Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

eMAG-Черен петък

Започната от viktor, Ноември 28, 2013, 11:01:25 AM

« назад - напред »

Цец0

Цитат на: черните ягуари;346528Таблет Asus който вчера струваше 249 лв . днес е 279 лв. и отстъпка 28% с цена 199.99 лв ,рутер TP-Link 841N които струваше 34.99 лв ,днес е 44.99 с отстъпката 21.99 лв . Вдигат цените после имало промоция в EMAG.;;573
Откога 199лв е повече от 249лв? Или пък 22 от 35? Да, може да има трикове, за да вдигнат процентната отстъпка и калабалъка да ахне, но поне браво на Емаг, точно от тях тръгна цялата истерия днес по всички магазини. А и сайта е железен, далеч от онази пародия на Техното.....

an

Пише изчерпана наличност.

alexteam

Цитат на: Златанов;346518Братчеда е забърсал лаптоп 299лв.
Аз отнесох бойлер Бош 100 литра за 159лв., някаква везна за 11лв. и подложка за лаптоп с охлаждане 10лв.
Евала им бича - сайтът не мърда до момента, а мога да си представя какво натоварване има. Технотата могат да се учат само.

Пак 1043, но v2 за 60 кинта. Супер оферта!

180 лева си дал за някакви боклуци, които съм сигурен, че ако не беше черен петък нямаше да купиш, точно това е идеята на черните петъци да ти вземат парите за нещо което не ти трябва/нищо лично Златанов/.

Цец0

Цитат на: alexteam;346535180 лева си дал за някакви боклуци, които съм сигурен, че ако не беше черен петък нямаше да купиш, точно това е идеята на черните петъци да ти вземат парите за нещо което не ти трябва/нищо лично Златанов/.
Нещо ти екстрасенс ли го раздаваш, за да знаеш какво ще и какво няма да се ползва? :s101

romulus

Старта на Black Friday на eMAG.bg отбеляза впечатляващи резултати.  Кампанията започна точно в 7:26ч., на секунда се продаваха по 20  продукта а посетителите на eMAG.bg в старта на кампанията бяха 100 000 –  това е капацитетът на едни от най-големите стадиони в света.
 3 часа след старта са продадени 70 000 продукта, с което Black Friday  на eMAG за момента надмина резултатът постигнат за цял ден по време на  кампанията през 2013 г.
 Общата стойност на продадените продукти надминава 6 300 000 лв.
 Също така, до момента има продадени следните количества от категориите:
 - смартфони: 6 000 продукта
 - таблети: 6 000 продукта
 - домашни електроуреди: 11 300 продукта
 - детски продукти: 2 300 продукта
 Събитието продължава на пълна скорост и ще бъде онлайн през целия ден с атрактивни оферти.

jovito

В сайта на технополис е отбелязано всичко с 10 процента, без онлайн продукти, затова ли сайта не работи

дрим

Цитат на: jovito;346540В сайта на технополис е отбелязано всичко с 10 процента, без онлайн продукти, затова ли сайта не работи
По този начин се презастраховат да не им се срине сайта.
Но преди малко минах покрай технополис и беше страшна лудница, нямаше места на паркинга.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

bokarium

тъкмо да си харесам нещо , и гледам надпис отгоре разпродадено :(
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

AGT

Нямали пари хората а ? :):):)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Златанов

Цитат на: alexteam;346535180 лева си дал за някакви боклуци, които съм сигурен, че ако не беше черен петък нямаше да купиш, точно това е идеята на черните петъци да ти вземат парите за нещо което не ти трябва/нищо лично Златанов/.

А, няма лично, споко.
Обаче - имам такъв бойлер, но 80 литра и работи като пич.
Също така имам същата охлаждаща подложка от няколко месеца и тя е бетон. С тази разлика, че бойлерът го купувах около 240лв. по спомен, а подложката 25лв.
Везната я поръчах просто така. Ако не ми харесва - връщам.
Не виждам защо да не взема нещо на добра цена, още повече, че едните квартиранти ми се оплакват, че не им стигал бойлера. Така и така ще купувам, що да не си спестя едни 100лв. и да ги дам за мръви?
На някои хора не им разбирам логиката, заклевам се.
Единственото, от което не съм доволен днес е, че никъде няма читав кафе-автомат.

bokarium

там си харесах 2 неща, 1 терабайт юсб хард диск 79 лева разпродадено, и една юсб ди ви ди записвачка 49 лева разпродадено ! :( докато погледнеш и всичко свършило ,но това според мен е трик на емаг...
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

cecopeco

По погрешка се сдобих с един  Alcatel One Touch POP C7, Dual Sim, Бял на цена от 159лв, ако някой има интерес да пише на лични!;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания