Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Premiership в момента

Започната от dickinsom, Ноември 23, 2013, 04:11:02 PM

« назад - напред »

dickinsom

Колеги, някой знае ли зашо не излъчват в момента мачовете, които са по програма по Диема и Нова спорт? Гледам, че не са отложени, а няма предаване.
Triax 110TD, DM800 PVR, LNB Inverto

Цец0

Очевидно все още няма инфо. Освен Арсенал в момента не се излъчва никой друг мач от Премиършип и по другите пакети. Въпроса се коментира в темата за футболните мачове.

Стефо

От фейсстраницата на НОВА                                                                                            

Обръщаме  се към всички зрители на Nova Sport с информация относно излъчването на  мача от английската Висша Лига Фулъм - Суонси Сити. За съжаление  срещата, която трябваше да стартира днес от 17 часа, не може да бъде  излъчена в ефира на медията поради технически проблем.
Почитателите на спорта могат да останат с останалите предложения от канала през уикенда.

Цитат от друг форум!

Крал Артур

Днес Диема не излъчи мача Стоук сити - Челси. Имаше го в EPG, ама :s103

Повече информация да има някой?

РИКИ

Цитат на: Крал Артур;292586Днес Диема не излъчи мача Стоук сити - Челси. Имаше го в EPG, ама :s103

Повече информация да има някой?

По-всяка вероятност от ТВ7 груп(Дилян Пеевски) са натиснали СЕМ за спазване на правилото,че докато върви директно мач от нашата "А"гр.да няма излъчване от чужди шампионати.:s103Предположение разбира се,понеже вече мисля,че 3-та седмица положението се повтаря.:s101

Пламен Тачев

Цитат на: bobiengland;292590http://www.webcafe.bg/id_876744026_Visshata_liga_pak_zaklyuchva_machove

Това е отговорът. На нова им врътват кранчето. Дали могат да намерят друг законен източник (и дали въобще ще остане такъв) - не знам. Предполагам, че няма да тръгнат като була да вземат сигнал откъдето им падне и да крият лога и т.н., а просто ще преглътнат загубите от реклами и псувните от зрителите и ще се оправдават с международното положение.

GeorgiD

Хубаво е започната статията със съвет как ще се оправят нещата- само в съда, където Висшата лига трябва да си понесе заслуженото и да отнесе сурови глоби, задето си превишава правата, зададени в ЕС...

Те, шибаните англичани може би затова искат да излизат от ЕС

Все едно, не ми харесва как е завършена статията. Писачът идиот ли е, не е споменал, че освен толкова ниски тарифи за телевизия, българинът взема и заплати, които никъде ги няма- 300-400-500 лева за какво първо?

mad_07

Защо другите Сат тв излъчвата само Бг тв не може :s101
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

dickinsom

Мачът е излъчван по Нова спорт ХД, поне такъв беше анонсът преди мача от водещия
Triax 110TD, DM800 PVR, LNB Inverto

митев

Точно така, аз го гледах по Нова спорт HD. Учудващо не го даваха по стандартния Нова спорт SD.

BULLET

Цитат на: митев;292605Точно така, аз го гледах по Нова спорт HD. Учудващо не го даваха по стандартния Нова спорт SD.

Сигурно щото там пиратство няма а и не е толкова известен на запад този канал
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

z.dedov

Ограничават се предимно операторите на които им е разпрана кодировката.
 Излъчват ги по Нова Спорт HD (но не винаги) защото за сега кодировката на Виваком не е разбита а и приемниците им зад граница не са толкоз много все още. Миналата седмица по Нова Спорт HD имаше черен екран в 17:00ч.
 Ал Джазира не случайно се разбързаха да сменят кодировки и приемници.
Но съм сигурен, че това ако продължи до януари месец на Висшата лига ще им скъсат задниците от съдебни дела! :e085:
Vu+ Solo 2, Dreambox 800HD SE, Dreambox 800HD - Triax110+Inverto Black Ultra+Strong SG2100 + 140 см. Парабола Пещера +Inverto Black Pro, multifeed -> Triax88,Triax78,Especta120,MicroSatex80 (13E,16E,19E,23.5E,28.2E,36E,39E) Diseq EMP CENTAURI S8 x2

Цец0

Излъчват го по Нова Спорт HD, защото това е канал, който в момента основно се разпространява по кабел, а Виваком, които са единствения сат оператор, излъчващ го по време на съботния следобеден мач доколкото знам спират сигнала за сателитните клиенти, а оставят само IPTV-то. Какви известни, неизвестни канали, какви разбити и неразбити кодировки, какви 5 лева ви гонят :)

P.S. Тази събота не спряха ли сателитния сигнал в 5?

BULLET

Вчера гледах ливерпул по виасат футбол хд на 4 градуса изток, понеже лайв он сат не работеше се наложи да превъртя всички канали по които дават мачове и останах много изненадан никъде нищо, само по един немски канал и скандинавците. Това е скандално и наистина ще ги разпорат от дела

веднага да ги гонят от ЕС ;;573
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания