Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Голямото местене на 28.2/28.5Е

Започната от Мамут, 29-09-2013, 15:14

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

yavor1

Цитат на: moreg;435707Това с каква антена 12285?
При мен от 2F няма и следа с 115 офсет и то много прецизно настроена.
120см офф с 2 конвертора, от двете страни на центъра.
Това за Слънчев бряг, за Варна е по-добре!
Нали знаеш, че по морето имаме екстри ;)

moreg

То по морето ясно, аз за София питах, защото пишат някой, че изкарват 2F с 90 см. офсетка, но според мен това е лъжа;;650
DM 920 UHD, DM 500 HD

Вас

Цитат на: moreg;435794То по морето ясно, аз за София питах, защото пишат някой, че изкарват 2F с 90 см. офсетка, но според мен това е лъжа;;650
Не е лъжа ! Аз съм с Клик100 на мотор, което си е 87/97 см и вчера до вечерта се гледаше този транспондер. Днес няма никой:s101
;;650
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

moreg

Цитат на: Вас;435797Не е лъжа ! Аз съм с Клик100 на мотор, което си е 87/97 см и вчера до вечерта се гледаше този транспондер. Днес няма никой:s101
;;650

Колега това не е гледане, тук става въпрос макар и за минимален прием с лек запас за да може да се гледа що годе нещо без да пикселизира.... това днес има утре няма не значи че 2F се гледа в Сф в момента с 100 см офсетка.
Някой хора си пишат но скрийншотове няма за да се види дали е истина това което пишат. При мен при много прецизно настроена чиния нямам грам сигнал от 2F
В същото време от един също доста слаб транспондер на 4.9Е 12437V сигнал има през цялото време на денонощието като вечер се гледа нормално. Това значи, че 2F e с по-слаб сигнал и от Astra 4.9Е
DM 920 UHD, DM 500 HD

Вас

От два дни съм с нов конвертор, който "трябваше" да е по-добър от предишния. Оказа се обаче, че няма съществена разлика между двата, даже стария на някои транспондери даваше по-силен сигнал.
Та този прием от вчера е случаен, просто съм търсил транспондери на сателити с прием на "ръба" именно за да видя "съществената" разлика между двата конвертора......
Да не говорим, че почти си пренастроих антената с мотора, заради новия конвертор.:)

Вас

За да не излезе, че само си драскаме по форумите,
ето снимки на сигнал с картина от този транспондер днес.
Сигнала е една идея над ръба, но в момента се гледа без накъсване !

Вас

Днес се появи силен сигнал и на 12207V27500. Работи без насичания.

Захари123

Със същата антена като твоята преди 2 дни работеше 24 часа без да насича 12207 - днеска сигналът е по-слаб. Помня, че Септември въобще не излизаше нищо от 2Ф евро лъч. В София зимата сигналът е по-силен, а в Източна България по-слаб и обратното. Помня Септември само 12285 ми захапваше още докато беше DVB-S на 2/3 и това, сега особено по обяд абсолютно всичко излиза без uk beam.

dzumba

Цитат на: Захари123;439477а в Източна България по-слаб и обратното. Помня Септември само 12285 ми захапваше
Захапката,колега,при тебе, в коя България е?Исперих,Търговище  или....?

pantsiani

Цитат на: Захари123;439477В София зимата сигналът е по-силен, а в Източна България по-слаб и обратното.

Ти не разбра ли, че си неграмотник. Всичките ти мнения са спам и по-добре се скрий и започвай да четеш. Нито антената ти е добре, нито "компетентните ти мнения''.

njor

Защо с такава злоба Панци?
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Захари123

Завижда в Бургас и Търговище какво се лови с антени от 2,10м до 2,70м , може да си гледа работата, аз говоря с факти, нека колегите в София да проверят по обяд 2Ф евро бийм 12207 скай нюз.

dzumba

12207 и в 6.00ч се гледа в София с 1м.!
Цитат на: Захари123;438533Лятото да.излизаше в Югоизточна България
Последно,от Северозапада или от Югоизтока си?:gigi0000:
Цитат на: pantsiani;439493Ти не разбра ли, че си неграмотник. Всичките ти мнения са спам и по-добре се скрий и започвай да четеш. Нито антената ти е добре, нито "компетентните ти мнения''.
Май и Панцо те разкри!:)
Не се сърди,ама мършата си е навсякъде мърша ...Муци!;;602

oldgraf

По време на тенис мача на рекламите цъкнах и се гледаше нормално с тд88 и мотор. В момента също върви - 7.7 дб на соло2

Захари123

Аз какво обяснявах, лятото ще има на коча мъдете ! Сега е добре сигналът ! Панци, вземи тая твоята антена и се засили надолу с нея като парашут ! :D:D:D:D;;650;;602

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания