С. Както сега е прието да се казва, нищо лично, т.е. на български – не се заяждам, но това просто НЕ Е ВЯРНО. ;)

Васил

С две думи по темата: "хорошая свинья везде грязь найдет" ;)
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Pipp0

тука в България всичко е сбъркано,наскоро гледах интервю на турския артист от "Под прикритие"  направило му впечатление,че у нас хора с комунистическо мислене изповядват любов към Запада и обратно.....та се замислих и наистина е така,гледам и чета тук  хора възпитавани и живяли в СССР сега плюят и наричат комунисти,всички инакомислещи.. ....малко като приказката за крадеца.......та хайде друзя не го играйте "Под прикритие":hammer:

а имаше във форума и хора казващи директно и точно нещата ,но те бяха баннати за глупости и лош език;;573

та тая тема по-добре я закрийте,всяка се осира и политизира и то все от едни и същи другари,а банани отнасят други от които само има какво да науча
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

Чък Норис

Направо се пукам от кеф, как дружно другарите тавариши скочиха да защитават истинската си родина :lol15:

sarivano

Цитат на: Продуцентът;304989Направо се пукам от кеф, как дружно другарите тавариши скочиха да защитават истинската си родина :lol15:

Истинската им Родена сега е КНДР или Беларус в Eвропа. Обърка щатовете:)))))))

В августе 1991 президент РСФСР Б.Н.Ельцин приостановил, а в ноябре - запретил деятельность КПСС на территории России. «О деятельности КПСС и КП РСФСР», запрещавшим деят-сть коммунистич. партии, объявлявшим о роспуске её орг. структур и передаче имущества партии в собственность гос-ва
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Фолкър

Само се чудя с тия похарчени милиарди, бай ви Путин ще ги щави ли тия или не?

Zzipper

Някой има ли списък с каналите, които ще излъчват откриването на Олимпиадата?
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

koscom

Zzipper

За филм+ и бнт е ясно, мен чуждите ме интересуват и най-вече дали има къде да се гледа в 3D ?
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Досев

[SIGPIC][/SIGPIC]

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания