Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Устати потребители

Започната от Ники, Януари 28, 2014, 09:34:29 PM

« назад - напред »

дрим

Цитат на: Хиена;312272Виждам, че се опитваш с добро, но скоро ще разбереш, че няма как да стане. Ами темата в която сега пишат си е спам тема, но ако те дразнат ги метни в темата на жоро родилни напъни.
На 100% вече съм сигурен, че е дзумбата.
Сега Ники трябва да го ориентира в обстановката.
Нищо мъжко в тази медуза мариян.

Абсолютно, провокацията имаше резултат ;)
Мерси за съвета, това търсех.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

фолкръм

Цитат на: Хиена;312259Ники премахна по-големите срокове.
Беше пуснал и тема.
Да четох я, просто казвам че ми липсват като времена ;;573
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Хиена

След 10-я ден го повтори, да му е гадно.
Хех, дзумбаки взе да си говори сам с два ника. ;;573
Скоро такъв зор не е брал и в двата форума.;;602
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

дрим

само не схващам още ли има провайдери, които маскират всичко в мрежата си зад едно IP

Или това е един човек:hammer:

Относно темата за размисли, за сега лично не смятам да я барам, ще изчакам да се наприказват, защото сега ако преместя мненията, онази агитка само това ще чака за да подклади огъня.
Ако някой реши друго, нямам против :)
Поздрави.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Хиена

С тези динамични адреси е страшна какафония.

The Pink Panter,ивон и Кермит са на евгени генков.
Другите като ги гледам си са на различни хора.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

дрим

Викам да им разкарваме седянката, че се преместиха яко?

относно тоя Евгени Генков, нищо не ми говори.

Чък Норис

ивон не е Генчо, ако беше той щеше да се заяжда с нас, а не с търговишките психопати.

дрим

По-скоро да е веско!
А бате Минчо си е жив Мариян.

Чък Норис

Много точно предположение, Веско без това напоследък пишеше предимно от телефона и с тези глобулски ипта които излизат си е баш, баш той.

Ники

Цитат на: фолкръм;312257Липсва ми бан а като времена 31 дни 180 дни. Ескобар е направил опит да се заяде с пепи и го отнесе,но ми дойде къс 10 дни. Заслужаваше поне 30!

махнах дългите банове, но оставих перманентния.
ако човек не се замисли за 10 дена няма да се замисли и за повечко.
предупреждавайте ги че след 10 дневния следва перманентен
като е желателно като давате перманентен първо да е в групата с устатите потребители, те могат да пишат само при политиката.
идеята е ако ги удовлетворява там да си спорят да не се регистрират наново
ако има много разгорещени теми , можете да ги местите при политиката без да ги банвате.
в случай че и това не помага  - следва перманентен бан в групата с баннати потреители

ivo

Бай Генту май се е върнал и не се лигави.

Ooo_Pepi

Цитат на: дрим;312467А бате Минчо си е жив Мариян.

Не е той.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

дрим

Дзумбата, преди време ми каза, че повече няма да пише от този ник и иска да го банна. Сега му казах, че ако иска всичко да е честно да си сложи титлата под Густав и това да си му остане ника, в противен случай Густав заминава в коша.
Който не е разбрал, Митничаря е Веско, но той почти не пише и е само в забавно.

Хиена

Никаква мъжка доблест в тези хора!
Изтървал съм края, влизам за малко всеки ден тук.
Те никога няма да се променят !
Хора с изключително голямо самочувствие, които се мислят за недосегаеми, които си мислят, че могат да обиждат всеки безнаказано.
А онзи треперещия малоумник Кермит/Евгени/ ? Форума щеше да затваря, понеже работил пазач еди къде си. Малоумна работа!

дрим

Аз съм на мнение, че тук във форума лоши хора няма, просто по едно кофти стечение на обстоятелствата на моменти възникват търкания и конфрунтации.
Като се съберем на сбирка то се вижда, че няма джумбовци минтили и т.н. всички сме обединени от едното ни хоби, разправяме си като вицове случките във форума и се смеем всички, няма обидени, щом дори и Панци, който го ебаваха и беше се засегнал, го навих да дойде на последната сбирка и видя, че няма злоба.
Просто ние мъжете явно не порастваме и във всеки един момент се получават куриози.
То е ясно, че форума е интересен и примамлив, дори бих го сравнил с дрога и абстиненция за тия, които са се зарекли да не влизат.
Другото, което ми направи впечатление е, че Густав от както се е появил, доста е смекчил тона и се опитва да помага дори, може и да му дам шанс, но ще го обявя на всеуслушание във форума за да се знае.
Относно Кермит и той ми пише на лични, със сигурност няма какво да делим, но както по-горе казах неизбежно е от време на време да възникват търкания.
Мен ни е чудно, може би съм пропуснал нещо или е станало преди мен, но има толкова много колеги модератори, които не модерират, присъстват да, но нищо повече. може би са заети, може би друго, но на мен ми е любопитно, къде са и какво става?!
;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания