Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

eMAG-Черен петък

Започната от viktor, 28-11-2013, 13:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ламерът

Преди мин се регнах без проблеми да видим утре ще си харесам ли някой прът. Се оглеждам за теблет нещо смартфон.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Тодор Тодоров

Аз пък се оглеждам за някое 7-канално ресивърче ,дано има някои добри модели на минус 40-50% от цената :a0335:
Dreambox DM500HD , Triax 110 , Marantz SR5007 Home Theater Receiver,B&W DM 500 speakers ,LG 47LA660S FULL HD LED TV.

Хигс бозон

Прегледах им бормашините, тъй като съм запознат с цените. Увеличението е драстично.

Например бормашина BOSCH PSB 850-2 RE в eMAG е 299,99 лв., а в друг специализиран онлайн магазин e 67 лв. по-евтина - 233 лв. включително безплатна доставка за София. Същата бормашина в PRAKTIKER е  259,99 лв. - пак драстично по-ниска цена от eMAG.

Мога да дам пример и с Bosch PSB 650 RE:
В eMAG - 179.99 лв.
В спец. сайт - 125,00 лв. + безпл. доставка
В PRAKTIKER - 129.99 лв.

В черният петък на eMAG най-много да си паднат на цените.
Няма да се учудя, ако въпреки намалението, са пак по-високи.

armaturata

Цитат на: Milenrec;291340Сега по Нова пуснаха платен репортаж за утре щяло да има Лаптоп за 359 лв ,таблет за 49 ,до 70 % щяло да има намаления!

Да видим нещо не им вярвам аз,гледам дасто по високи са им цените даже от Техно магазините!

Аз също гледах репортажа и се изненадах, че имат голям склад със стока.
Предполагам са заредили некви бройки от въпросните "евтини" таблети, лаптопи, хладилници и т.н във временно помещение.
Мислех, че изцяло работят с вносителите и след направена поръчка търчат по складовете и после при куриера :)
Не очаквам нещо супер изгодно.

klm

Ей, страшен е тоя бизнес!

Един диск, който преди два-три дни се чудех дали избщо ми трябва и да взема един за проба, днес е с 10% по-скъп!?
Брааава, бе!
Той четвъртъка още по-черен от "черния петък" :mrgreen:

Имах няколко набелязани стоки - кухненски робот, още такива дреболии и компютърни компоненти. На някои стоки отстъпките махнати, а на другите без промяна, ама добавили по-високи зачеркнати цени, че да симулират намаление.

Вече нямам wishlist :mrgreen:

Комбина

Черен Петък, но за будали. Аз също прегледах 2,3 неща и нито са по-евтини, а дори са по-скъпи от други места.

Никола67

Реклама :
Аз в момента продавам  240 см. антена за 500 евро , но изчакайте за утре ще я пусна на 500 лв .
Вземете я от мен  нищо че комшията я дава за  200 лв.  същата ...
Отново ни правят на балами .
Нали утре в сайта ще има задраскани днешните цени и ще са по евтини  с 10 -20 %
А 70 %  ще са  продукти залежали по складове  от години и стари модели  които продават в супермаркетите на Европа за по малки цени от утрешните ...:hammer:

Milenrec

E то нали същите продукти ги има и на други места може да се сравнят цените!

Стелт

Никой не ви кара насила да купувате.

dodo_pv

Цитат на: Хигс бозон;291339Миналата седмица в Бриколаж имаше 20% отстъпка на всичко. Бях набелязал една бормашина - навсякъде струва 170-180 лв. Викам си "не може да я няма в Бриколаж, тъкмо ми е на път - имам късмет". Минавам през Бриколаж - има я, ама... за 200 лв.!!! И въпреки, че с отстъпката щеше да излезе 160 лв. (с 10 лв. по-евтино от други магазини) им теглих майната и излезнах без бормашината. Очаквам селски номера да правят малките магазинчета, но не и големите европейски вериги като Бриколаж. Проблемът изглежда е, че мениджерите им не са чужденци, ами бай Ганьовци със съответния манталитет.
Че к´во му е европейското на бриколажа, тия не бяха ли мароканци или алжирци? :s101

pe6o1975

Цитат на: Кайен;291342Emag = пълен т*шак!

При мен си бачка!

4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Николай БГ

Цитат на: Стелт;291355Никой не ви кара насила да купувате.

Много си прав!
Трябва да си пълен баламурник за да купуваш доброволно от тия мамалигарски смешници.

С какви параметри и коя година производство ще е таблета дето ще предлагат "за 49 лева"?
Дори при 70 % намаление  трябва да струва нормално към 163 лв, а най-евтиния им таблет в момента на сайта е Evolio Evotab DUO HD за 199.99 лв.
Явно са заредили доста стока от китайците от рода на това -
http://www.alibaba.com/product-gs/1129612819/Best_selling_android_7_inch_tablet.html

Смятам да си купя Kindle Paperwhite 2 но не и от тях.
Първо защото не го предлагат и второ защото предлагат стария модел на цената на новия.
Цена на Kindle Paperwhite 2 версия с реклами в е-магазин в БГ - 299 лв
http://readerbg.com/електронни_четци/устройство_за_четене_на_електронни_книги_Kindle_Paperwhite_2_WiFi_SO

Цена на стария модел също версия с реклами в E-MAG - 299.99 лв
http://www.emag.bg/ebook-chetec-kindle-paperwhite-wi-fi-59238/pd/EW7WKBBBM/

Актуална промо цена на стария модел в техномаркет и технополис - 279 лв.

бахретин

Значи колеги,какво забелязах:тази сутрин този рутер TP-LINK TL-WR1043ND в емаг струваше 79,99 лв.,около 13,00ч.пак погледнах цената-беше 99,99 лв. БЕЗ КОМЕНТАР-САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ !!!:worry:http://www.emag.bg/bezzhichen-ruter-n-gigabit-tp-link-tl-wr1043nd/pd/ER2Z2BBBM/
*LG 40UF671V*VU+Zero 4K*Inverto black ultra & quad*ADB 2840 C*

pe6o1975

17 кинта за рутер TP-LINK wr740n не е никак лоша цена!
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Пламен Тачев

"Юруш на бананите в Лидл" 2.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания