Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Журналисти втрещени от условията в Сочи

Започната от Чък Норис, Февруари 05, 2014, 08:41:44 PM

« назад - напред »

GeorgiD

виж че тогава пътят е бил друг, сега е с изменени платна и като че ли е разширен

Чък Норис

Пътя е същия, ъглите на снимките са различни, но не и жигулите :worry:

GeorgiD

само дет сега няма никакви маркировки (да не говорим за зелената трева и цветята, по-скоро всичко е разорана нива), тея олигофрени от кое африкаско гето са видяли, че пътищата трябва да са без маркировка, тая боя да не е кой знае колко скъпа... Знаете ли как се кара през нощта или пък при мъгла по такъв път?
навсякъде в БГ е така :s104 :s103

Дедал

Гоше , я виж кви хубави и чисти улици , що не ги посетиш ?:)

ВалчоП

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

gentu

Знае ли някои , защо дясно фланговите си зяпат в краката , за разлика от всички останали???:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

preslav

Цитат на: gentu;306007Знае ли някои , защо дясно фланговите си зяпат в краката , за разлика от всички останали???:s101
Който не е ходил в казарма той не знае.;;650Всяка редица се равнява по дясно фланговия.

sarivano

Цитат на: Didko;305842Sarivano, в последния ми пост ти казах чал
[/FONT][/COLOR]

За съжаление ОРИЕНТАЛЩИНАТА в лексиката Ти хвърля в Недоумение и Неразбиране, какво точно си се помъчил да родиш като мисъл.

Речниково съдържание на думата ЧАЛ :
1."Каменно място" и 2."Голхълм( тепе)"

Думата "Чал" като действие /от глагола "чалмак"/ означава повелителна форма на
1. Крада
2. Свиря /от тук идва и стила "чалга" в музиката/. – който и ти е оформил Интонационната среда Дидко

Цитат на: Didko;305842Я кажи що пазаруваш от тоя капиталистически хипермаркет? НарКООП, СУПЕРМАРКЕТ, ГУМ, няма ли, ами в Била си влязъл, да храниш Австрийците...
[/FONT][/COLOR]
Цитат на: Didko;305842И гледам доматения сок добре, ама водката не е влязла в кадъра
Едит: Забравих да обърна внимание и на "каренцето" под покупките. Ееееех... идилия. Сигурно ти напомня за китеника на задната седалка в москвича на баща ти?

1.Мислещият Европеец Дидко, избира магазин по близост и удобство. А бръмбарите в пълната с предразсъдъци и селски комплекси глава, избират магазина по собственика. И за да спиш спокойно, мога да те светна за една особеност на федералното стопанското законодателство – чуждестранно юридическо лице не може да притежава контролен пакет в смесено дружество регистрирано на територията на РФJ)

2. Съчуствам ти, че си расъл в среда на НАРКООП и ХОРЕМАГ и те са формирали въображението ти, но тук такива няма. А на ГУМ не можеш и прага да бършеш, дори и с твоята ,,европейска" заплата. Отчитайки дълбокати загриженост, утре ще пазарувам в ПЯТЕРОЧКА, СЕДМООЙ КОНТИНЕНТ, 7-Я или АШАН. Или в ЗОЛОТОЙ ВАВИЛОН J)

3.Както немам мустаки, така не консумирам алкохол, под никакви форми и градуси. Затова водката не може да присъствува в кадър.

4."КАРЕНЦЕТО" се нарича СКАТЕРКА и е съвсем обикновена покривка за масаJ)))) Която наверно събужда неосъзнати спомени за буланата, залепена на арматурното табло ,на Москвича 408 И, с който са те взимали от родилният дом или за лъвчето, кимащо с глава под задното стъкло на същото возило. Иначе Пенсионерот го возеха на синя волга или ГАЗ-«ТЕКЕЗЕСАРКА», а собственият ми студенстки МОСКВИЧ, отровно зелен, като жлъчта, която ръсеш от безпомощност, беше с червени дерматинови седалкиJ)

P.S. Дори и при онзи режим беше страшно да се родиш и растеш в средата на класата - хегемон, с необезобразените от интелект лица. ПРОЛЕТАРЩИНАТА е ВЕЧНА, като ти чета разсъжденията

Your IP Address Is:
178.140.237.13
ISP:OJSC Rostelecom City:Moscow Region:Moscow City
Country:Russian Federation
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

gentu

Цитат на: preslav;306008Който не е ходил в казарма той не знае.;;650Всяка редица се равнява по дясно фланговия.
-тези горе не изпълняват командата равнис а отдаване на чест в походен строй в движение!!!(новобранец смотан):a0335:
ЦитатЧл.  151.  (1)  За отдаване на  чест в походен строй в движение  командирът
на отделението на  20  –  25  крачки от началника командва ,,Отделение МИРНО,
равнение на ДЯСНО! (на ЛЯВО!)".
(2)  По  командата  ,,МИРНО!"  всички  военнослужещи  започват  движение
със  строева  крачка,  а  по  командата  ,,Равнение  на  ДЯСНО!  (на  ЛЯВО)"
едновременно обръщат глава към началника и прекратяват движението на ръцете
или  на  незаетата  с  оръжието  ръка.  С  карабини  ,,на  рамо"  движението  на
свободната ръка не се спира.

Радионов

Цитат на: preslav;306008Който не е ходил в казарма той не знае.;;650Всяка редица се равнява по дясно фланговия.

Сигурно се е направил на болен.

preslav

Цитат на: gentu;306011-тези горе не изпълняват командата равнис а отдаване на чест в походен строй в движение!!!(новобранец смотан):a0335:
Малко си мери приказките.От 1987 до 1992 съм бил военен,е не съм бил строевак а свързочник.

sarivano

Цитат на: GeorgiD;305840Ама се случва и тяхните интереси да съвпадат с нашите!
[/FONT][/COLOR]
Цитат на: GeorgiD;305840И от философска гледна точка е по-добре да сме с тях и като "червен тумор" да наливат пари в икономиката ни и всичко да блести в държавата, отколкото да гоним нещо още по-добро, но никога да не го стигнем и да разрушим и това, което сме имали междувремнно...Тъй че се стягайте и умната!Ей това става

Герги, никога интересите на една Империя не съвпадат с интересите на цървуланска територия като нашата. АКСИОМА. Ако беше чел повече книжки, щеше да си наясно, че ,, Красная Опухоль" не съществува в близките ширини. А ако беше ги и осъзнал прочетеното, вероятно би си спомнил, че един Велик Руски Философ е написал :

,, Който си продаде Свободата за Хляб, губи и Хляба и Свободата си"

Затова от Философска гледна точка е по-добре да сме със себе си! Без Блясък от Наливане!!!

Цитат на: GeorgiD;305890Валчо, сега така е в Китай - неизбежно е и показва, че има работеща индустрия... А че хората са примитивни и не могат да я наравят без тези димящи комини и така нататъка да омазват планетата, е въпрос на друга тема...
[/FONT][/COLOR]

Когато поживееш в сивичкият Пекин, силно приличащ на Москва през 80-те или видиш примитива и неофеодализма в провинцията ще осъзнаеш, колко им е"работеща" икономиката.
ИКОНОМИКА и КОМУНИЗЪМ са неразрешимо противоречие.Или има едното или другото. АКСИОМА. Вземи прочети Председателя МАО и ще се светнеш за много неща. ,,Червената Книжка" има тираж по-голям от Библията. Толкова си наивен, че даже и за Хунвейбин не ставаш:

УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

gentu

Цитат на: preslav;306014Малко си мери приказките.От 1987 до 1992 съм бил военен,е не съм бил строевак а свързочник.
-аз съм бил също свързочник и то 20 год. преди тебе , така че си ми новобранец и се обаждаш без да знаеш за какво иде реч!!!:worry:
Така , сега чакам да се обади някой по компетентен от "съветската школа"! :s101
http://dtv-bg.com/showpost.php?p=306007&postcount=169

preslav

Цитат на: gentu;306016-аз съм бил също свързочник и то 20 год. преди тебе , така че си ми новобранец и се обаждаш без да знаеш за какво иде реч!!!:worry:
Така , сега чакам да се обади някой по компетентен от "съветската школа"! :s101
http://dtv-bg.com/showpost.php?p=306007&postcount=169
Не се обеснявай.И не ми викай новобранец смотан.1984г съм влязъл във военно училище.

gentu

Цитат на: preslav;306017Не се обеснявай.И не ми викай новобранец смотан.1984г съм влязъл във военно училище.
-ти се обясняваш  новобранец и толкоз си и научил нещо от това военно училище!;;675

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания