Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Шеринг сървър за Samsung Smart TV

Започната от Valebo, 05-11-2013, 21:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Valebo

От утре ще махам всеки некоректен потребител . Това се отнася за всеки който ползва Plex Web , за гледане ( независимо с кой браузър) . Ако ви се гледа на компютър  , ползвайте Plex Home Theater. Все пак темата е за Самсунг Смарт ТВ .

Дарител

От известно време наблюдавам следния проблем:
    При опит да гледам съдържание от PLEX на ТВ ми изисква  оторизация в Plex PIN Login.
 И най -интересното е , че самата оторизация се получава винаги от втория път.:s101

infocell

Цитат на: Тодор Тодоров;319584Благодаря на Valebo, с Плекса на компютъра нямам проблем,но на телевизора не мога да видя сървъра му.
ТВ-то е 47LG660S .Плекса ми иска IP и порт на сървъра. Ако може Valebo да ми ги прати на лични за проба.
Ако има друг начин как да видя сървъра споделете.Плекса ми е качен на флашка и от там го стартирам на ТВ-то , понеже го няма за инсталиране при приложенията на LG.Когато стартирам плекса от флашката ми иска  IP и порт на сървъра - помогнете :;810

Някой с такъв проблем успявал ли е да намери решението?

Тодор Тодоров

Цитат на: infocell;329321Някой с такъв проблем успявал ли е да намери решението?
Аз временно бях намерил решение-гледах филмчетата през ВЕБ браузера на телевизора.Незнайно защо Валебо реши да ограничи достъпа на тези, които се включвали през ВЕБ без никакво предупреждение и сега си почивам ;)
Dreambox DM500HD , Triax 110 , Marantz SR5007 Home Theater Receiver,B&W DM 500 speakers ,LG 47LA660S FULL HD LED TV.

tonibg

Цитат на: Тодор Тодоров;329328
Аз временно бях намерил решение-гледах филмчетата през ВЕБ браузера на телевизора.Незнайно защо Валебо реши да ограничи достъпа на тези, които се включвали през ВЕБ без никакво предупреждение и сега си почивам ;)

Защо да е без предупреждение, погледни 3 поста над твоя :s101

Дарител

Цитат на: Дарител;329289От известно време наблюдавам следния проблем:
При опит да гледам съдържание от PLEX на ТВ ми изисква оторизация в Plex PIN Login.
И най -интересното е , че самата оторизация се получава винаги от втория път.:s101
Вече дори не мога  да се свържа. Изписва , че не съм оторизиран  въпреки че отPlex.tv/pin  показва  че съм оторизиран :s101
 През компютъра достъпвам споделените папки , но през ТВ  не мога.
 Не съм бил оторизиран.

Хиена

Що се правите на ощипани моми, а ???
Човека Ви го е написал на чист БЪЛГАРСКИ !!!
ЗАЩОТО Е :     Шеринг сървър за Samsung Smart TV
Кое не рабрахте ?
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Дарител

Цитат на: Дарител;329511Вече дори не мога да се свържа. Изписва , че не съм оторизиран въпреки че отPlex.tv/pin показва че съм оторизиран :s101
През компютъра достъпвам споделените папки , но през ТВ не мога.
Не съм бил оторизиран.

След премахване на приложението и инсталирането му наново  проблема  е решен .;;650

Valebo

Понеже има много въпроси относно инсталирането и конфигурирането на Plex Home Theater , направих едно видео. Видеото за съжаление не е перфектно .но лаптопа ми е слабичък . .
Бутоните който се използват са стрелките , ентер и ескейп . При появата на пин кода , натискате контрол и ескейп ,за появата на старт менюто.
Еми това е . Успех ;;650

Valebo

Днес от една профилактика , се стигна до преинсталация .Влезте в https://plex.tv/servers  и натиснете ACEEPT. Сървъра е с ново име Valebo-Plex TV . Отнася се за всички .

хондоман

С това Plex Home Theater може ли да се гледа от лаптоп?

Valebo

Разбира се , че става да се гледа от лаптоп . Нали за това съм направил това видео.

Ивеелин

Здравейте!
Ако някой друг освен Valebo е шернал сървър ... ще бъда благодарен ако ме добави. Понеже живея в чужбина и тук е малко трудно. Благодаря предварително! ivelinchirpan@yahoo.com (nick name Ivelin79) За 3D филмите вървят перфектно при мен ... ползвам ТВ Samsung F8000 много съм доволен от този модел телевизор

sasho1bs

Може ли да се ползва на xtrend 6000?И ако да от къде да сваля файла за него?Ако на някой му се занимава да направи видео как се правят настройките за приемника цена няма да има ;;650

bu12tras

Може да се ползва на ет6000, но доста забива на HD филми.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания