Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали

Започната от БониБо, Януари 15, 2014, 06:16:41 PM

« назад - напред »

Мартинския

Ако обичаш недей да тролиш темата и като цяло форума! Тук говорим за Близу, а не за хотбърд 13 ;;basi
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Боби_79

Цитат на: Мартинския;517794Ако обичаш недей да тролиш темата и като цяло форума! Тук говорим за Близу, а не за хотбърд 13 ;;basi

Извинявам се !

наскох

Цитат на: Мартинския;517784Хайде да ни е честито - за София - Love Nature UHD на 570 MHz. На същата честота има още два soon канала, които не тръгват като на единия има чешко и английско ААС аудио с бг и хърватски субтитри - Travel XP 4K според klapana, а на другия само английско ААС аудио.
На 562 има три soon канала, които също не тръгват, но излизат езиците им. :s101

Махнали са Comedy Central от 714 и не можах да го намеря из останалите coming soon канали.

На коя позиция е този канал, нещо при мен нищо, ново не излиза, 4K е телевизора с CA модул?

владо636

И при мен така.Пуснах и ново сканиране ,нищо.P.S. и аз съм с 4К ТВ   CA модул.

Мартинския

Здр,
Предполагам трябва да се сканира ръчно, защото честотите са нови и не излизат автоматично все още, а каналите с име Soon:
Love Nature е на: 570 MHz, symbol rate 6900, QAM 256
Другите са на 562 MHz, symbol rate 6900, QAM 256
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Енигмус

Здравейте. Знае ли някой дали Близу са пуснали вече  Нова HD?

юлиян211

Цитат на: wassl;516285А1  по кабела са пуснали две нови честоти с по 3 канала Soon,
интересното е че повечето от тях са под кодек HEVC и един MPEG2,
но са кодирани само в 5601, няма Conax за сега. Да не би да пуснат
случайно LoveNature4KBG.

да пускат позицийте за тв 7/8  и нова HD:s101

Енигмус

Здравейте. Виждам ,че в Пловдив, Близу са пуснали на честота 362 000 канал 7/8 ( очаквайте скоро ), НО е кодиран .Та въпроса ми е допълнително ли ще плаща за него като МАХ спортовете?

юлиян211

Цитат на: Енигмус;519455Здравейте. Виждам ,че в Пловдив, Близу са пуснали на честота 362 000 канал 7/8 ( очаквайте скоро ), НО е кодиран .Та въпроса ми е допълнително ли ще плаща за него като МАХ спортовете?

Телевизора поддържа ли автоматично обновяване на канали-щото ги разместиха и тие блокирал достъпа самия тв

Трапера

BLIZOO Вече A1 масово спират канали !

От чуждестраните са спряли немските RTL, RTL2 и VOX !

Има и други доскоро активни честоти с надпис SOON, но не следя каналите и не мога да бъда сигурен кои са !

vasilstf

Цитат на: Трапера;527904BLIZOO Вече A1 масово спират канали !

Има и други доскоро активни честоти с надпис SOON, но не следя каналите и не мога да бъда сигурен кои са !
Ще проверя след малко и ще пиша.

vasilstf

Цитат на: Трапера;527904BLIZOO Вече A1 масово спират канали !

Като липсващи виждам само изброените от теб канали на RTL,което не ме изненадва. Те преди време пак имаха проблеми с ртл и даже се изненадах, като ги пуснаха отново.
Други спрени са Еврофутбол и Шанс ТВ, но за тях причините са ясни.

Alex_DragonPL2

Какво стана с hustler tv и hustler tv hd при а1 гледам че и в хърватския им сайт също ги няма.

vasilstf

Тях май много отдавна ги махнаха, ако не се бъркам. Може би преди повече от година.

SERHI1970

Махнаха ги п.еди около месец!
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания