Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цвети Пиронкова - тенис

Започната от Антонио, Януари 09, 2014, 04:34:03 AM

« назад - напред »

Цец0

Като гледам как тръгна и се развива Мъри - Гаске, то Пиронкова не я виждам на корта по-рано от 19,30-20,00 ;)

manechi

Че той си увяхна, може да се връща в Хасково на Кенана !

Цец0

Скоро ще е.
Гаске май увяхна...

Neo64

Ай га ша почва нашта, че тука у Баско гаси и скръбта ,и тая Буля дет га префъргам кат Нориса от Лаптопа на Монитора,скръб та чак мор

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Цец0

До 5-10 минути излизат да загряват.

dzumba

Абе само аз ли виждам ,че сме по добри?;)

Дедал

Абе на тая "тенисистка" (че и на оная мургавата) скоро правили ли са им хормонални тестове ? Баси бицепсите, баси гърба ;;basi

ЦитатАбе само аз ли виждам ,че сме по добри?  

Очевидно е че не става само със зоб ;;573 , за тая е абсолютно сигурно, че ще скърши наш Гришо на две с една ръка .:)

Цец0

Не мога да повярвам какво се случва :)
Ако не друго, поне след евентуална победа днес Олимпиадата вече ще и е в кърпа вързана. Макар, че като играе Пирончето нищо не е сигурно.
А Стоусър винаги е била такава. Дори леко е заслабнала.
Преди време беше още по-голям терминатор.

gentu

Цитат на: dzumba;415630Абе само аз ли виждам ,че сме по добри?;)
-я кажи сега за кой си сложил???:s101(за Цура или за пича?)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

yavor1

Не е заложил на нашата ;;573

jovito

teolink

Респект за постигнатото дотук от Пиронкова, но тази загуба е повече от обидна, австралиаката беше неузнаваемо слаба днес, просто Цеци сама се би.

Цец0

Просто не си повярва. Не може да загубиш тайбрек по този наивен начин.
Но това си е просто Пиронкова :)

Pipp0

и кво те обиди,или се гордееш с "победите" на Гришо......така не съм се ядосвал от мача на Милан в Истанбул.Малшанс,липса на късмет,психика.....а щеше да спечели турнира,вярвах го с тая игра дет показа срещу Радванска......нямаше спирка.Нищо,уважение и респект за Цвети:;810
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

Стивт

Все ми се струва че нашата не издържа физически и от там и дойдоха проблемите, но нищо това си е огромно постижение, браво на Цвети...
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания