Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Препоръки за офсетов конвертор

Започната от кик, Декември 31, 2013, 03:28:51 PM

« назад - напред »

dodo_pv

:s101 На номер 3 пише бест, сигурно е най-добрия?

sarivano

Цитат на: ХоХо;356888Прецака ми се конвертора от мокрия сняг миналата седмица и сега се налага да го сменя... Invert Black Ultra Twin.

Рових, четох и се спрях на тези варианта:

1. Inverto Black Pro
2. MTI AP54-XT2EBL Supreme Line Quad
3. Best HG202

Кой е най подходящ за моторизиран Triax 110?

;;650

Все тая. Вземи си този дето ти харесва на външен вид. особена разлика няма да забележиш
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

швепса

Някой да е тествал новия конвертор на инверто модел lazer gold v12 прилича ми на ултра с оранжева капачка. Поне за мен той е нов, за разбирачите може би не.

участник

Цитат на: швепса;405678Някой да е тествал новия конвертор на инверто модел lazer gold v12 прилича ми на ултра с оранжева капачка.
Покажи снимка!
Нов ИНВЕРТО  с оранжева капачка е този, но той не е / lazer gold v12/
.

yavor1

Sat PLUS

Цитат на: yavor1;405741Ето ти:
http://antena-shop.ru/lazer-v12-gold-lnb-universal

Има и тестове :D

•        
Този конвертор не е Inverto.А що се отнася до тези с оранжевата капачка, те са Inverto unicable programmable.

yavor1

Естествено че не е Inverto, то си пише че е LAZER медия , но се предлага с 30% по-висока цена от Inverto Black Premium, а иначе ето ти с оранжева капачка :)

dzumba

Реших да се заиграя с този параметър и констатирах,че половината конвертори,които са около мен,не се справят!Това се проверява в България много лесно!Когато на спътник с една и съща честота има транспондери с хоризонтал и вертикал,веднага се вижда проблема!
Пример 16 градуса 11595 V Magic TV и 11595 H Z1.Ако няма фрийзвания и на двата канала,конвертора е добър!И двата не са кодирани!
Няма данни в разпечатките,но този параметър е от 20дб нагоре,при инвакомите е повече от 30!Проверете си конверторите!Колкото е по голяма антената и по силен сигнала,фрийзването е по сериозно!

SERHI1970

С обикновен мтелски моноблок няма фрийзване и на двата канала с офсетка 1.15:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Вас

Цитат на: dzumba;485142Пример 16 градуса 11595 V Magic TV и 11595 H Z1.Ако няма фрийзвания и на двата канала,конвертора е добър!И двата не са кодирани!

Badr4 26E 12523H27500 и 12523V27500.
Сигнала е прилично слаб и перфектен за  "изцеждане" на антената:)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

dzumba

Не си разбрал!Трябва силен сигнал,за да се види прага на проникване на обратната поляризация!

oldgraf

Цитат на: dzumba;485142Реших да се заиграя с този параметър и констатирах,че половината конвертори,които са около мен,не се справят!Това се проверява в България много лесно!Когато на спътник с една и съща честота има транспондери с хоризонтал и вертикал,веднага се вижда проблема!
Пример 16 градуса 11595 V Magic TV и 11595 H Z1.Ако няма фрийзвания и на двата канала,конвертора е добър!И двата не са кодирани!
Няма данни в разпечатките,но този параметър е от 20дб нагоре,при инвакомите е повече от 30!Проверете си конверторите!Колкото е по голяма антената и по силен сигнала,фрийзването е по сериозно!

С единично INVERTO BLACK ULTRA и триакс 88 при включване на каналът понякога фризва първите 2-3 секунди и после е ок

Вас

Така е....след като го написах го осмислих!
Бързата кучка........:)
P.S. Е, това за "изцеждането" все ще свърши работа на някой;;650

Вас

Цитат на: dzumba;485146Не си разбрал!Трябва силен сигнал,за да се види прага на проникване на обратната поляризация!

Така е....след като го написах го осмислих!
Бързата кучка........:)
P.S. Е, това за "изцеждането" все ще свърши работа на някой;;650

dzumba

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания