Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купувам БУЛСАТ приемници

Започната от даа, Октомври 29, 2013, 12:37:38 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

даа

ХД с активна карта
и
поларис също с активна

по 50лв и за двата

Dalavera

Цитат на: даа;286116ХД с активна карта
и
поларис също с активна

по 50лв и за двата

И това ако не е далавера!? За 50лв. приемник и активна карта! Всичко това с платената карта /активна/ до изтичане на договора й. :s101 ;;basi Не е лошо като идея, примерно аз съм си платил картата за една година напред, за да ползвам повече бонуси, и всичко това трябва да ти го продам за 50лв?!;;basi:;810 Е не е ли малко не скромно от твоя страна, а? :worry: Може би след това ще трябва да продължа да ти плащам и абонамента!?  :;808 Супер! И АЗ търся такъв балама да ми напълни и пълни гушката!:)
Да си чувал за прехвърляне на услуга/договор в офис на Булсат, или доплащане/плащане на платени вече такси? :e085: Или откриване на нов договор и ставане на абонат към Булсат?
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

кик

Преди 1 седмица
gogo636
форумно сукалче

Дата на присъединяване: Apr 2009
Благодари: 1
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 15
Ъплоуди: 0

Купувам БУЛСАТ приемници
Купувам БУЛСАТ приемници - до 20 лв. за СД и до 40.00 лв. за ХД. Може и неработещи

много такива обяви се нароиха вече:s101

Пакостник

Доста удобно :worry:
Начи на българите цялата им работа такава!
Дай им да измамят и прецакат някого, само да е за без пари и аванта без много труд и зор!
После политиците виновни, държавата....
А хората като ей тоя калпазанин, ги олицетворяват!
Не се сърдете на никого после!
:e085:
DVB Receiver: VU+Ultimo® / Image: VTi v6 / Interface: My Metrix / Dish: Triax TD-110 + Optibox DM-2400 (75E<=>30W)
Own Web:Krav Maga: http://kravmagasofia.com

даа

абонамента отделно ще го доплатя колкото е останал, идеята е да не трябва да чакате докато свъши, че да го продавате...

просто ми трябва спешно и да върши "работа"

д.е.м.т

Цитат на: даа;286129абонамента отделно ще го доплатя колкото е останал, идеята е да не трябва да чакате докато свъши, че да го продавате...

в2 изгря
Beat me, hate me
You can never break me

Veskop

Цитат на: Пакостник;286121Доста удобно :worry:
Начи на българите цялата им работа такава!
Дай им да измамят и прецакат някого, само да е за без пари и аванта без много труд и зор!
После политиците виновни, държавата....
А хората като ей тоя калпазанин, ги олицетворяват!
Не се сърдете на никого после!
:e085:

А ти бе,лайньо!Дето крадеш линии от хората!!! :lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Dalavera

Цитат на: даа;286129абонамента отделно ще го доплатя колкото е останал, идеята е да не трябва да чакате докато свъши, че да го продавате...

Това, че ще доплатиш абонамента допълнително, не е достатъчно. Приемника с карта ще остане да се води на друг /продавача/, което ще доведе до известни проблеми и за двама ви. Трябва да ти се прехвърли договора с оборудването на твое име и ЕГН, за да нямаш никакви пречки после с "изгрялата в2 и ставаща все по достъпна светлина"! В офис на Булсат няма да приемат плащане по картата ако тя не е на твое име /ЕГН/, 100% сигурно. ;;573
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

Пакостник

Цитат на: Veskop;286134А ти бе,лайньо!Дето крадеш линии от хората!!! :lol15:

Крада от отворени "шейхове" само, не ощетявам никого ;;573
DVB Receiver: VU+Ultimo® / Image: VTi v6 / Interface: My Metrix / Dish: Triax TD-110 + Optibox DM-2400 (75E<=>30W)
Own Web:Krav Maga: http://kravmagasofia.com

inex

Цитат на: д.е.м.т;286133в2 изгря

Колега кога изгря и на как грее, че нещо съм пропуснал. Може и на лични... :s101

Посветения

Може ли и на мен малко "светлина" на лични..?!:s101 ;;650
;;666

Момчил Минков

Тя отдсавна е изгряла, но само за просветените, а ние май не сме от тях :hammer:
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

даа

Благодаря за интереса, само поларис търся вече

digipro

Цитат на: Dalavera;286172В офис на Булсат няма да приемат плащане по картата ако тя не е на твое име /ЕГН/, 100% сигурно. ;;573
Пробвал ли си? Купих си от продавалника стара делта с карта от човек от друг град, без да прехвърлям каквото и да е, и си я плащам без проблем и в двата офиса на Булсат по номер на картата вече половин година.

inex

Цитат на: Момчил Минков;286209Тя отдсавна е изгряла, но само за просветените, а ние май не сме от тях :hammer:

Търсят се просветени за ограмотяване ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания