Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали

Започната от БониБо, Януари 15, 2014, 06:16:41 PM

« назад - напред »

БАМБУЧА

Няма как да не спират канали като клиентите един по един обръщат гръб на безумните условия за домашен интернет.Ограничението за потребление и светкавичното му изтичане за броени дни днес си плаща много скъпо-безмилостен отлив на клиенти.Само тук почти всички се преместиха при Телекабел.Никак не сме малко като бройка :);;513;;650
Искам да се уча;)

Мартинския

Значи Анимал Планет ХД си ми върви и го махат, а Травел Чанел и Фууд Нетворк ХД само с по-скъп план?!

И как така за един и същ канал различни доставчици за СД и ХД, или нещо ни будалкат :s101
Ми ше си намерите нов доставчик бе, или аз да плащам повече па вие по-малко ;;basi
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Светия Дух

Ама то това доставчика на канали да не е като доставчика на пико - да си избираш от къде? Представителя на даден канал е един.
Друг е въпроса защо въобще се предлагат сд-версии още.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Мартинския

OK де, тогава като махат Х и У СД защо трябва за същите Х и У ХД да минавам на по-горен план за повече пари. Отнемат ми нещо, което го имаше и искат повече, за да го имам пак :hammer:
ПС Само ще добавя, че сега са ми включени и НБО-тата и четирите макс спорт и нещата стават много сложни и много скъпи ако трябва да се преподпише.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

vasilstf

Цитат на: Бернар;548880Nevo бие по постата :lol15:

Цитат на: Светия Дух;548882Са ако кажеш, че общия брой на каналите е около 480, значи взимаме от един дилър.
;;650

Светия Дух

Цитат на: vasilstf;548937;;650

И са ако кажеш, че котката, която ми сере в пясъка на двора е твоята, значи живеем на една и съща улица!

vasilstf

Е няма как да знам за котката. Но ако дадеш снимка, може и да я позная.

Светия Дух

Ще ти пратя снимка на престъпника на лични, за да не разводняваме темата.

vasilstf

Отвори нова тема "котката която ми сере в пясъка" ;;675
Може някой друг колега да си я познае.

Светия Дух

Модераторите няма да издържат, ако го направя.

Цветелин85

Цитат на: макс+;548909От утре нови промени: https://help.a1.bg/news/category/all/newsId/20206

От 28.01.2021 г. в телевизионните платформи на А1 ще настъпят още промени, свързани с каналите, които се излъчват:

Добавяме нов канал Home One в пакети ТВ 100/ТВ 100+ и нагоре, както и в най-високия пакет в XploreTV GO.
HomeOne TV е 24-часова профилирана телевизия, насочена към недвижимите имоти, home improvements, DIY (Do it yourself), без да пропуска елемента на забавление.
  Тъй като канал Fine Living спря своето разпространение в края на миналата година на негово място ще добавим канал Luxe & Life в същите пакети, които са гледали спрения канал.
  Заедно с това се спира разпространението в мрежата на канал Animal Planet HD поради изтичане на настоящия договор с доставчика и нeпостигане на ново споразумение. Той ще бъде заменен с канал Love Nature HD. Можете да продължите да гледате канал Animal Planet в SD вариант в своя пакет

По повод това.. има ли вече други оператори, при които да се излъчва Love Nature HD на мястото на Animal Planet HD?

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

d.ivanov

При а1 иптв също е така. Но те с близу са едно и също...

Милео

Работят ли ви каналите:
FEN TV HD/SD
Balkanika HD/SD
BG Music Channel HD/SD
Fen Folk TV ?

Балканецо

Тия са лефтирани от а1то :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания