Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

eMAG-Черен петък

Започната от viktor, 28-11-2013, 13:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pe6o1975

Цитат на: Didko;291464

:;808
------------------------------------------------------------------------------------

:lol15:

Тези от е-маг да вземат да си купят един -по точен часовник ли ;;516
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

gringo

Ето ви супер оферта за Черен Петък - ха наздраве Тук

;;650

вениотр

Цитат на: gringo;291545Ето ви супер оферта за Черен Петък - ха наздраве Тук

;;650

Дааа и с много винце или кой каквото предпочита ;;650

BOBIKAT

Цитат на: вениотр;291619Дааа и с много винце или кой каквото предпочита ;;650
Даааа, и ако си хипертоник...:;807
In the beginning was dark, and then bang...

бобитоо

от ЕМАГ си поръчах телефон Vonino EGO QS ,какво ви е мнението ,хубав ли е телефона
http://www.emag.bg/mobilen-telefon-vonino-ego-qs-dual-sim-4gb-cheren-5757945969422/pd/DHX3JBBBM/

Зелен

Цитат на: Aries;291450Туй 10% е максималното дето може да им се откъсне от сърцето на "българските" търговци.Хората по света намалят с 50-60, че даже и с повече %.Тука искат с трици маймуни да ловят(не че няма маймуни де)!!!
Е,да не мислиш,че в другите държави продават на загуба;;573. Един пример-В Кауфланд(България),антенен кабел за прозорец струва 4.50лв.  Абсолютно същия кабел,от същия производител,със същите опаковка и надписи(защото е поръчан специално за Кауфланд) в Кауфланд(Германия),струва 9.90€. Понякога ги намалят на 3.90€. Намалението е огромно(за Германия);;573

AGT

Не бе те в чужбина ги раздават стоките.......щото са мазохисти и им е кеф да продават на загуба :)......как няма да има 50% намаление като надценката им  е 200% ?
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Didko

Хигс бозон

Всичко е PR. Нито са продадени телевизори по 300 лева, нито смартфони по 50 лв. В главите на хората се набива - eMag магазина на народа - вижте какви големи промоции ви правим. Бяха публикували  един час преди отварянето на магазина съобщението, че телевизорите и телефоните са изкупени още през първите 5 минути... нужно ли е повече да се коментира?
Искат да минат за по-евтини от Илиенци, а са по-скъпи от Бриколаж.
Емаг е магазина на мангасарите. Нямам предвид потребителите, купили си нещо от там, а румънските му собственици и мангасарското отношение към българския потребител, което имат (проверете в интернет колко трудно изпълняват гаранциите и спазването на закона за връщане на закупена стока по интернет).

mit

Цитат на: Хигс бозон;291926Всичко е PR. Нито са продадени телевизори по 300 лева, нито смартфони по 50 лв. В главите на хората се набива - eMag магазина на народа - вижте какви големи промоции ви правим. Бяха публикували  един час преди отварянето на магазина съобщението, че телевизорите и телефоните са изкупени още през първите 5 минути... нужно ли е повече да се коментира?
Искат да минат за по-евтини от Илиенци, а са по-скъпи от Бриколаж.
Емаг е магазина на мангасарите. Нямам предвид потребителите, купили си нещо от там, а румънските му собственици и мангасарското отношение към българския потребител, което имат (проверете в интернет колко трудно изпълняват гаранциите и спазването на закона за връщане на закупена стока по интернет).

Все едно слушам Цветелин Кънчев .... :)

Стик

Цитат на: mit;291933Все едно слушам Цветелин Кънчев .... :)

Всичкия боклук за BG...:worry:

satuser

Аз пък съм доволен . Купих мобилни телефони - Sony Xperia L за 276 лв и Sony Xperia M за 240 лв , а също и евтиното таблетче за 48 лв .
С коледните подаръци съм готов ! ;)
За същите неща от магазините в България щях да се изръся с поне 400 лева повече .

pe6o1975

Цитат на: satuser;292517Аз пък съм доволен . Купих мобилни телефони - Sony Xperia L за 276 лв и Sony Xperia M за 240 лв , а също и евтиното таблетче за 48 лв .
С коледните подаръци съм готов ! ;)
За същите неща от магазините в България щях да се изръся с поне 400 лева повече .
Значи , ти си изкупил всичките единични бройки , еваларка тогава :worry:
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

satuser

Цитат на: pe6o1975;292591Значи , ти си изкупил всичките единични бройки , еваларка тогава :worry:
Куриера от Спиди сподели, че е доставил доста от тези модели .

Веско

Утре очаквайте" Black Monday".
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания