Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купувам БУЛСАТ приемници

Започната от даа, Октомври 29, 2013, 12:37:38 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Veskop

Цитат на: inex;286278Търсят се просветени за ограмотяване ;)

Има да търсиш.... ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

koscom

Цитат на: digipro;286260Пробвал ли си? Купих си от продавалника стара  делта с карта от човек от друг град, без да прехвърлям каквото и да е, и  си я плащам без проблем и в двата офиса на Булсат по номер на картата  вече половин година.
Преди годинини и аз ползвах едно лилаво ирдето и си плащах по номера на картата, докато разбера ,че имало "блокери":hammer:

digipro

Цитат на: koscom;286284Преди годинини и аз ползвах едно лилаво ирдето и си плащах по номера на картата, докато разбера ,че имало "блокери":hammer:
Е то за ирдето вече надали някой плаща. Моята си е черга v1.

demmlik

Цитат на: digipro;286473Е то за ирдето вече надали някой плаща. Моята си е черга v1.
зна4и имаш килим и половина;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]Japan
Gilan/Deylem
ZaZA Bazar uK

inex

Цитат на: demmlik;286476зна4и имаш килим и половина;;650

Да обобщим:

килим и половина = ver.1 - налична
цял килим=ver.2 - налична, ама не пее

Извода е една половинка не стига на човек за да бъде щастлив ;;513

Dalavera

Цитат на: inex;286487Да обобщим:

Зависи как си организирал концерта!? Техническата част на подготовката му е от изключително съществено значение. Как си написал "поканата" за певицата? Ако не знаеш как се пише покана за тази "половинка" дето не стига човек да бъде щастлив, потърси в чуждите форуми. Там има по словоохотливи учители как се пише "покана за певицата за половинката" дето не стига човек да бъде щастлив! Все пак това е българси сайт и някои неща се наблюдават. ;;513;;650
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

demmlik

Цитат на: inex;286487Да обобщим:

ще пее ако имаш оркестър и хубава фолк певица
[SIGPIC][/SIGPIC]Japan
Gilan/Deylem
ZaZA Bazar uK

inex

Цитат на: Dalavera;286489Зависи как си организирал концерта!? Техническата част на подготовката му е от изключително съществено значение. Как си написал "поканата" за певицата? Ако не знаеш как се пише покана за тази "половинка" дето не стига човек да бъде щастлив, потърси в чуждите форуми. Там има по словоохотливи учители как се пише "покана за певицата за половинката" дето не стига човек да бъде щастлив! Все пак това е българси сайт и някои неща се наблюдават. ;;513;;650

Прав си колега - Изразът това не е за телефон се перефразира на това не е за форум. Така е за съжаление в БГ.

аспух

За  да не отварям нова тема - купувам zhd 200, да може да се смени на мое име и да е от София:-)

insight

Имам ZHD 200. Цената на приемника е посочена в обявата.

insight

Аспух, достигнал си лимита на приемане на съобщения. За да приемаш, трябва да освободиш място.

Хоризонт

Не се вързвайте, обявата е от подставено лице за връщане на част от изгубените неактивни приемници. Това е  кампания на була преди предстоящите празници.
Честито на рибарите и имениците с име Никола!!!
Живи, здрави и корави!
;;650
;;513

аспух

Само че аз не съм подставено лице, просто вече 1 месец и няколко дни в провинцията чакам ейч ди приемник.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания