Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купувам сателитен HD приемник

Започната от пастир, 16-11-2013, 22:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

пастир

Търся сателитен ХД приемник за не много пари :)

фолкръм

Цитат на: пастир;289491Търся сателитен ХД приемник за не много пари :)
Сложи ценови диапазон или в коша!
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

пастир

Цитат на: фолкръм;289492Сложи ценови диапазон или в коша!

Леко глупава и нелепа "заплаха"
1. Во за не много пари си е ясно че колкото по евтино толкова по добре.
2. Щом няма ценови диапазон значи съм отворен за предложения - ако си струва и 500 лв ще дам това си е моя работа и зависи от предлаганата стока.
3. Никъде до сега в обява не съм видял "ценови диапазон" и как да определиш ценови диапазон като за целта трябва да следиш как изобщо са се продавали? А аз няма как да знам понеже купувам на година 2 по един два приемника и то за лично ползване.
4. Ами искам за 10 лв ама то тогава едва ли някой ще ми предложи нали?
5. Ако ще е в коша да е в коша - вредата е за потребителите които искат да продадат, аз ще намеря от къде да си купя!

И за да угодим все пак на "управата" та тази "държава" - форум  - да кажем до 100 лв.

фолкръм

11. .............За "Купува" може да е в свободен текст с максимална информация за търсения продукт като се споменават изискванията на купувача,ценови диапазон,населено място,транспортни разходи и контакт.Обяви при които не фигурира цена а "По договаряне" или сходни фрази също ще бъдет изтривани.
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания