Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Шеринг сървър за Samsung Smart TV

Започната от Valebo, 05-11-2013, 21:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Андрей Колев

Няма възможност за плекс и сега мисля за ъпдейт на нас по който да върви плекса , а иначе htpct-то е intel atom на 1,6 двуядрен ( ако малее може да се клокне на 2.1) с видео nvidia ion и 4 гб рам + 32 gb за os , та въпроса е на тая машина кой плекс е удачно да се сложи , иска ми се като го пусна директно да си го зареди , а не примерно на буутне windows след което с мишка да стартирам приложението , замислям се и за варянт дс продам псто и да взема apple tv но определено искам първо да разцъкам на атома

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu12tras

Не се занимавай с епъл тв не струва, провал съм го. Htpc ти е със супер параметри, можеш да си инсталираш едно убунту и да инсталираш plex home theater който се ползва за гледане и да си го направиш да тръгва направо след бутването, само не знам как ще е видеото но може да пробваш, иначе под Уиндоус 7 съм пробвал работи супер, също може да го направиш да стартира веднага след Уиндоуса и няма да се налага да ползваш мишката.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

oldman

Цитат на: явор73;351117Инсталирах от Енигмата Dreamplex 1,0 ,a субтитри не тръгват,не мога да го деинсталирам от ГМ за да се инсталира версия 2,0 на Дреамплекс.Опитах с флаш не стана.Опитах с ftp ,но незнам къде да го поставя ,в папка tm не стана.Не мога и не немога да подкарам субтитрите на приемника.Какво бъркам и защо не се деинсталира старата версия ,която не тръгват суб.

С дриймплекс субтитрите вървят само на транскодинг, но Валебо не разрешава да се гледа така. Новата весия се качва с IPK без деинсталиране на старата. И задължително рестарт от копчето.
Click 100 cm, Neosat 80, Булсат 60, Zgemma H7S.

ICO42

Цитат на: oldman;351703С дриймплекс субтитрите вървят само на транскодинг, но Валебо не разрешава да се гледа така. Новата весия се качва с IPK без деинсталиране на старата. И задължително рестарт от копчето.
Така е само под енигма,на самсунга си вървят и на директен стрийм.Под енигма като избереш субтитрите  с бутона "техт"  си изписва че вървят само на транскодинг,и локал стрийм.Само че плекса на самсунга по ми допада защото мога да си задавам големината на субтитрите.
No pain, no gain

Андрей Колев

Ех ще може ли покана за мен , да тествам нещата

ivo666

Има ли възможност някой да ми изпрати покана за шер -  Plex account: ivo666 - Благодаря !

georgimirkov

Онлайн ли е сървъра, при мен нещо зачезна преди няколко дена.

пешето

Цитат на: georgimirkov;355102Онлайн ли е сървъра, при мен нещо зачезна преди няколко дена.

ОК си е!

Valebo

Спирам сървъра , нещо не работи както трябва.

бийтфен

bu12tras

Само не знам някой сети ли се да даде някой лев на валебо, за този сървър?  Човека колко пъти му се чупи и вкарва пари за да го оправи , а сума ти недоволни е имало винаги, че едва ли не им е длъжен с нещо!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

TUISTERa

В момента никой не недоволства... Аз вчера видях че има донейт, жалко че в момента съм в затруднение за да помогна :(

Mangasora

То не боли:),кой колкото може.

TUISTERa

Проблема е че не мога... А искам

ЦецоЛ

Цитат на: Mangasora;355430То не боли:),кой колкото може.
Преди време един американец успя да изгради подобна система на принципа на дарения от по няколко долара. Да се надяваме, че всеки който има интерес при възможност ще подпомогне каузата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания