Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем при настройка на виваком тв

Започната от сашаа, 08-11-2013, 17:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

сашаа

Здравейте,
   съжелявам ако има такава тема. Но ето и моят  проблем. Живея в Португалия и имах Булсатком. Преминах на Виваком. Но имам проблем при настройката на антената. Скалата на силата dB я пълни- 14dB, но на скалата на качеството НЕ!!!! Моля за съвет, защото почти нищо неразбирам, а ме убедиха че било лесно, сега нито Булстаком нито Виваком :(

an

С какъв приемник си?
Пробвай да завъртиш конвертора наляво или надясно.

сашаа

Цитат на: an;287754С какъв приемник си?
Пробвай да завъртиш конвертора наляво или надясно.

Преди 2 седмици си взех Виеаком , мисля че с най-новите ако ти говори нещо :) или поне да ми кажеш къде да видя с какъв приемник съм

an

Ако си взел приемник на Виваком, значи причината за проблема е малко вероятно да е от него.

сашаа

Цитат на: an;287760Ако си взел приемник на Виваком, значи причината за проблема е малко вероятно да е от него.

Да приемника е оригинален Виваком Тв, антената е обикновенна но гледах на нея Булсатком без проблеми.

Досев

Защо не видиш първо какво е покритието на спътника ИНТЕЛСАТ в твоя район и видиш какво каква антена като размер ти трябва?
60 см. булсатска може и да са твърде малко за твоя район?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

slaitt

Ако се мъчиш с вивакомския приемник да намериш сигнала няма да стане
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

сашаа

Цитат на: slaitt;287781Ако се мъчиш с вивакомския приемник да намериш сигнала няма да стане

А тогава дайте съвет как! Моля

сашаа

Цитат на: Досев;287779Защо не видиш първо какво е покритието на спътника ИНТЕЛСАТ в твоя район и видиш какво каква антена като размер ти трябва?
60 см. булсатска може и да са твърде малко за твоя район?!

голяма ми е антената, не е оригиналната на Булсатком, а обикновена

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания