Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Журналисти втрещени от условията в Сочи

Започната от Чък Норис, Февруари 05, 2014, 08:41:44 PM

« назад - напред »

z.dedov

Незнам защо, но аз лично не се съмнявам в това, което са писали западните журналисти ;;573
Може би защото съм бил по тези ширини :hammer:
Vu+ Solo 2, Dreambox 800HD SE, Dreambox 800HD - Triax110+Inverto Black Ultra+Strong SG2100 + 140 см. Парабола Пещера +Inverto Black Pro, multifeed -> Triax88,Triax78,Especta120,MicroSatex80 (13E,16E,19E,23.5E,28.2E,36E,39E) Diseq EMP CENTAURI S8 x2

ВалчоП

Цитат на: Хигс бозон;304569Тая евтина компютърна анимация и племенникът ми, който е на 6 годинки може да я направи с 3D Studio и Vegas Pro :D
Конечно! Ето я уверен! И уверен, что в большинстве все там в порядки!
Но не могу принять, что не надо показывать неприятные факты.
Ето не пропаганда, ето информация.
Желаю приятного дня!

Пока!
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

z.dedov

Цитат на: GeorgiD;304567Ми да, и за разлика от сега, тогава България беше добре... ;;675

И е хубаво да признаваш и уважаваш чисто човешките постижения, които хич не са малко, колко и да ви е неприятно на някои от вас ;;573

Ти на това, че чакаше 15 години за автомобил добре ли му викаш :lol15:
Или пък да се редиш по три дни пред ЦУМ заради цветен телевизор.
Забрави май, че ядеше портокали и банани само по Коледа и Нова година :)
Vu+ Solo 2, Dreambox 800HD SE, Dreambox 800HD - Triax110+Inverto Black Ultra+Strong SG2100 + 140 см. Парабола Пещера +Inverto Black Pro, multifeed -> Triax88,Triax78,Especta120,MicroSatex80 (13E,16E,19E,23.5E,28.2E,36E,39E) Diseq EMP CENTAURI S8 x2

ВалчоП

Цитат на: z.dedov;304575Ти на това, че чакаше 15 години за автомобил добре ли му викаш
Или пък да се редиш по три дни пред ЦУМ заради цветен телевизор.
Забрави май, че ядеше портокали и банани само по Коледа и Нова година
Той няма как да помни това, а мама, тате, дядо, баба, вероятно тогава са били от "правоимащите"... :;803
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,

z.dedov

Цитат на: ВалчоП;304578Той няма как да помни това, а мама, тате, дядо, баба, вероятно тогава са били от "правоимащите"... :;803
Най-вероятно! ;;650
Забелязва се, че често се изказва неподготвен :)

GeorgiD

Цитат на: ВалчоП;304570Лични спомени, ли що ли? Би ли споделил първите две цифри от егн-то си, пожалуйста?

Бате, ти си русофоб, демек хейтър, за разлика от теб, аз не съм западохейтър, а поне уважавам какво е било... и да, достатъчно голям съм да имам лични спомени какво беше... ;;675

ВалчоП

Цитат на: GeorgiD;304581Бате, ти си русофоб, демек хейтър, за разлика от теб, аз не съм западохейтър, а поне уважавам какво е било... и да, достатъчно голям съм да имам лични спомени какво беше...
Не съм русофоб, просто не приемам  за нормално нещо показната грандоманщина, смачкваща отделния човек.
"Ще строим завод, огромен завод.." & "Какво тук значи някаква си личност..."
Не съм русофоб, но не приемам за нормално потулването на истини и замитането на проблемите под килима, показването на лъскава повърхност, под която стои човешка мъка.
Не съм русофоб, но именно това се вижда в Сочи, видя се и в Пекин също така, не съм китайофоб, също така.
Не съм русофоб, но приемам за нормално митологизирането на онова време.
Лични спомени имало детенцето... Браво!
И на колко годинки беше, когато Генералният на Партията избликна:
"Социализъма е едно недоносче, другарки и другари!"
Можеше ли да четеш, когато излезе "Работническо дело" брой 346 от 12 декември 1989 г.?
Можеше ли да прочетеш тогава доклада с име "За състоянието на страната" или спомените са ти по разкази на дядо със зелените чорапи?
Да ти пусна поне един цитат от онзи брой (чети внимателно, не е русофобска пропаганда а документ на Партията):
ЦитатГлавната причина за създалото се положение бе неизживяната  административно-командна система, монополът на властта, фактическият  тотален контрол върху производството и разпределението.
 Първо: В последните години не само че няма никакъв икономически ръст, а напротив, има рязко връщане назад.
 Второ: Особено опасна е нарастващата "пропаст" между паричните  средства на населението и наличните стоки и услуги. Сега населението  разполага с 25 млрд. лева в спестовни влогове, а има малко стоки, които  може да купи. Само за 1989 г. се очакват свободните парични средства да  се увеличат с още 1.6 млрд. лева!
Трето: Много години наред държавният бюджет приключва с големи  дефицити. Непризнаването на инфлацията ускорява обезценяването на  българския лев, намалява неговата вътрешна и външна покупателна сила.  Изключителна тревога буди стремителното нарастване на задълженията ни в  свободна конвертируема валута. Сега брутните ни задължения неколкократно  надвишават годишните постъпления в свободно конвертируема валута.
 Четвърто: Като цяло можем да говорим за намаляване на ефективността и  конкурентоспособността на българската икономика. Народното ни  стопанство се намира в период на прогресиращ икономически спад. През  последните няколко години ние не успяхме да се адаптираме към световното  стопанство, въпреки че конюнктурата беше, общо взето, благоприятна за  нас.
 Създаването на аграрно-промишлените комплекси в началото на 70-те  години отслаби връзката на селяните със земята. От традиционни  износители България стана ежегоден вносител на картофи, фасул, зеле,  лук, фураж...
 Това не беше политика, обърната към човека. Тя не служеше за  задоволяване на човешките потребности. Създадоха се условия за  подкопаването на традиционните за българина трудови добродетели.
 "Нагоре" вървеше лъжлива информация, "надолу" – завишени  възнаграждения за мълчание и съучастие, един общ заговор срещу  благополучието на народа. Създадоха се условия за корупция, за  разгръщане на "икономика в сянка", за най-различни мафии... Икономиката на  командите "от горе" беше на път да унищожи прекрасната българска  природа.
 Разклати се вярата на населението към закона, защото той постоянно се  нарушаваше. Намесата в дейността на правозащитните органи стана  постоянно явление.
Не съм русофоб, ако знаеш колко руски книги съм изчел и колко руски филми съм изгледал, още когато ти си плувал в една кожена торбичка, ум ще ти зайде, драги ми другарю!

п.с. Темата определено е за оня специалния раздел...
VU+ Ultimo 4K,

TPOTOAP

Цитат на: GeorgiD;304567Ми да, и за разлика от сега, тогава България беше добре... ;;675

Баце, така мощно се изпърдя, че се насра без извинение :lol15:

Cavalry

Явно русофилията е като Корана, всеки си я чете както си иска. Средностатистическият български русофил си има един образец, по който живее и мисли - православие, комунизъм и руснаци в едно взаимно изключващо се изречение. Жалко е че не се познава историята и истинските проблеми. Мен обаче винаги ми е било загадъчно, как една страна, която е била под свирепо робство и човеконенавист още от времето на Ленин и едно общество от бивши крепостници, което никога не е вкусвало свобода и не се нуждае от такава, защото не я познава, може да се промени в рамките на 20 години. Това което се вижда е, че някои неща трудно се променят. Грандоманщината, комплексарщината, нуждата от господар, диващината и първичността са дълбоко вкоренени. Вместо да праскаме националсоциалистически лозунги за православните християни, да видим какво общество и цивилизация е една Полша и да помислим кога самая кочинка ще ги настигне.

GeorgiD

Какво общество и цивилизация са поляците? Да та питам аз, ти въобще ходил ли си там наскоро, че да бръщолевиш глупости относно кочини и тем подобие... Наясно ли си, че точно поляците си държат улиците и т.н. в боклуци, найлонови торбички и какво ли не... А също наясно ли си, че те самите твърдят, че не чувстват големината на икономиката им, защото приходите им са несравними с тези в Германия и Англия... Само глупости, ама то и нищо не е тяхно, добре, че са чуждите корпорации да им произвеждат, че и това няма да имат...

Ей :lol15: :e085:

Aries

Вместо да питаш "какво общество и цивилизазия са поляците?" вземи прочети малко история.И от новата и от старата.За мен е достатъчно, че костите на един полски крал лежат на родна земя...

GeorgiD

Цитат на: Aries;304796Вместо да питаш "какво общество и цивилизазия са поляците?" вземи прочети малко история.И от новата и от старата.За мен е достатъчно, че костите на един полски крал лежат на родна земя...

Не са кой знай колко надкарали, даже въобще, а да седна да си губя времето да чета чужда история на народ, който е примерно сега повече съюзник с Турция, не благодаря... не ми е интересно :s104 :s103

Дедал

Emo75

Момчето, което говори с "морето"... на някакъв странен език. ;;573
Прилично закърмен от малък, само не ми е ясно как се е объркал, та чак у   немачку...таз прогнила цивилизация. ;;573
Ад ! :)
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

slimi

"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания