Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO GO ?

Започната от Veskop, Ноември 22, 2013, 01:00:39 PM

« назад - напред »

fox

Вчера ги питах и казаха че няма да работи вече с устройства от преди 2016.И да си купя устройство или на Apple или на Google chromecast.

юлиян211

Цитат на: fox;571348Вчера ги питах и казаха че няма да работи вече с устройства от преди 2016.И да си купя устройство или на Apple или на Google chromecast.

И кво тия смарт тв ко ги правим-а чух че андройд и уиндолс 11 щесе обединят !

petio8888

Цитат на: юлиян211;571352И кво тия смарт тв ко ги правим-а чух че андройд и уиндолс 11 щесе обединят !
Колега  ти  кво  искаш, тв то  да  те  надживее ли. Ти  ако  купуваш тв за   приложения, трябва  да  къпуваш  поне  през три, пазарна  икономика.;)

Калито

Като телефоните,през две години нов телефон или устройството ви не е съвместимо:)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

petio8888

Цитат на: Калито;571364Като телефоните,през две години нов телефон или устройството ви не е съвместимо:)
Точно  така.;)

sasho1bs

Само на мен ли ми се струва или са барнали малко битрейта?

Мартин_89

Цитат на: sasho1bs;571370Само на мен ли ми се струва или са барнали малко битрейта?

На кое? На картината? По-добре ли е вече?

sasho1bs

На картината да! Аз рядко го гледам но от вчера ми се струва че е една идея по добре.

дидко

Цитат на: bojko84;571346На 8 март е неофициалната дата за старт на HBO MAX. Та вероятно затова не се занимават много със старият апп - ще го пенсионират.

Има друга дата на тръгване на услугата и тя е 22.02.2022г.Така пише из нета и дано да имаме по хубава картина както и звук,а не сега със стерио звук и не чак толкова добра картина.

bojko84

Май 8 март. Така пише и в уикипедия страницата на HBO MAX и има линкове към източници. Тя датата ще е една за цяла Източна Европа.

БониБо

08.03.2022
HBO GO услугата ще престане да бъде активна в деня на старта на HBO Max. Ще имате достъп до HBO Max услугата с настоящите си данни за достъп, които ползвате към момента за HBO GO.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Радо1948

ЦитатПотопи се във вълнуващия свят на филмите и сериалите с оферта, която не би искал да откажеш.

По случай старта на HBO Max в България, всички нови и настоящи абонати ще имат възможност да се възползват от невероятна оферта – 33% постоянна отстъпка от стандартната цена на месечния абонамент*
4,99 € 3,30 €/месец
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА МЕЖДУ 8-31 МАРТ

https://www.hbomax.com/bg/bg/

сексолог

Напълно съм съгласен с вас, HBO се промени толкова много, че сега наистина не ми харесва. Жал ми е, че става все по-зле с всеки изминал ден.
:s103

hector21

Цитат на: сексолог;572101Напълно съм съгласен с вас, HBO се промени толкова много, че сега наистина не ми харесва. Жал ми е, че става все по-зле с всеки изминал ден.
:s103
Много небивалици и гафове в филмовото съдържание през последните години, сценаристите са буквално неграмотни. Например зеленият човек, ако е много тежък, скачайки по покриви и сгради ще пробива дупки и ще ги събаря, ако е много лек, как така спира връхлитащи го камиони, при сблъсък на две тела тежкото изблъсква лекото надалеч;;basi.
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания