Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кубрат Пулев

Започната от atuani, Ноември 15, 2013, 09:57:43 AM

« назад - напред »

ВалчоП

Цитат на: Никола67;345611Когато противника ти те е унижавал многократно  преди двубоя , диктува ти условията  за  боя  като държи  всички права   по провеждането на двубоя ,определя съдиите дори и ръкавиците :confused: променя датата  и всички други гаври  които нямат нищо общо със спортменството и респекта , който трябва да имат към противника си  искате Кубрат Пулев да уважава  Кличко ? :;812
Прочети отново много внимателно всяка дума от това, което съм написал и ми кажи, къде казвам, че искам нашият да уважава украинеца?
Къде съм казал, че искам Кубрат Пулев да уважава  Кличко?
Къде? Кога? Защо ми вменяваш нещо, което никога не съм твърдял?
Ей така, защото трябва да се провокираме ли? Манипулираме думите на другите и ги изкарваме глупаци?
Типична отработена схема от едни отминали времена, баси и нивото, баси и атавизмите...

Само твърдя, че така не трябва да се говори точно на ринга веднага след мача, защото си има морални норми, защото така прави много лошо впечатление на стотици милиони хора с манталитет, различен от този на нашего брата, който се кефи на такива изцепки.
Той нека си го мрази, нека да не си го уважава, но да не се излага така, особено когато фейса му е като "пица-помодоре-прошуто"...
Вероятно говоря за банани пред юни в плод-зеленчук от златното минало...
Не се гаси туй, ей... ;;basi
Цитат на: Васко721;345679Не Ви ли омръзна да храчите по един БЪЛГАРИН  който е дръзнал да представя РОДИНАТА си на световния ринг и не само а  достигнал до там. 20 мача 20 победи, сега загуба и плюнки.
Браво КОБРА
Ако си забелязал, основните критики са за поведението му след мача. Това не е храчене.
Никой не го отрича изцяло.
Да, голям спортист е, голям боксьор, голям Българин, няма спор!
Така е! Поклон за това! Но за след мача - дърпане на ухо!
И аз исках да бие Кличко, ядосах се като го нашокаха така брутално.
За две различни неща става въпрос...
Стига с тези обобщения и генерализации, проявете малко мислене, умни хора сте...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

здрасти

Кубрат Пулев поиска реванш от Владимир Кличко. За това написа той на страницата си във Фейсбук.
Кличко е късметлия, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих. Би му направило чест, ако ми даде реванш, написа Кобрата.
Публикуваме целия статус на Пулев:
   Благодаря на българите, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург за да ме подкрепят и на всички пред екраните, които искаха победата.

Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих.Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации, така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова колкото и да е добър и какъвто и шампион да е няма как да заслужи уважението ми.

Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш!

П.С. Айде бе, деревенски отвертки, кой си е объркал и не си пие хапчетата!?

Шизофренията, лази нейде  по добитъка из родните ливади!!!

Ша ви изчезне махмурлука, като изчезне и последния нещастник   с ГЕРОИЧНО  потекло от тая географска територия

ВалчоП

Защо с такъв тон, "добитъци", "шизофрении"...
Не може ли по-барово, не така кръчмарски...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

здрасти

Цитат на: ВалчоП;345686Защо с такъв тон, "добитъци", "шизофрении"...
Не може ли по-барово, не така кръчмарски...

Защото тук бях обиждан от разни НЕЩАСТНИЦИ!!!ТОЛЕРИРАНИ ОТ ЕДИН МОДЕРАТОР. ПОДЧЕРТАВАМ ЕДИН! Това, че бг ми е родина, не всеки ми е роднина  Защо левскарите не викат за цска, когато играят за РОДИНУ и обратното

здрасти

Това, че сте находчиви момчета и гледате международния ефир!!!Що не си оставите скат, алфа,родина и прочие бози!? АМАН ОТ ПАТРИОТИ!!!След, като не знаете много за БГ ъндърграунда и задкулисието, намалете темпото НЕуважаеми народни будители, просветЛители и не ОБИЖДАЙТЕ АПРИОРИ ХОРАТА!!!

дрим

Сега в момента пак си толериран от същия модератор!
Както ти писах преди, всеки има право да изказва мнението си, но ти освен това пишеш пост под пост, докато някой не ти обърне внимание.
Друго нещо, по-горе те обидиха на тема медикаменти, ти от своя страна ръсиш обиди в три поста.
Пишеш с големи букви, което се смята за лоша практика.
И сега ако обичаш, би ли ми казал, какво правим!?
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Стивт

След като въпросния потребител нарушава правилата на форума и то системно какво може да следва освен едно...
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

дрим

Нарушил е само това, че преди време ми искаше обяснение и след като беше предупреден, продължи, за което почина няколко дни.
Иначе си е един дразнител-провокатор, който точно това цели, някой да го нахрани и надава яко вой.
Даже ми напомня за един, който беше постоянната жертва иначе много разбираше от всичко.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Цец0

Сашо, какво се занимаваш не мога да те разбера? Я пускай пързалатката и ще си спестиш много драсканици и нерви....

здрасти

Цитат на: дрим;345689Сега в момента пак си толериран от същия модератор!
Както ти писах преди, всеки има право да изказва мнението си, но ти освен това пишеш пост под пост, докато някой не ти обърне внимание.
Друго нещо, по-горе те обидиха на тема медикаменти, ти от своя страна ръсиш обиди в три поста.
Пишеш с големи букви, което се смята за лоша практика.
И сега ако обичаш, би ли ми казал, какво правим!?

Дреме ми Дриме за вниманието ви, но пропускаш определени детайли, удобни за гузната ти съвест!!! ТИ СИ ТОЗИ, КОЙТО ТОЛЕРИРАШ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА!!! Няма да ти се обяснявам и не намирам за необходимо!Достатъчно съм казал и на теб и на твоите неколцина съмишленици!

дрим

Съветвам те да смекчиш тона!
И се дръж с уважение!

atuani

Срещу такива хора има само един лек , да не им се обръща  грам  внимание. Няма спортна тема която да не е ос..ал ;)  Ако бяха  чужди състезатели  гаранция по-малко щеше да   ги оплюва. ;;basi
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

здрасти

Цитат на: дрим;345696Съветвам те да смекчиш тона!
И се дръж с уважение!

Достопочтени Дриме, към тези , които се държат с уважение, отговарям със същото! Вие посъветвайте  аверчетата си, да не напъват рехавите си медицински познания и гадателски способности  да  ми определят душевния статус ! Радостен факт, че се опитвате да ме нахраните и си позволявате да го правите публично, с което да получите признание от вашата агитка, това го приемам, като  унижение за пореден път!Предполагам, сте възпитан и справедлив човек, който е взимал по отговорни решения в живота си освен само тук да раздава правосъдие! Лека и феерична вечер!

boboturboto

:s101:s101:s101  OMG,пак съм отървал безплатната супа...
Дано не е истина това за Кобрата,надявам се да го вземат американци,че тези немци май необичат да влагат ,а само да вземат.
;;573

patzi

Той поне тренера да смени,че тоз май не е на нужното ниво да тренира истински шампион

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания